Ja naručila još prije ruksak s Alija i jako sam zadovoljna, stane masu toga u njega 🤗☺️
Lucija 16.12.2021.💗
Curke samo ću kratko, preletila sam malo teme.
Jana samo da ti kažem za Anu Rukavinu- dakle ne možeš pustiti da otpulsira pupčana i dati matične stanice, koliko znam to ne ide jedno s drugim. Druga stvari, ako radaš carskim rezom takoder ne možeš donirati. Ja sam imala potpisane papire i dala ih na porodu no na kraju nije uspjelo radi carskog reza. Ovaj put se nadam vaginalnom porodu i ako uspije svakako ću tražiti odgodeno rezanje pupčane vrpce.
Torbe za kolica to vam je sve tak individualno. Ja sam tip koji voli male torbice i čim manje stvari sa sobom tako da smo mi torbu za kolica koristili cca 1 godinu i nakon toga prešli na ruksak koji je mala imala i u vrtiću. Sad sam si zapikirala Bugaboo mali organizator u koji bi stavila par pelena, vlažne maramice i to je to. Torbu ćemo koristiti tih prvih mjesec dva tri, imamo originalnu od kolica jer je muž patio da sve bude komplet 😂😂
Kontrakcije i BH ja srećom nemam ništa, ili barem mislim da nemam, a u prvoj trudnoći sam te BH imala svega par dana prije poroda. Iskreno više se nit ne sjećam kako je to bilo i nadam se da ću znat raspoznati. Ne bi se opet htjela požuriti u bolnicu nikako, baš bi voljela većinu poroda obaviti doma i tamo doslovno samo “istisnuti”. 🥴
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Šta se tice grčeva i grčeva u nogama,ja pijem dietpharm magnezij citrat direkt tablete,dvije dnevno…otkad ih pijem redovno,dosta manje imam osjecaj težih nogu i grceve.
Torbe za kolica-stvarno su preskupe,morat cu se dati u potragu za neku povoljniju,do 500 kn 😂😂
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Jutro, hvala svima na lijepim riječima podrške.
Na Merkuru sam. Tu sam bila tj rodila prvi put i u jako dobrom sjećanju su mi ostali. Sad sam isto zadovoljna, svi su jako ljubazni.
Draga piba7,
Šaljem ti puno pozitivne energije🌻🌺💞🌈🌸. Znam da ti je teško.
Prokrvarila sam sa 24+4 tt i to je trajalo nekih 6 dana. Imala sam bolove u donjem dijelu stomaka i leđima dok me nisu stavili na tokolizu.
Nadam se da će ti sve proći najbolje što može. Meni se nakon toga krvarenje nije više pojavilo. Sad sam na kućnom mirovanju.
Isto su me hvatali strahovi jer nisu našli razlog, ali da je nešto opasnije vjerujem da bi se vidjelo na ultrazvuku.
Pokušaj dobiti što više informacija od doktora. Meni je smetalo što sam imala osjećaj da mi nitko ništa konkretno ne govori i kod nekih sam imala doživljaj da sam u lošoj situaciji dok su neki bili ležerniji pa mi više ništa nije bilo jasno.
Drži seee 🤗🌞
https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png
Anemi i ja ti imam probleme s niskim tlakom.. baš na pregledu mi je dr. dala uputu piti više tekućine mada i ovako pijem puno.. meni redovito padne na 90 sa 50.. danas mi je isto bilo slabo.. pao tlak, vrtjelo mi se, nagon za povraćanje zujenje u ušima, crnilo mi se pred očima..a baš smo izlazili iz lidla.. jedva sam došla do auta i kasnije u kuću..
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Pozdrav za sve trudnice, a posebno za sestre po niskom tlaku 😅. Inače imam viši tlak ali u trudnoći i ovoj i prošloj bio je bas nizak 70/40 u sredini dana izmjereno, znaci i sa popijenom kavom i slatkišem, vodom i voćem tako nizak. Nekako mi se tijelo naviknulo napokon na tako nizak tlak da mi se sve manje vrti i dolazi loše.
Savijet za sve koje tražite torbu, ruksak, ili nešto drugo od opreme za bebu a niste sigurne vrijedi li toliko novca dati, ukucajte taj proizvod sa imenom proizvođača na Amazon i pročitajte recenzije. Meni je dosta puta to pomoglo u odluci.
Sto se odjeće tiče ja od srca mogu Steiff i Kanz preporučiti posebno za malo starije bebe, H&M je isto kvalitetna, a Zaru još nisam imala kvalitetan komad odjeće za djevojčicu. Adidas mi se isto pokazao super, a Nike ni pod razno vise ikad.
Moram vam uslikati čemu nismo mogli odoljeti pa smo kupili iako je plavo, a ne znamo još spol 🙈
Bea slažem se za Steiff no kod nas je mislim samo jedan dućan (ako je preživio) i jaaaaaaako je ali JAKO skup 🥴
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jelenas jeste skup, ali stvarno i ima kvalitet. Da budem iskrena nije bas da sam luda pa da kupujem sve od Steiffa, ali većinu stvari mala ima od te marke jer sam nasla jednu stranicu u Njemačkoj koja ima ludi popust jednom u par mjeseci i nova je odjeća a bude sniženo toliko da košta jeftinije nego polovni da se kupi 😂. Ja perem još uvijek njeno sve na 60 stupnjeva plus sušilica i ništa nije izgubili na izgledu ili kvalitetu.
Mi smo danas ušli u okrugli 20t, nekako mi se to čini baš puno 😅. Sutra moram zvati par ordinacija da nađem neku novu ginekologicu i tako mi se nitko ne sviđa. Niti ne znam sada kako će biti za izmjeren kraći femur, kad ću dobiti termin. Ne mogu sada niti na anomaly scan jer mi treba uputnica od moje doktorice, a ju sada ne može izdati. Biće veselo sutra prijepodne.
Nizak tlak - ja inace muku mucim s niskim toakom, al za sad u trudnoci na mjerenjima cak uvijek i visi. Ubije me nervoza valjda 😂 Pijte puno tekucine!
Bea tebe bas snaslo s ginekologicom i iznenadnom smrti, dtvarno nezgodno. A njezina sestra ne moze nista uciniti, tj. poslati uputnicu?
—
Ja sam isto samo preletila odgovore jer je do sada bila svekrva. Iscudjavala se imenu, nije nista komentirala lose, ali je radila neke face pa sam jedva cekala da ode. Odmah sam se sjetila Bele (mislim da si to bila ti) i iste situacije s komentiranjem imena. Mene u principu boli briga, ali ono, nije ti svejedno kad netko se bas toliko iscudjava. Jos hormoni. I gld. I eto, ubije mi volju za zivotom 😂 sad je otisla pa napokon malo mor. Koliko god sam sama po cijele dane, vise mi pase mir nego da je sto ljudi oko mene
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
I da ne ispadne da skrivam ime - malog cemo nazvati Marul. To je nase staro ime, je rijetko, ali meni jako drago i vazno. Uz to je ova godina 500. obljetnica tiskanja Maruliceve Judite zbog koje je Marulic i postao ocem hrvatske knjizevnosti, a ja streberski kroatist kakav jesam po struci morala sam i tako odati pocast. Iako, prvotno, ime nije dano zbog toga, nego jer mi lijepo zvuci, pase uz prezime i vuce na moje dalmatiske korijene.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji