ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivonna
    19. Srpanj 2019. 10:46

Sta mislite o ovim kolicima ? Cine mi se kao da su lagana i ne izgledaju mi preglomazno 😊 

https://www.bebenova.eu/kolica-chipolino-sensi-frappe-3u1.html

Angie1205
    19. Srpanj 2019. 10:55

Ivonna kolica su prekrasna al za mene preteska, sa sjedalom skoro 15 kg 🙄
    Iva ja sam bila pusac i isto sam cim sam saznala za trudnocu odrekla se cigareta. Nisam puno pusila al svejedno, nacitala sam se svega i jednostavno su mi se zgadile kad bi shvatila sto jedan dim radi bebi u trbuhu. I ne fale mi uopce, nit sam zivcana nit ih sanjam😂

lorija
    19. Srpanj 2019. 10:56

Hvala cure na odg, a nista pomirit se udarit po caju i vocu i to je to. Sad me bole i ledja, mislim donji dio gdje su kukovi 😤😤😤 sva sam u transu. Ajde dosta vise kukanja mog. 
    Radje cu prijeci na kukanje o Brokuli 😂😂😂 opet i opet i to mi je jedna vrsta bolke. 😊 
    Bee17 mislila sam te vratiti s vrata da pravis proljetnice 😂 kad ono ti stariji clan ovdje nego ja. Nadam se da ces sad biti aktivnija i da nas neces promatrat s tavana vise 😂😂😂

Lavica27
    19. Srpanj 2019. 11:01

E ovaj forum me izludjuje,napišem post od kilometra i sve mi obrise Aaaa!!
    Lorija, popij neki rehidromiks, puno tekućine pomalo. U prošloj T sam ja imala crijevnu virozu od male i bila na infuziji u bolnici. Čuvaj se.

Ivonna,teška su kolica,14kg sjedalo i konstrukcija nažalost Ko i moja... pogledaj ypsi ili mutsy ona su ti po par kila lakša. Inace su lijepa!

Curke,koja ima alergiju na sunce čuvajte se na moru a ne ko ja, osipala se cijela prvi dan. Nisam imala par godina alergiju i sad odmah prvi dan.

bee17
    19. Srpanj 2019. 11:04

Lorija, ja cu iskipat ovu svoju malu među prvima  
    necu necu obećavam 

• mustra
    19. Srpanj 2019. 11:04

Jutro! Da se kratko vratim na dnevne uloške. Ja sam si to riješila na drugi način. Kako stalno curkam od utrogestana, i grozno me to živcira, a ne mogu baš na posao nosit troje gaća pa se presvlačit, a dnevne onda stalno mijenjam, pa ih trošim ko luda, ja sam si našla drugo rješenje. Svaki put na wc-u, nakon piškenja i sve, ja na gacice stavim i dva lista wc papira. pa mi to glumi dnevni ulozak. taman da mi gace nisu mokre dok idem ponovo na wc. i opet si stavim cisti suhi wc papir. Nekako sam si tak sad uvela praksu i super mi je..stalno sam u suhom, a stalno mijenjam taj wc papir pa ne zadržavam bakterije. 

Nova19
    19. Srpanj 2019. 11:19

Mustra to je pametno! Znala sam tako davno napraviti ali zaboravila na to 👌🏼

Angie1205
    19. Srpanj 2019. 11:37

Cure pomoc...savjet! Inace nisam panicarka al sad me malo strah. Boli me s lijeve strane skroz sa donje strane trbuha, nezz kak bi opisala to mjesto. Ne boli konstantno nego kao da pikne pa pusti na par minuta i tako u krug. Pokusavam zbudit malca da se javi da se malo smiri al ko za vraga sad se nece javiti 😔
    Ak mi ne popusti do popodne ici cu do gina...strah me 

Angie1205
    19. Srpanj 2019. 11:40

Evo javioo seee pizdek mali 🥰
    Jooj odmah mi je lakse ☺️

deewillow
    19. Srpanj 2019. 11:41

Angie, citala sam da su probadanja oko jajnika normalna. I sama sam ih imala, i dva puta isla na hitnu. Sve je bilo u redu, tak da mislim da je i tebi 😊 ali ako te je strah i/ili se pojaca, odi se pregledati just in case 😘 ak ces tak biti mirnija...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.