Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tierra
    11. Listopad 2021. 09:02

Hvala!

Mum of four zaboravila sam na taj paketic. Znam da sam bila nedavno gledala sto ima unutra i cinilo mi se super, ali onda sam pocela radit popis prema vasim tu uputama i od frendica i prema tome sam nesto vec pocela kupovat i nama mi vise smisla. Ali izgleda odlicno, bas ima sve sto treba
    Freya nadam se i ja da ce ipak bit sve ok. Da ponovo sve radim, i ja bih tako za uzu obitelj samo
    Clarissa nadam se dobrim nalazima! Sretan tjedan i tebi! Super da si uzela knjigu :)
    Jelenas uzivaj i odmori! I ja sam čula da ne treba nositi sve uloske odjednom, lako se donesu drugi dan.
    Luu cestitam na punom tjednu! Moguce da ce te slat opet, moje misljenje je da je bolje da to odradis u tim tjednima za koje i je preporuka.

Bela, ja cu pakirat posebno u torbu ili vrecicu da se ne moraju tamo borit s mojim koferom i kopat po njemu. Dan je super za peglanje, meni se nakupilo svega u koljevci jer ce samo njezino peglat u pocetku. Kasnije necu ni to.
    Sto se tice lupanja, oko 25.tjedna je lupala jako nisko, mislila sam da ce probit van. I znalo je bit ostro toliko da sam rekla da mislim da je nabavila neki nožić i bode me 😂 sad je pocela zadnja dva dana malo i nogama u rebra i cini se da nas ta borba sad ceka sve do kraja. Zna bolit, ali je opet i jako lijep osjecaj

Scarlet, joj vec danas i pregled nakon svadbe. Nadam se da je sve bilo super i da si se uspjela odmoriti pa ti odmah saljem i cestitke :) javi nam sve 

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Taya_
    11. Listopad 2021. 09:31

Jutro cure.. nadam se da ste sve dobro.. 😘 poseban pozdrav curama u bolnici i onima koje miruju.. 😀 držite se cure.. vrijeme brzo prolazi.. uskoro će bebice biti sa svima nama.. 🤎
    Čitam vas svaki dan ali baš ne stignem pisati zbog radova u kući.. uz to pripremam stvari da sve bude spremno.. 😀 ubiti ja više koordiniram radovima nego radim, jer baš i ne mogu.. cura lupa na sve strane 👣 i baš nisko tiska glavicom prema izlazu.. baš imam pritisak prema dole.. čim počinjem nešto raditi sve me boli, od prepona, leđa, dobijem grčeve, užasno mi bude slabo.. takve mučnine nisam imala ni na početku trudnoće.. 🤔 a valjda su to ti tjedni kad to mora biti tako.. 
    Što se tiče opreme za bolnicu.. ja sam spakirala dvije torbe.. sportska torba ide samnom u rađaonu a manji kufer na kotačiće u rodilište.. tako sam dobila naputak da je potrebno ponjeti kod nas.. a i stvarno puno stvari trebam nositi sa sobom pa sam jedva sve potrpala unutra.. samo Chicco ulošci mi zauzimaju pola kufra 🤦‍♀️ ali dobro, bolje da imam sve pripremljeno.. 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Bumbasor
    11. Listopad 2021. 09:37

Jutro okruglice💋💋💋

Luu hvala za popis. Podsjetila sam se na neke stvari koje sam potisnula😁
    Termalna vodica svakako🥰, a i smetnula sam skroz s uma da sam imala i ja 2 torbe. Manju i najmanji kofer na kotacice. Sad cu onda opet tako jer mi je bilo bas zgodno iz te male torbe si izvlaciti neke stvari prvi dan iza carskog😄

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

tierra
    11. Listopad 2021. 10:10

Taya joj sad bi i ja isla pakirat torbe kad vidim da si ti vec spremna :) :) 

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Taya_
    11. Listopad 2021. 10:17

tierra

Tayajoj sad bi i ja isla pakirat torbe kad vidim da si ti vec spremna :) :)

Još malo pa ćeš i ti.. 😘 ja nekako volim biti spremna na sve.. a i suprug mi je baš prošli tjedan rekao neka samo sve pripremim da on ne mora.. 🤣 a i prošli put kad me pakirao za bolnicu ostala sam bez pola stvari.. 🙈

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Bela_le
    11. Listopad 2021. 10:39

Svida mi se ovo sto je dosta vas reklo da ce naoraviti, staviti u posebno za to prvo tusiranje, uopce mi to nebi palo na pamet, hvala!
    Evo savladala sam planinu vesa i sad noge u zrak dok ne dode vrijeme za pravljenje rucka 😁

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

sirenita
    11. Listopad 2021. 10:44

Tko je pisao za monte tortu 🙈 evo i ja u petak radila mm za rodjendan 🥳 https://ibb.co/ZznrFt6
    https://ibb.co/sRRYn4G
    Jako sam zadovoljna kako je ispala 🤗 

Sto se tiče torbe za rodilište, za prvi put sam imala posebno kabinski kofer na kotačima “za kanije” i ruksak za radjaonu… ali s obzirom da sam došla u bolnicu 40+6 i dogovorena jednima indukcija na 41+0, sve stvari su bile zapravo samnom 🙄 
    I niti sam smjela ista grickati u radjaoni niti piti (samo
    Bi mi Babica dala par gutljaja vode… 
    Tako da sada nzm, vjerojatno cu sve stvari staviti u MommyBag, izdvojiti trudničku dokumentaciju i to je to. 

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• Mo_zg
    11. Listopad 2021. 11:13

Bela ja sam na prvom porodu (Zg-Vinogradska) također imala ruksak za rađaonu i zasebno kofer. U ruksaku sam imala jedne mrežaste gacice, dva uloška i ručnik za tuširanje, sve nalaze, punjač za mobitel, vodu i neke grickalice. S tim ruksakom sam isla u rađaonu, a kofer sa ostalim stvarima su sestre spremile u neki ormaric dok sve nije bilo gotovo, vjerojatno dok ne vide u kojoj cu sobi biti pa su ga onda donjele zamnom u sobu🙈
    Piba vidim da smo u slicnoj situaciji po pitanju djecice doma, moj je sad trenutno 1.8mj🙈 kako si planirala organizirat spavanje? Moj konkretno jos uvijek spava s nama u sobi, u kinderbetu, s povremenim posjetama nasem krevetu😅 tako da svakako mora ostat blizu naseg kreveta, samo ce on vjerojatno ici u krevetić, a beba onda u kindic s druge strane, valjda😅 isto ne znam jos za setnje, voli kolica jos uvijek, ali cak nisam mislila odmah kupovati onaj buggy board jer si mislim da ce beba mozda za pocetak biti sretnija u nosiljci, evo ne znam ni sama. Imam oscilacije od "kako cu ju sad s dvoje?" do "ma naravno da ce se sve posloziti vec nekako" 😅

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

jelenas
    11. Listopad 2021. 11:33

Stigao nalaz brisa, ureaplasma i dalje 10na3. 🥴 Čekam da se ginić javi s daljnjim uputama, baš me nervira ta bakterija 😭

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Josipab
    11. Listopad 2021. 11:45

Jutro cure,scarlett sretno na pregledu!
    Tierra, nadam se da ce ipak vecina ostat negativna i da cete moci imat svadbu i zabavu…ja sam zbog svega toga i odustala od neke fešte,ostali smo ove godine samo na matičaru i mini rucku. Nadam se dogodine crkvenom i nekoj zabavi s prijateljima 😊
    Jelenas, ureaplasme se jako tesko rijesiti,mislim da na 3* nije strasna kolicina…mm je ima ureaplasmu i zbog toga jako los spermiogram j nismo mogli začeti 2 godine,jeza me prode kad se sitim svega,bilo je upitno oce li se ikad sve to oporavit il je ostavljena trajna steta. A moj bris uvik cist! Zato nismo na to ni sumnjali dok nismo obavili sve pretrage..
    Puno mojih prijateljica je imalo ureaplasmu u trudnoci i popilo 2-3 ture antibiotika dok se nisu rijesile gamadi 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.