Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alexandraaa90
    10. Listopad 2021. 13:21

Josipa sad trenutno nemam nista od nervoze, ali razmisljam da za razliku od prvi put sam stigla na vrijeme.  I nadam se da ce sve biti OK.  Necu paniciti dok ne vidim sta i kako ce biti.  ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Jelenko93
    10. Listopad 2021. 13:27

Ja sam sad svu opranu robicu samo nabacala u kindić koji smo premjestili napokon u sobu na mjesto gdje će biti🤣 Još ostala, jedna, dvije ture za oprat i gotovo😁 Mislim kupit još nešto ali sad stvarno stignem jer imam hrpu robice od sestre 😁

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Bumbasor
    10. Listopad 2021. 13:51

Jelenko93

Ja sam sad svu opranu robicu samo nabacala u kindić koji smo premjestili napokon u sobu na mjesto gdje će biti🤣 Još ostala, jedna, dvije ture za oprat i gotovo😁 Mislim kupit još nešto ali sad stvarno stignem jer imam hrpu robice od sestre 😁

I ja samo prebacujem sa hrpe na hrpu. Cilj mi zaista sve slozit u komodu😆😆😆. Mrzi me peglanje. Danas cu popeglat sve sto mi je suho od nase robe..valjda😁mozda nadem i dobar izgovor☺

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

• Lilli07
    10. Listopad 2021. 14:14

Bumbasor razumijem te u potpunosti, ja prije 4 dana okacila veš da se suši i stavila u jednu sobicu Što kao neka vrsta ostave služi, ni danas neke stvari nisu uspjele da se osuše, neke deblje trenerkice i slično, sad sam prebacila u drugu sobu, ali mi nije baš drago zbog vlage, nije zdravo, ali trenutno drugog izbora i nemam
    Aaa peglanje je posebna priča haha to mi je tako mrsko, još moj dragi samo košulje nosa, toga kad se skupi jedan cijeli dan bih mogla samo peglati 🤦
    Maloj sam dosta rano prestala peglati stvari, samo ono što se i inače mora ispeglati jer bude izgužvano

• Josipab
    10. Listopad 2021. 14:14

Jooooj peglanje je tako naporan zadatak 😅😅 srica kupila sam pocetkom godine parnu postaju pa to ide puno brze i lakse Al opet 😅

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Upitnica_st
    10. Listopad 2021. 14:24

Ja ne peglam nikad ništa i računam da ni bebi neće smetati 😶 prat ću na višim temperaturama. Onda najbolje kupovati veći broj pa ako se smanji, dođe taman 😂

33👩‍❤️‍👨32

Slee
    10. Listopad 2021. 14:31

Bumbasor, znaci i kod trbe pocee velike pripreme i pranje i slaganje, super! 
    Jelenas super za muza i prvi udarac. Moj se isto povuce kad muz stavi ruku, s tim da jos moj muz ima strpljenja kao petogodisnjak pa drzi 3 minute ruku i onda se ljuti sto nije osjetio i makne. I cim makne, mali krene skakati. Ali uspio je osjetiti par puta, a meni se pomalo vec vidi i na oko pogotovo navecer kad podivlja pa to bude cijei show, muz trci s mobitelom da snima, ja ga lupkam da ostane jos malo aktivan da uspijemo uhvatiti i tako, ko dva debila, zabava za cijelu obitelj 😂 A mogu mislit kako ce maloj biti kad uspije sekicu osjetiti, pa sreca na 10000
    Jelenko i na kojem si programu na kraju osusila robu? 
    Piba drzi nam se, stezanja su navodno normalna u ovim tvojim tjednima, jedino ako osjetis da je bas preprecesto. Si probala popiti normabel? 
    Lori uzivaj kod sveki na rucku! 
    Josipa sad si mi nabila presing s ovim da si ti vec sve veliko kupila, a ja jos nista, a tu smo si s tjednima 😀 Danas su me neke emocije oprale pa pocea plakati muzu da nasa beba siroce bez stvari, ali kad mi je rekao ajde ajmo nesto naruciti ja sam opet stala i nisam htjela. Jbti paranoje i prijasnja losa iskustva i ludu glavu s kocnicom. Trebala bi sad bas u inat sve kupiti, a ne se ponasati ko ludjakinja
    Bumbasor i Lilli - isti problem sa susenjem robe. Jos zivim u Rijeci u kojoj stalno kisa pada, a i kad ne pada - zivim u dijelu Rijeke gdje uvijek puse bura pa kad stavim vani susiti odlete mi gace kod susjeda. Susilica mi treba hitno, to cemo prvo kupiti kad se preselimo. A onda kad opalim na najjacu temperaturu da se susi pa da ne moram ni peglati. Sto kaze Upitnica, kupit cu sve vece pa nek se smanjuje koliko zeli. Isto imamo parnu postaju, al meni se ni to ne da. 
    Bas me zanima gdje je nestala nemamimena, ona je bila redovna s javljanjima i samo se nakon jednog pregleda prestala javljati ako me pamcenje sluzi. Madam se da je sve ok! 
    Lorena i Aleksandra cekamo sutra dobre vijesti i ima da prstenova druzina dodje u Zg kod vas sto prije! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Bela_le
    10. Listopad 2021. 14:35

Vidim da pricate o pripremama, ja sam uglavnom sve veliko pripremila, ali sad bas se stresiram o tome kako robicu jos nisam, a 18.10. krecu predavanja i ici cu na njih dok mogu, da bar nesto kolegija rjesim ove godine i sad nagovaram muza da idemo u shoping da kroz ovih tjedan dana stignem poprat i popeglati to sve, a njemu se neda pa evo sad sjedim puna anksioznosti i nadam se da ce ipak popustiti
    Lorena i Aleksandra cekamo dobre vijesti sutra 🤞

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

freya_444
    10. Listopad 2021. 14:40

Čitam o vašim pripremama i kako perete robicu i sve, meni nekako još rano, mislila sam krajem mjeseca početi laganini, pranje, peglanje i slaganje...mama će mi uskočiti u pomoć s tim 🤗☺️
    Ja se najela njoki s gulašom, sad lagano u šetnjicu 🌞🌞
    Malecka danas opet nakratko štucala, bilo preslatko 😊

Lucija 16.12.2021.💗

Slee
    10. Listopad 2021. 14:41

Bela cestitam na okruglih 30! 

Mene moj mali danas cijeli dan lupa ravno dolje u cerviks! To je tako nelagodan neki osjecaj, radje bi da lupa gore. Em mi panikad ace mi skratiti i probiti cerviks, em me bas strcne. Je nekome isto u ovim tjednima tako nisko lupao? Uglavnom mi se zadnje dane javljao iznad pupka, a evo ga sad opet dolje. Kako da ga natjeram da se digne malo i sacuva mami psihu? Nikako, ha? Tvrdoglav i prije rodjenja

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.