Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Josipab
    10. Listopad 2021. 21:26

Lorena ❤️ Zivot pise neobične price,vas dvije skupa u sobi 😊 samo pozitivno,stize prsten brzo! 
    AnnaO, koliko si sad trudna?

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Teeny
    10. Listopad 2021. 21:59

Jelena ne brini, ako bude trebalo javljam ti u decembru mada mislim da ce mi rodbina doci, jedino da sta korona ne zezne.
    Slee radim u apoteci, po struci sam farmaceut. Mene inace privlači proizvodnja, ali kod nas nema velikog izbora, ovo sto ima moras imati bas jaku vezu da upadnes.
    A to za porodiljsko je sve okej u drzavnim firmama, kod privatnika kako koja firma. Negdje ostanes do kraja, negdje te zovu ranije.
    Joj, sad se i meni jedu palačinkee, niste feeeer.
    Ja sam na +5kg, bojim se da kile samo idu gore jer samo jedeeeem, najjvise navecer

Teeny
    10. Listopad 2021. 22:01

Lorena3009

Pozz cure. Naš dvi smo u istoj sobi, i malo nam je lakše jer smo skupa. I svaki dan saznajemo koliko cura ima taj problem sa cerviksom i koliko ih je u malo vrimena ode radilo serklaž il stavljalo prsten, pa ti nekako bude lakše kad znaš da nisi jedini s tim, i da je sve dobro prošlo. Ležimo i mirujem, domet nam je wc. Meni se kuk toliko ukocija da mislim da ce kroz 3 dana bit crn a ne modar😂
    Meni je u petak muzev prijatelj u njemačkoj kupija tj narucija prsten u apoteci, nadamo se da ce ujutro doc i odma ga šalje dhl-om. Kazu da su oni najbrži. Rekla sam mu da šalje pod najbitnije sta može… Dr u vizitama mi ne djeluju previše uplašeno, samo kažu mirujte do prstena. Meni je pozitivno to sta mi je u četvrtak na uzv cerviks bija u T obliku i nadam se da se nije prominija niti će. I taj prsten iščekujem ka ozeblo sunce. Hvala vam svima na potpori puno😘

Drugim fige da prsten sto prije dodje, bit ce to sve uredu 😊

Birdy 🧚🏻
    10. Listopad 2021. 22:36

Aurora ja sam mislila manji kofer (kabinski) no jos nisam sigurna - ovi chico ulosci su preogromni 🙈
    Spavacice i ja trazim, isto nesto jeftinije.. skicnula sam sada u Reserved to mi skupo nekak sve..ak ne odem do placa onda mislim naruciti online -Buks i Marina trgovina ima..
    JanaL sad vidim da imas dan prije mene termin ☺️
    Ma stici ces sve, ja sam se malo trgnula sada zbog te plodne vode viska sto imam, pa bi mogla ranije roditi..
    No imam ja jos dosta toga, tecaj neki i vidjet kak se dise po mogucnosti  😂

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

tierra
    10. Listopad 2021. 22:55

Citam vas cijeli vikend i ne stignem nista pisati.
    Napisala sam sad poduzi post koji se obrisao pa cu ovaj skratiti.
    Zavrsne pripreme pred svadbu su krenule, pojavili se zarazeni u mojoj familiji i s obzirom na vrijeme inkubacije i kako se dosta njih druzilo u meduvremenu, mozda cemo morat i otkazat svadbu. Nagovorila sam ih da sutra kupe testove u ljekarni i testiraju se :(

Saljem vam imaginarnu tortu za rockas koji je bio u petak. Sad zamislite prefinu monte tortu koju sam ispekla, samo sto je moja malo manje fina od te zamisljenje (al prolazi).

Nek sto prije stigne prstenje i idemo u novi tjedan i nove pobjede!

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Mum of four
    10. Listopad 2021. 23:01

Ja bas malo listala na fb i izadje mi ovo 
    https://ibb.co/C5qJ10N,cini mi se totalno prakticno...
    Tierra nadam se da ce ipak vecina bit negativna🤞🤞,sretan rodjendan
    A cimericama u bolnici zelim da sto prije prsten dodje.. 

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Mum of four
    10. Listopad 2021. 23:03

https://ibb.co/C5qJ10N

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

aurora12
    10. Listopad 2021. 23:34

Tierra sretan rodendan 🎂🎉 Nadam se ipak da se nije tako lako prosirilo i da cete nekako uspjeti organizirati svadbu, bas je grozno kad ti je sve u zadnji tren jos upitno. Ali kako god bude samo bez nerviranja, sve se to da srediti 🧡

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

freya_444
    11. Listopad 2021. 06:03

Lorena & Aleksandra, držite se cure, kad ste zajedno nekako je lakše! Drago mi je da doktori ne paničare, znači da će biti sve ok, vjerujem da će taj prsten brzo doći 🤞😊
    Tierra, žao mi je što vam je korona pomrsila planove za svadbu, al ne dajte se smesti, uspjet ćete 💗 muž i ja smo u ono najgore vrijeme korone uspjeli se oženiti sa 30 najdražih ljudi uz nas i bilo je divno 💋❤️ btw sretan rođendan 🎊🎉🎉
    Ajmeee palačinke, baš ste me namamile da ih i ja napravim danas, mislim da ću s pirovim brašnom, pa da kao budu zdravije uz sloj nutelle 🤣🤣🤣🤣
    Ja ne mogu spavatiiii, ovo dugačko dijete nema mira, udara nogama na lijevoj strani, mislila sam da će mi bubreg izbiti u jednom trenutku, baš je jaka, a ja sve zvijezde vidjela kako je zaboljelo, uz klasika zabijanje glavice u mjehur 🤣🤣😄🤦

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    11. Listopad 2021. 06:04

Scarlett, nadam se da je tvoja svadba prošla lijepo i čestitam 🤗🎊🎉❤️( valjda sam pogodila da je to bilo ovaj vikend 🤣)

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani