ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • moki88
    19. Srpanj 2019. 09:17

Na pocetku sam jela redovito vrhnje,majonezu, senf, bijeli luk i unutra malo maslinovog... sve smiksam skupa, na kruh i uzivancija!:)

https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png

Red Fox
    19. Srpanj 2019. 09:17

Flower koja kombinacija 🤦🏼‍♀️ nisam to nikad probala 😂 mene kad ulovi znam samo majonezu kruh 😂

TinchiSk
    19. Srpanj 2019. 09:44

A jel jedete tunu? Znam da nije preporučljiva u trudnoći, ali tako me lovi želja za konzervom pa si mislim da mi od jedne neće ništa biti.
    I da li izbjegavate kupanje u kadi? To mi je prijateljica koja je nedavno rodila rekla kako joj jako fali (dok je još bila trudna) i sad se ja cijelo vrijeme tuširam, a volim povremeno napuniti kadu i uživati.
    Jedno vrijeme na početku sam imala jaku želju za paštetom i onda kad sam ju pojela mi je bilo zlo pa od tad nisam ponovila.
    Isto mi je bilo i prošlu subotu od brokule. Kod mene stvarno nema pravila, ali definitivno u ovoj trudnoći imam problema od razne hrane. Ustvari, mislim da nije toliko stvar u hrani nego u želudcu koji ne radi najbolje 

lorija
    19. Srpanj 2019. 09:48

Malo sam uspjela odspavati dok nije dosao moj Alarm da me probudi. Mame koje imaju vec djecu znaju o cemu pricam, Mama ne Smije Biti Bolesna! 😁
    Al dobro je, lakse je kad se ustanem, drama nastupa samo kad lezim. Nisam sklona inace prehladama i gripama, pa me ovo iznenadilo  Zar je slabiji imunitet kad si trudnica?? Ja sam cijelo vrijeme mislila da je jaci. 😕

deewillow
    19. Srpanj 2019. 09:56

Ja u vrlo umjerenim kolicinima jedem tunu iz konerve, recimo jednom u dva-tri tjedna, TinchiSk. Mene isto ulovi zelja 🙈
    Ajme cure koje niste dobro ni cvrsto nocas spavale, nisam ni ja. Prvo mi je jako dugo trebalo da zaspim (prosla je ponoc), a onda sam se u 5h probudila, pa oko 5.30h zaspala i spavala sve do sad. Puno mi je draze kad zaspim oko 22h i probudim se oko 7h

Nova19
    19. Srpanj 2019. 09:59

Lorija imunitet pada u trudnoći jer beba crpi sve... bitno da njoj ništa ne fali 😁
    U ovoj trudnoci imam više želju za slanim, dok u prvoj dok sam čekala curicu sam obavezno jela snickers svaki dan 😄
    Još se svašta može promijeniti, i imam ja još fore da saznam spol, ali već vidim da je ova trudnoca drugačija šta je normalno jer nije svaka ista... 🥰

ivikii
    19. Srpanj 2019. 10:04

Joj sta mi radite. Evo maloprije jedem jogurt i pahuljice i razmisljam o brokulii🤣 sreca da imam malu od 2 god pa mi je tesko prosetat do pekare😅😅
    A od tune prolazi jedino argetina pasteta. Mogla bi zivit na njoj. Da mi je bar takva zelja za necim zdravim 🙈

Angie1205
    19. Srpanj 2019. 10:05

Tinchi kupanje i kupke nisu preporucljive jer svaka temp koja je veca od temp naseg tijela moze izazvati pobacaj ili prijevremeni porod. Ja se isto nisam pacala u kadi otkako sam vidjela ➕, samo tuskanje i to je to. Inace se obozavam kupati i to bas u vrucoj, vrucoj vodi i bas mi to fali al ne bi riskirala. 
    Vi ste jos na temi brokule 😂😂
    Moja je vec daleko u busi, vec sam uspjela dogegat se i do placa po ribu ☺️
    Vec sad je vruce uzasnoooo 🙄

bee17
    19. Srpanj 2019. 10:07

Pozdrav cure...pisala sam s vama malo na početku pa sam se ulijenila, od svih obaveza ne stignem. Ali vjerni sam citač, mislim da nij jednu stranicu nisam preskočila
    Uglavnom, nama stiže curica i to znamo vec od 13og tjedna. Druga trudnoća. Od zadnjih postova sto mi je upalo u oko. koliko ja znam imunitet u trudnica je znatno oslabljen da tijelo ne bi odbacilo plod kao strano tijelo, a samim time smo i podloznije svim mogućim bolešturinama. Za dnevne uloške ima jednostavno rjesenje, a to su platneni. Fini, meki, prozračni, nisu skupi i peru se u perilici normalno kao i svo drugo rublje. Spas. Mogu se naći kod teta sivalica koje rade platnene pelene i slicno (sigurno još negdje, ali za njih ja znam). Kod nas sve u najboljem redu. Na poslu još uvijek i tako pa vjerojatno do daljenjga :D tegoba prevelikih na srecu nema...tako da sa nestrpljenjem cekamo svoju curu. Nadam se da cu uspjet malo aktivnije tipkati s vama od sad. 

DeeSB
    19. Srpanj 2019. 10:45

Ajmeee cure koliko nas je...i koliko stranica je ispisano...dok sve procitam zaboravim sta sam htjela napisati 😂😂 Tako da se sad javljam samo da vas pozdravim...pa odoh i ja po Brokulu ali s krompirom, ta mi je sad nekako najdraza 🤣🤣
    Ja se jedino s alergijama borim, samo kisem i pusem...nos stalno zacepljen i nikako da prodje. I ne ide mi nikako ovo spavanje na boku, imam osjecaj da stalno nekako na pola spavam - nit spavam nit sam budna. 😣😣

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.