Lorena & Aleksandra , iščekujemo dobre vijesti sutra 🤞🤞
Da, gdje je nemamimena, samo je nestala..nadam se da je sve ok, nije se javila nakon pregleda...
Lucija 16.12.2021.💗
Evo da se i ja javim i poželim dobrodošlicu novim curama ☺️ a curama u bolnici i na mirovanju šaljem puno pozitivne energije i da prođe sve u redu 🥰
Kod nas u Dalmaciji pošteno zahladilo tako da je plan danas provest cijeli dan kauču cili dan. Moje malo stvorenje me grije ♥️ https://ibb.co/FsnwyRM
Jučer smo išli u potragu za kolica i mislim da je odluka pala na Cybex Balios. Našli smo i ormar za sobicu, preostao nam je još samo krevetić. Ja bi tako rado za početak uzela next to me krevetić, ali ne znam jel glupo kupavati i to i običnu kunicu 😬 nemamo puno mjesta u našoj sobi, pa mi se kolijevka čini puno praktičnija za početak..
Zaboravila sam napisati, sljedeći pregled mi je 4.11
29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
I ja bih voljela sušilicu uzeti, ali čini mi se trenutno da imamo nekih prećih stvari, pa kad dođe na red 😂 trebao bi mi ormar neki veći jer ja od komode nemam ništa ja mislim jedino da svako od nas ima po jednu komodu 😂 a voljela bih i malu izbaciti iz svog kreveta, nikad nije htjela da spava u svom krevetiću pa ne znam voljela bih prije nego što se porodim da je naviknem na krevet. To znaci da bi i to trebalo uzeti, a braci bi ovaj njen koji se koristio za odlaganje oprani haljina 😂 😂 uglavnom kad počnem da razmišljam nije mi dobro, tako da sve nešto odgađam 😂
Lorena I Aleksandra nadam se da će vam sutra odgovoriti za prstenove i da ćete malo odahnuti 🤞🤞
Cure, ovih dana je na ekupi neki kao crni petak. Mi uzeli krevetic za veceg klinca, 140x70, a njegov cemo ostaviti bebi. Mislila sam mu kupiti bas krevet u tim dimenzijama, ali sam shvatila da je jos mali, dize se u noci i strah me da se ne razbije. Dignut cu mu jednu stranicu
Bela cestitam na okruglih 30!
—
Mene moj mali danas cijeli dan lupa ravno dolje u cerviks! To je tako nelagodan neki osjecaj, radje bi da lupa gore. Em mi panikad ace mi skratiti i probiti cerviks, em me bas strcne. Je nekome isto u ovim tjednima tako nisko lupao? Uglavnom mi se zadnje dane javljao iznad pupka, a evo ga sad opet dolje. Kako da ga natjeram da se digne malo i sacuva mami psihu? Nikako, ha? Tvrdoglav i prije rodjenja
I moj zna lupati bas nisko. Osjetim ga kao da je u stidnoj kosti i da ce mu ruka ili noga izletit van. Nimalo mi se taj osjecaj ne svida. Ne znam jel mi tada bolje nastavit lezati ili da se dignem i setam😒
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Bela cestitam na okruglih 30!
—
Mene moj mali danas cijeli dan lupa ravno dolje u cerviks! To je tako nelagodan neki osjecaj, radje bi da lupa gore. Em mi panikad ace mi skratiti i probiti cerviks, em me bas strcne. Je nekome isto u ovim tjednima tako nisko lupao? Uglavnom mi se zadnje dane javljao iznad pupka, a evo ga sad opet dolje. Kako da ga natjeram da se digne malo i sacuva mami psihu? Nikako, ha? Tvrdoglav i prije rodjenja
Ma to zavisi sve valjda kako je beba okrenuta i čime lupa, ja u prošloj trudnoći malu nikad nisam osjetila gore u rebra da mi lupa dok su se sve trudnice oko mene na to žalile
Jelenas tebi sam se zaboravila zahvaliti za ponudu za grudnjake za dojenje 😊 Vidjet cu prvo da li ce mi neko od rodbine dolaziti u decembru pa da mi uzme, ako ne bude znam na koga mogu računati 🤪
Mašo cestitam na dobrom pregledu 🤗
Slee kod mene je malo specifična situacija sto se tice posla, prvi mi je posao i jos uvijek sam na ugovorima od pola godine. Trenutno nas ima 5 trudnica koje ce otici na porodiljski jedna za drugom. Za sve njih trebaju zamjene i nekada ako fali ljudi znaju zvati da se vratis sa 6 mj s porodiljskog (kod nas nije kao kod vas), ako se vratim to mi je to, kasnije ga ne mogu koristiti.
