Slee, predivno ime 💙💙💙 ja sam totalno sentimentalni tip, tako da kad god ide neka lipa priča ili objašnjenje uz ime, u 99% će mi se jako svidjeti ☺️
Glavno da tebi ima lipo značenje i da ti se sviđa, a bebac kad se rodi svi će se priviknuti i neće moći ni zamisliti da se zove drukčije zove 😊
29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Marul ❤️ Prekrasno ime!
Ja zelim svoju malu nazvati Judita ali tata ne da 😓
Još nisam sve pročitala, al moram komentirat- i ja bi Juditu, al muž ne da, nema šanse. Pf. 😔
33👩❤️👨32
Melite dvije crtiće znače da si u drugom stanju. Čestitam i želim ti školski trudnoću! Naravno, javi se svome ginekologu jer je to najsigurniji i najvjerodostojniji način da budeš 100% sigurna! 🍀
Aaaaaa stvarnoooo? Jaooo sretna sam ajmeeee jedini ste mi dali odgovor hvalaaaa
Meli meni je skroz promaknuo post. Mislim da ovi testovi baš ne lažu, tako da bih ja rekla da je trudnoća u pitanju. Savjet- kupi clearblue digitalni test, on pokaže plus ili minus i ako je plus zovi doktora i naruči se na prvi pregled! ;)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hvala vam cure, bas uvijek prave rijeci odabrete sve 💗
Meli - ili jos bolje - izbadi betu, ona je sigurni pokazatelj.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Meli test je pozitivan ali nema do vađenja bete iz krvi i uzv za koji tjedan, zato se javi svom gin ☺️ Sretno 🤞🤗
Što se tiče imena meni je baš neukusno kad se netko iščuđava i očigledno prevrće očima kad im se kaže, svatko ima svoj ukus i o tome se ne raspravlja, može se meni ne sviđat neko ime ali neću dati do znanja jer znam da osobu to može povrijedit, u ovome slučaju je po meni mala laž bolja od istine jer sa istinom nebi ništa korisno dobio i druga strana bi se osjećala loše 🤷♀️ A i što se mene tiče nema ružnog imena samo različitih ukusa🤷♀️
Mi smo odlučili još prije trudnoće da ako bude curica da će se zvati Rea. Imamo dugačko prezime pa nebi i dugačko ime, kratko ime po nama ne može dobit neki blesavi nadimak kak znaju smislit djeca/odrasli i nije često ime,pa kome krivo kome pravo😁
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Upitnica, jao nama s tim muževima seljacima,ne znaju prepoznati pravo ime 😂😂😂
Slee, bila je kratka reportaža na hrt-u o novom prijevodu Judite i obljetnici i ja odmah snimila i poslala dragome Al nije upalilo 😂😂😂
Ja sam inace talijanist po struci,mozda da se prebacim na neko talijansko ime kad mi Judita ne prolazi 😅😅
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Josipa ja sam isto talijanist :)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Evo mene s pitanjima…. trebam preporuku za one torbe za kolica… nemam je a frendice mi jucer kao po dogovoru salju slike raznih…. posto su kolica nasljeđena nemaju torbu… trazila sam i ja neku da se moze koristit i bez kolica al sve mi nekako doslo pomjesano….
I da pitam sta preporucujete za grceve u nogama… doslo vrijeme i meni da posegnem za time…
Za grceve i trnjenja magnezij. Evo taman i ja moram kupit i pitala sam koji da uzmem. Ja sam čak od par cura cula da su uzimale šumeci tipa u Dm-a od 30-ak kn i da im je super.
A za torbu i ja mucim muku i bas sinoc gledala. Ja sam dobila kolica od sestre, Stokke, ona imaju torbu Al onu dole nisku. I triba mi naravno još jedna. Od Stokke-a torba 1000 kn😵 Stvarno mi se ne daje toliko za torbu. Al opet sta mi je njih par reklo tu torbu ces koristit dugo, koristila ti ta kolica il ne. Gledam da mi torba može na ramena, da ima mista i da može i muž je nosit. Onda nađem ruksaka 2 koja mi se sviđaju, jedina, i cijena oko 850 kn. Tako da evo stvarno nezz sta cu. Al znam da mi je muka toliko para za ruksak dat…
Da istina uzas koliko kosta.... i ja sam gledala da se mogu napred na rucku pricvrstit na kolica i da se mogu na rame... nadam se pronac nesto slicno... jedino sam danas saznala da imamo trgovinu sa kožom ovdje i da covjek radi remencice pa ako nadjem neku kojoj to nije namjena da je tog oblika i sl. Uvjek mogu da mi ubaci te kopce za pricvrstit na kolica.. sretno i vama u potrazi 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Ima nas lingvista u grupici znaci 😍
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji