Lavice nemam placentu previu al je posteljica nize nego bi trebala biti no kako mi je rekla i moja gin i gin na Merkuru, da lezala ja cijelu trudnocu, ne znaci da ce se ona povuc gore. Jednostavno ju pratimo na svakom uzv-u, ako se full zatvori onda mirovat i planirat carski. Ona se moze povuc i samim rastom tak da se takvom ishodu i nadam.
Malo se smirila bol al evo sad se narucala i idem zalec. Mm jadan sve pripremio i sad odmah trk na posao 😔
Mozda da ipak malo usporis . Ti si bas jako aktivna
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Angie Ja isto imam takve bolove, a i kao što je Jaivanpa opisala, i čak isto nemam lijevi jajnik, ali me zna boljeti kao da ga imam, baš na tom mjestu. I čudno mi je dok sam bila na stilumaciji za mpo, isto me je boljelo na obje strane ili npr prije kad imam ciklus sve jednako boli, pa ja i nemam osjećaj da mi fali jajnik 😂
A evo bas danas sam isla do placa i nazad i to je to, tak da je to nista naspram kak sam znala setat dane prije toga. Mada od jutra nemam nekog apetita, brokula mi cak nije nesto naj sjela...sad si cak razmisljam jel moguce da me to pika radi probave jer stvarno...prije sam isla svako jutro a nekad cak i predvecer opet a sad mozda 2-3 puta tjedno 😏
Danas sam definitvno na slow down-u...tjesi me samo sto se malac javlja, a bol ce se vec primiriti nadam se. Tnx cure
Angie,mislila sam dal bi ti se još mogla spustiti nize zbog aktivnosti?
Joj vjerojatno ti je od probave. Meni probava radi grozne bolove al kako se mučim oduvijek s losom probavom znam prepoznat kad je do toga.
Kad si ti ono u ovoj trudnoći osjetila prve "pokrete",bilo je nešto čim rano?
Pitala sam ja odmah ovog na Merkuru pa jos i svoju gin, nasa aktivnost ili neaktivnost ne moze imati nekog utjecaja na to kamo ce posteljica putovati. Ima slucajeva da su zene cijelu tr imale previu i vec zakazani carski da bi na zadnjem uzv-u vidjeli da je odjednom skroz gore...Ni ja nisam bas kontala al kad mi dva dr kazu isto onda valjda znaju.
Mene probava bas zeka u ovoj trudnoci, nekad dva dana za redom pa onda 4 dana nista...uzas.
Da, dosta rano sam osjetila pokrete, odn te baloncice, iako ne sjecam se u kojem tocno tjednu 🥴
Al sad se bas lijepo osjeti. Ne boli a osjetim da je to beba tak da nema zabune dal su crijeva ili nesto trece.
Da pa zato pitam, ne znam puno o niskoj posteljici,, dok sam istraživala svoju placenta accretu iz prve T sam na te predlezeće post. nabasala pa mi nešto u sjećanju ostalo. Ma samo ti pomalo 😁
Lavice meni danas isto uzasna mucnica (11+4) a do ssd i nisam imala bas nekih problema. Stavila susit robu i zeludac mi se dize od mirisa omeksivaca. I gladna sam a ne mogu jest. Bas mi danas sve smeta
AngieJa isto imam takve bolove, a i kao što je Jaivanpa opisala, i čak isto nemam lijevi jajnik, ali me zna boljeti kao da ga imam, baš na tom mjestu. I čudno mi je dok sam bila na stilumaciji za mpo, isto me je boljelo na obje strane ili npr prije kad imam ciklus sve jednako boli, pa ja i nemam osjećaj da mi fali jajnik 😂
AngieJa isto imam takve bolove, a i kao što je Jaivanpa opisala, i čak isto nemam lijevi jajnik, ali me zna boljeti kao da ga imam, baš na tom mjestu. I čudno mi je dok sam bila na stilumaciji za mpo, isto me je boljelo na obje strane ili npr prije kad imam ciklus sve jednako boli, pa ja i nemam osjećaj da mi fali jajnik 😂
Daaa, to je tako cudno jer dok me boli u desnom bude ista bol kao u lijevom a lijevog nema 😂... Ja nisam stigla imati ciklus jer sam odma nakom laparaskopije ostala trudna..ali sam zato sad osjetila da osjetim bol u necem cega nema haha
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji