ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    19. Srpanj 2019. 14:02

Maj4

Pozdrav cure 🖐🏻🖐🏻
    Bome ste se rastipkale na veliko. I jako puno nas ima 🥰🥰
    Čestitam na urednim pregledima, na curama i dečkima 🤗
    Meni da stomak nije krnio rasti, ne bi ni znala da sam trudna 🙈 baš se dobro osjećam, nemam nekog straha niti nekih poteškoća 🤞🏻 samo da tako i ostane.
    Mi smo jučer pokupili paketić u bubamari, skoro sam se rasplakala kad sam vidjela one malene čarapice 🙈🙈
    I kupili smo jastuk za dojenje/spavanje 🎉🎉 jedva čekam večeras leći u krevet 😊😊
    Vidim svega ste već nakupovale, mi računamo da ima još vremena da sve stignemo 🤣🤣 tako da još ništa nismo uzeli.
    https://babyland.hr/proizvod/njihaljka-kinderkraft-unimo-5u1-plava/ ovo mi je zapelo za oko kao nešto u čemu bi beba bila preko dana. Pa me zanima mišljenje iskusnijih da li će služiti ili će više smetati? 🤣🤣

Kul je ovo što je kao košara i kao sjedalica. Jedino,ako sam skuzila nije tipa na struju il baterije da se sama njise? Ili ti to nije ni bitno? A gle ovisi o bebi,ima ih kojima se jako dopada ima koji su nezainteresirani 😁 

Red Fox
    19. Srpanj 2019. 14:02

Angie kakve je to aplikacija? Jel funkcionira?

Grizli
    19. Srpanj 2019. 14:03

Simbalija s koliko tjedana si pocela koristiti baby watcher? 

Angie1205
    19. Srpanj 2019. 14:09

Nece ni postat sliku da vidite kak izgleda ta app 👿
    Ugl roza je i bijela beba je unutar te roze kocke
    Zove se My baby heart rate
    Nekad nadjen srceko od prve a nekad se moram malo pomucit mada ne koristim ju cesto kak sam mislila da budem.

Simbalija
    19. Srpanj 2019. 14:10

Grizli

Simbalija s koliko tjedana si pocela koristiti baby watcher?

Mislim da mi je stigao kad sam bila 14tjedana i bez problema sam našla ♥️.
    Naručila sam ga sa stranice Wish za čini mi se 20dolara. Koristim ga niti minuticu svaki drugi treći dan, a mislim da ću prestati kad beba krene lupkati. Posteljica mi je sprijeda tako da ništa još ne osjećam.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Grizli
    19. Srpanj 2019. 14:13

Meni bas danas dosao isto sa wish-a. Al nisam uspjela uloviti zvuk nego samo na kratko mi pise otkucaj 134-138. Dok svoje srce i od muza bas cujem ono jako i pise na 65-80 kako kome i kad. A od bebe ne cujem vec samo izmjeri pojavi se broj nakratko na ekranu. Jel je bolje imat pun mjehur ili prazan? Nisam sigurna dal na dobrom mjestu drzim onu sondu. 🤔 

Maj4
    19. Srpanj 2019. 14:15

Hvala na odgovorima 🤗 lavice nije ni na struju ni baterije. Zapelo mi je za oko jer je i kao krevetić i ljulja. Doduše nisam nešto puno još ni gledala, nego kako mi nešto izbaci na fb pa ako je zanimljivo škicnem 🙈🙈 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Lavica27
    19. Srpanj 2019. 14:27

ne kužim Angie...uz sve "validne"app piše da se koristi uz fetal doppler device,a za ove ostale u recenzijama piše da su laznjak... 

Angie1205
    19. Srpanj 2019. 14:30

Nezz zakaj mi ne da da postam screenshot 👿 
    Neznam jel ovise te neke apl i do moba...ja sam
    na i phone-u a znam da nekih apl nema na trg.playu kod android mobaca 😏

mala.le.90.
    19. Srpanj 2019. 14:47

Evo ove zaboravne trudnice, dosla sam s pregleda. Stize mali Jakov definitivno😀😀
    Sve je u najboljemu redu...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.