Muz i ja smo odlucili s obzirom da moja mama, sestra, njegovi i jedna njegova teta su se ponudili da ce kupiti nesto od vece opreme, onda jednostavno sastaviti popis doslovno svega sto zelimo za bebu pa kad god nas tko sto pita sto nam treba kazemo ili proslijedimo popis. Tako smo i za svadbu i to nas je spasilo jer smo dobili sto smo htjeli, a i vecina prijatelja i rodbine, kumovi nas pita sto trebamo za poklon i inace jer tako i sami funkcioniramo. Radje da mi netko kupi posteljinu za krevetic nego robicu koju ce obuc 2 put. Jer znam da obicno svi nakupuju te sitne robe koju niti ne iznose bebe, a vjerdnost ista. Nemam od kog posuditi al iskreno i uzivam u tom trazenju. Tako da smo mi osmislili od kad sam saznala da sam trudna svaki mjesec pustimo sa strane 500-1000 kn da imamo za opermu koju ne dobijemo na poklon. Valjda nam bude dosta. Dobra stvar je samo sto danas zaista ima povoljne robice, dok kad je moja sestra rodila znam da nije bio takav izbor i sve bilo bas skupo. Vec znam da ce Lidl mi biti top destinacija za robicu jer svi ju hvale a meni je uvijek jako lijepa.
Ah, koliko tu svega dijelimo, iznošenje imena je najmanji problem 😂
Baš lijepo što će Eleonore pomoći 😊
Cure dal se koja od vas grije na struju? Ako da na koji način? Pošto tražimo stan u Baranji, dragi je dns išao gledati jedan i stan je super,1S+DB i prostorije su baš prostrane...e sad je problem što je grijanje na struju,ima već ona neka peć al bi si morali još nešto nabaviti...pošto bebač dolazi baš po najvećoj zimi strah me da se na struju nećemo moći zagrijati pa ne znam dal da možda i dalje tražimo nešto di je grijanje na drva ili plin xD
Mi se grijemo na pelete. I jako smo zadovoljni. Pa slobodno uvrsti i taj nacin grijanja pri potraznji stana
I ja računam na Lidl. Obožavam njihovu dječju robicu, moj mali je bio Lidlić cijeli vrtić, i još uvijek je, samo što je ovo zadnja sezona da stane u njihovo dječje. Kvaliteta odjeće uvijek super. Jedina mana je što kod njih moraš čekati da nešto za bebe ubace u ponudu.
Vidjela sam da u Mani ima dosta tih baby stvari, nisam kupovala, ali sigurno ću isprobati. Ja inače obožavam sebi kupovati odjeću i uvijek pretjerujem i nikad nemam dosta haljina, tako da sam i malom bila nakupovala hrpu toga, posebno bodića. Vidjet ćemo u kakvom su stanju. Sad sam tak uzbuđena od te vaše male robice, da bih najradije išla u podrum kopati po tim stvarima. Problem je što u stanu nemam mjesta pa moram prvo gore napraviti reda, da mogu donijeti to malo.
Jedva čekam!!!
Boze cure dok sam sve procitala skoro mi smjena prosla 🤣
Ovih dana sam pomahnitala i samo citam o kolicima nama se svidaju joolz samo cijena je diskutabilna 🤔
Zna li netko dal se isplatu ili ne?
U obitelji imamo vec puno djecaka i ne brinem se za robicu cak razmisljam da uzmemo samo par bodija i komplet u kojem bi dosli iz rodilista.
Krevetic cemo posudit samo cemo ga obojat u bijelo i kupit madrac i kolica. Ostalo sve se nadam da cemo dobit
Cestitam svim novim pisulincima i piskicama ♥️
Zadnji put nismo mogli 4D jer se maleni nije zelio pokazat tako da se nadamo sljedeci pregled.
Mali savjet: prije uzv se pojede red cokolade ili tako nesto slatko pa skoci secer i razbudi se beba. Bar su tako meni savjetovali
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Mare mi se grijemo na struju, i to samo na klimu inverter koja je za 80 kvadrata jacine, a stan je 60. Na dobro je poziciji i super nam odrzava temperaturu oko 21-23 stupnja u cijelom stanu ovisno o dijelu stana. Sobe su malo hladnije 20-21. Doduse mi smo u Istri pa je klima blaga, u potkrovlju i novogradnja pa zgrada ima energetski certifikat B + jako puno prozora i svijetla. Na grijanje trosimo cca 500-600kn mjesečno u 1 i 2 mjesecu, ostale mjesece sve manje.
Uh, ja bih uvijek pokušala izbjeći grijanje na struju. Osobno nemam iskustva, ali iz priča znam da je preskupo.
Stan nas izađe full jeftino tako da za struju možemo i do 1000 kn mjesečno izdvojiti ako baš moramo al mene jedino brine kako se ugrijati....ja sam cijeli život na drvima i centralnom tako da nemam iskustva sa strujom. A opet gledam toliko stanova se grije na struju, pogotovo ovdje u Ri, pa valjda se onda i ugriju a ne čame u hladnom xD
Joj Grizli pa i ti iz Istre! Sad smo nas tri istrijanke, Buha, ti i ja :D
Sortiraj odgovore
Najstariji