A sama sam sebi rekla najranije sto cu se vratiti je 10 mj, sa 6 necu ni po cijenu otkaza. Tako da se nadam ako ostanem sto duze na poslu da me prije godine nece zvati.
Za dezurstva mogu jedino da se dogovorim s kolegicama da ih polovimo, a ne znam ko je spreman da cesce radi vikende, ali eto mislim da su ostale jos 3 subote do kraja pa cu valjda izdrzati.
Nisam pametna, muz govori da trazim drugi posao dok sam na porodiljskom, gdje nema radnih vikenda i gdje je samo prva smjena, da se lakse organizujemo kad bude dvoje djece zbog vrtica, jer sad radimo oboje u smjenama s tim sto on uvijek ima slobodne vikende. Malo me strah ove situacije oko korone, dosta ljudi je ostalo bez posla pa se ne usudim tako lako pokušati nesto novo. Najradije bih bila jedan period s djecom kuci, ali znam koliko je finansijski lakse kad oboje radimo.. Joj jesam se sad raspisala 🤦
Oprostite, malo sam se izjadala.
Evo mi smo danas punih 23 tj. 🎊
I mene cesto beba lupa dosta nisko.
Jos me od jucer zateze stomak bas nisko s lijeve strane. Kad sjedim ili lezim sve je okej, cim krenem hodati zateze. Da se beba ne javlja zabrinula bih se, ovako sam mirnija dok mi se aktivno javlja.
Mi smo danas isli kod mojih malo na kafu pa cemo malo kasnije u igraonicu s moje dvije rodice i njihovom djecom.
Mi taman idemo doma, u vise navrata sam citala pa sam sigurno nesto propustila ali cestitam svim curama koje ste jucer napunile puno tjedan, a Ciribiribela je vidim prosla pola 🎉Ne znam je li danas jos netko osim Bele, 30 je stvarno vec velik broj 🥰
Ja sam isto htjela spomenuti nemamimena pa vidim da ste se i vi sjetile, bas mi je zao sto nam se nije javila i nadam se da ce nam se vratiti i da je sve ok.
Mi smo dosta toga dobili od necaka pa to trebam pregledati da znam sto imamo u kojoj velicini i slikati da znam od koga je jer ce mozda posluziti i za jos koju bebu u familiji. Vjerujem da ce sve cure koje jos nisu uskoro krenuti s pripremama, samo neka bebice stoje na mjestu sa zatvorenim i sto duzim cerviksima 💪 Drzite nam se cure koje imate bilo kakav problem 🧡
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Cure kakvu vi torbu/kofer imate za rodiliste? Ja jos ne znam bi li uzela sportsku torbu ili neki srednji kofer.
Vidim da i spavacice budu dosta skupe pa cu to pogledati u nekoj manjoj trgovini (one sto drze rublje s turskim pamukom). Reserved isto ima neke na kopcanje. I nosite li u bolnicu potkosulje za dojenje ispod spavacice? Djeluje mi to puno slojeva dok se otkopca spavacica pa potkosulja i grudnjak 🤣
Nedavno sam uzela japanke dok ih jos ima za kupiti pa to cak imam spremno 😁
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Cure kakvu vi torbu/kofer imate za rodiliste? Ja jos ne znam bi li uzela sportsku torbu ili neki srednji kofer.
Vidim da i spavacice budu dosta skupe pa cu to pogledati u nekoj manjoj trgovini (one sto drze rublje s turskim pamukom). Reserved isto ima neke na kopcanje. I nosite li u bolnicu potkosulje za dojenje ispod spavacice? Djeluje mi to puno slojeva dok se otkopca spavacica pa potkosulja i grudnjak 🤣
Nedavno sam uzela japanke dok ih jos ima za kupiti pa to cak imam spremno 😁
Ja sam u bolnicu nosila onaj kao ceker sto ima rajfeslus, u tome mi je sve stalo.
Nosila sam samo spavaćicu s onim dugmicima gore za potrebe dojenja, nije mi trebala potkosulja jer je stvarno toplo.
Sortiraj odgovore
Najstariji