ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    17. Rujan 2019. 08:46

Sretno svima danasss  i onima koje su na ogttu

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lavica27
    17. Rujan 2019. 08:57

Iva4 a zašto uopće razmišljaš o ljepljenju ušiju djetetu ili o operaciji sad? Iskreno u životu nisam vidjela zaljepljene usi na djetetu.

Točkica37
    17. Rujan 2019. 09:06

iva4

E pa zato i pitam da nebi jos i to krenula radit … jer kako nema djece bas oko mene neznam jel to pod obavezno ili ne😕
    Tockicesa koliko si ga stavila na operaciju? Mislim kakav je to proces bio posto je ipak djete, pa me zanima kako to ide? 😊

Iva daj se opusti hehehe ako rodis malog klempu cemo o tome 😘

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Aristea
    17. Rujan 2019. 09:08

miki0

Lavice ti uvijek napises neki lijepi motovacijski govor 😌 eto iskusne mame 😊 a mi prvorotke moramo pitat i pricat svasta… Dok ne iskusimo same na svojoj kozi…. 😏
    Uff bome ja sam vidjela to ljepljenje, na deckicima pogotovo. A curicama obicno stavljaju one trakice za usi iako sumnjam da se to bas tako moze ispraviti. Moja sestricna je bila jedna od tih koja je malom ljepila usi, a mali je jos imao tu foru da dok papa ili se uspavljuje da se navlaci za uho a ona fraze dobivala da ce bit klempav i cijelog ga obljepila 🤣
    Mislim da se iva s tim nemoras sad zamarat. Ako budu bas tako jako klempave budes kasnije o tome razmisljala 😉

Koja čudna žena haha ... svašta.....

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lavica27
    17. Rujan 2019. 09:11

Točkica37

iva4

E pa zato i pitam da nebi jos i to krenula radit … jer kako nema djece bas oko mene neznam jel to pod obavezno ili ne😕
    Tockicesa koliko si ga stavila na operaciju? Mislim kakav je to proces bio posto je ipak djete, pa me zanima kako to ide? 😊

Iva daj se opusti hehehe ako rodis malog klempu cemo o tome 😘

Ahahahahah 😂
    Malog klempu,bas simpatično zvuci🥰
    Moj mali ima predispozicije da bude mali klempo jer muževa strana obitelji ima povece usi,kad mi se mala rodila prvo sam uši gledala🙈🙈🙈  

Mikio A ja pak mislim da zapilim s tim predugim postovima al kad me kreeene😂 Samo vi pitajte,vidiš da odgovaram na tri stranice😂

samojed
    17. Rujan 2019. 09:18

Uh lavice sad razmišljam kako ću ja to ako je to tako strašno msm na porod al dobro kažem svi su se porodili pa i ja ću hahha da vas nasmijem kad sam tek ostala trudna pa možda nekih 2-3 mj malo malo plačem kaže meni muž sta je bilo reko strah me da ne umrem na porodu hahaha msm sad mi je smiješno al stvarno se bojim toga 

Lavica27
    17. Rujan 2019. 09:24

Ajme Samojed luda si! Ja sam prva koja tvrdi da se poroda ne treba bojati i da sam.iskreno očekivala da će više boljeti nego  su mi pričali. Trebalo bi te umiriti kad ti kazem da je epi kao vadjenje krvi,to te ne boli pretpostavljam. Samo je nelagodno. A ovo ostalo sve je subjektivan dojam. Mora izaći nekako van, mrzis sve oko sebe i proklinjes za vrijeme poroda al čim primis svoje dijete misli odu u drugom smjeru. Samo slušaj doktore što ti kažu,Ne deri se bezveze da ne gubis energiju,čitaj o disanju kroz porod i nećeš umrijeti. Mi smo stvorene da ovo prezivimo😘💪💪

kl1v
    17. Rujan 2019. 09:24

Sretno na pregledima danas! Da vas pitam, kad ste pocele pripremati prati i peglati robicu za bebace

• Kengurica
    17. Rujan 2019. 09:35

Cure sretno danas s pregledima!
    Meni su pomakli na 24.9.
    Epiduralnu zelim. Frendica koja je teoje rodila je to tek s trecim uzela i rekla mi je, to ti je zakon, uzimaj :), ali moj razlog za uzeti je jer zelim analgeziju ako postoji i bok. Nemam nikakve osjecaje da je to manje vrijedan porod. Za nuspojave cu sw bas s doktorom razgovarati samo zbog migrena koje imam, da to nemam bih uzela bez imao razmisljanja i naravno nadala se da cu je uopce moci primiti.

Točkica37
    17. Rujan 2019. 09:39

Iva ne trebas ljepit usi.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.