Bas nas ima, al da neke se i ne javljaju bas nadam se da ce se katkad javiti da znamo da su dobro. 😊
Cure jel se vama desava da vas iz cistog mira pocne boliti tupo onako ko neki prtisak sa lijeve strane ispod prsnog kosa pa prema ledjima bol ide. Mene svakih par dana tako. Gledala popis hrane koji sam jela da nije mozda nesto od klope al nema nikakve poveznice da sam samo te dane jela/pila. Imam osjecaj kao da me gusteraca ili slezena bole.
Mene je tako znalo boliti, al od samih leda... negdje ispod lopatice mi se prikljesti nesto pa reflektira bol prema naprijed.... i onak me jace probadalo kod udaha...
https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png
Jutro Angie ja taman doruckovala. Gladna hodocastila. Jel i kod tebe ista stvar 😎
Moki88, Veky dobro nam došle i zelom vam sretnu i bezbrižnu trudnoću. 🤗 drago mi je što se pomalo ukljucujete i javljate. Meni bi bilo drago da smo bas sve aktivne.
Ja sam probdjela noc... tako da, biti ce zanimljiv dan! I beba i ja smo bile aktivne nocas... :)
https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png
Jutro evo i ja ne znam jesam li spavaala sve ukupno sat vremena. Ova prehlada me iscrpi. Nos ispusem,grlo isusim pa skaklji pa onda dobijem napad povracanja al nicega 3x,pa od tog praznog naprezanja zeludac zaboli i sve tako u krug. Pregrozno. Iz niceg sta se stvori. 😤😤
Jutro evo i ja ne znam jesam li spavaala sve ukupno sat vremena. Ova prehlada me iscrpi. Nos ispusem,grlo isusim pa skaklji pa onda dobijem napad povracanja al nicega 3x,pa od tog praznog naprezanja zeludac zaboli i sve tako u krug. Pregrozno. Iz niceg sta se stvori. 😤😤
Razumijem te Lorija taman me malo prosla prehlada, čak sam bila i na amoksicilinima da ne bi prešlo u neku veću upalu. Sada je ok. Održvam se limunadom, voćem i puno vode. Nadam se da se prehlada neće vraćati do kraja t. Proci ce i tebe brzo.
Evo sta sam uspjela sad odspavati. I opet povratila bananu sto sam pojela, ne znam vise sta bi jela.
Kad lezim show, kad sjedim skoro pa nista.
Dobro jutro 😊 ja uspjela procitati sve od jucer ujutro. Proradio internet u bolnici. Angie imat cemo imenjake 😂 to je jedino za kaj smo se uspjeli sloziti, a i puno nam znaci jer Noa znaci utjeha, a i nas Noa je dugina beba, pa kao sto je Bog dao Noi nakon potopa dugu, dao je i nama nasu dugu 💙 meni je inace ime Franko prekrasno, ali muzu se nikako ne svida. Nas andeo zove se Dora, to sam oduvijek htjela za curicu jer znaci dar Boziji, a to je i bila 👼🏼
Nisam sigurna jel sam dobro upamtila nadimak ko je trazio gatanje za spol 🤦🏼♀️ a ak se vratim sve mi izbrise pa cu nagadati l, veky nije teorija izgleda uopce tocna 😂 al ja bi po tome rekla curica.
Ja sam vec tolko gladna i jedva cekam da jeden brokule ko vi 😂 jos mane od tjedan dana i doma sam 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji