ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • veky
    19. Srpanj 2019. 01:37

Hvala moki88, baš sam nestrpljiva!

• moki88
    19. Srpanj 2019. 04:14

Grizli

Bas nas ima, al da neke se i ne javljaju bas nadam se da ce se katkad javiti da znamo da su dobro. 😊
    Cure jel se vama desava da vas iz cistog mira pocne boliti tupo onako ko neki prtisak sa lijeve strane ispod prsnog kosa pa prema ledjima bol ide. Mene svakih par dana tako. Gledala popis hrane koji sam jela da nije mozda nesto od klope al nema nikakve poveznice da sam samo te dane jela/pila. Imam osjecaj kao da me gusteraca ili slezena bole.

Mene je tako znalo boliti, al od samih leda... negdje ispod lopatice mi se prikljesti nesto pa reflektira bol prema naprijed.... i onak me jace probadalo kod udaha...

https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png

Angie1205
    19. Srpanj 2019. 04:40

Ima li 🦉🦉🦉🦉??
    Neznam koji mi je vrag, nikak ne spavam 😔

Gogaa_V
    19. Srpanj 2019. 05:11

Jutro  Angie ja taman doruckovala. Gladna  hodocastila. Jel i kod tebe  ista stvar 😎

Gogaa_V
    19. Srpanj 2019. 05:15

Moki88, Veky dobro nam došle i zelom vam sretnu  i bezbrižnu trudnoću. 🤗 drago  mi je što se pomalo  ukljucujete i javljate. Meni bi bilo  drago  da smo bas sve aktivne. 

• moki88
    19. Srpanj 2019. 05:16

Ja sam probdjela noc... tako da, biti ce zanimljiv dan! I beba i ja smo bile aktivne nocas... :)

https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png

lorija
    19. Srpanj 2019. 05:22

Jutro evo i ja ne znam jesam li spavaala sve ukupno sat vremena. Ova prehlada me iscrpi. Nos ispusem,grlo isusim pa skaklji pa onda dobijem napad povracanja al nicega 3x,pa od tog praznog naprezanja zeludac zaboli i sve tako u krug. Pregrozno. Iz niceg sta se stvori. 😤😤

Gogaa_V
    19. Srpanj 2019. 05:27

lorija

Jutro evo i ja ne znam jesam li spavaala sve ukupno sat vremena. Ova prehlada me iscrpi. Nos ispusem,grlo isusim pa skaklji pa onda dobijem napad povracanja al nicega 3x,pa od tog praznog naprezanja zeludac zaboli i sve tako u krug. Pregrozno. Iz niceg sta se stvori. 😤😤

Razumijem  te Lorija taman  me malo  prosla  prehlada, čak sam bila  i na amoksicilinima da ne bi  prešlo  u neku veću  upalu. Sada je ok. Održvam  se limunadom,  voćem  i puno  vode. Nadam se da se prehlada  neće  vraćati do kraja  t. Proci  ce i tebe  brzo.

lorija
    19. Srpanj 2019. 06:33

Evo sta sam uspjela sad odspavati. I opet povratila bananu sto sam pojela, ne znam vise sta bi jela. 
    Kad lezim show, kad sjedim skoro pa nista. 

Red Fox
    19. Srpanj 2019. 07:00

Dobro jutro 😊 ja uspjela procitati sve od jucer ujutro. Proradio internet u bolnici. Angie imat cemo imenjake 😂 to je jedino za kaj smo se uspjeli sloziti, a i puno nam znaci jer Noa znaci utjeha, a i nas Noa je dugina beba, pa kao sto je Bog dao Noi nakon potopa dugu, dao je i nama nasu dugu 💙 meni je inace ime Franko prekrasno, ali muzu se nikako ne svida. Nas andeo zove se Dora, to sam oduvijek htjela za curicu jer znaci dar Boziji, a to je i bila 👼🏼 
    Nisam sigurna jel sam dobro upamtila nadimak ko je trazio gatanje za spol 🤦🏼‍♀️ a ak se vratim sve mi izbrise pa cu nagadati l, veky nije teorija izgleda uopce tocna 😂 al ja bi po tome rekla curica.
    Ja sam vec tolko gladna i jedva cekam da jeden brokule ko vi 😂 jos mane od tjedan dana i doma sam 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.