Cure kad vec pisete o induciranju poroda i ostalo… Kak stojite po pitanju epiduralne?? Jel bi uzele ili ne? I koje ste rodile kakva su vasa iskustva?
Meni su apsolutno sve, ali sve bez iznimke s kojima sam pričala nakon poroda rekle: pitaj epiduralnu, ako pitas na vrijeme dobit ćeš.. Kao vecina je planirala prirodno ali ipak uzela epiduralnu, ili su htjele ali je bilo kasno.. Nije mi nikakav bauk, dobila sam je 4 puta prije operacija i mislim da ipak olakša donekle.

[/url
Meni je 30.11 🤣 cek pa kako onda gledaju… meni je prvi dan zadnje m bio 23.02 ciklus normalno 28 dana🤔
Di ces rodit?
Vidi s nemam pojma.. Oni ja mislim samo po veličini bebe, po parametrima računaju...A stvarno ne znam, i ja bi voljela znati..
Ja ću ti roditi u Petrovoj, mislim da ćeš i ti ak se ne varam?
Možda se potrefimo u istom periodu goree😁😁😁🙈🙈🙈

Ovak...ja sam se bila pripremila na nekih 10tak sati bolova i kad mi je nakon 7 sati bolova dosla dr i rekla ajoj ti ces bar jos toliko i onda sam rekla da necu moci i da hocu epi. Naravno da je onda vec bilo prekasno i da mi nije primila kak spada. Tak da ak vam se neda patit uzmite odmah. S drugim sam sveukupno raala 37 min ali je bolilo vise nego sa prvim i dril sam dobila( mozda vecu dozu, kao otvorena drugorotka) i to me kidalo do nesvjestice. Sad cu sve prirodno, trazit cu da do zadnjeg secem ... s njima se nisam usudila nista izviljevat al sad cu to traziti. Cura prije mene uzela odmah epi odmah, rodila bez bolova , sva je slatka bila, hodala do sobe odmah ehheeh

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Cure, cestitke na urednim pregledima!
Sto se tice secera, ima li neka da uopce nije radila ogtt? Znam da neki doktori, pogotovo vani tipa skandinavija ne rade ako je ovaj na taste ok i ako nema nekih bolesti u obitelji.
Sad za vikend u Novom Vin. kad smo bili, baka od te curice slavljenice si je mjerila secer sa onim trakicama.. i na kraju smo si svi izmjerili. 😂 Taman nakon rucka, meni bio 5.0. Pojma nemam kolko je to pouzdano. Inace na taste kad me gin slala da vadim krv je bio 4.6.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Pa mi se onda mozda i vidimo Enahahahah teoretski moj prvi termin je 20.11 po velicini sta su mi rekli, ali da se drzim po ZM 30.11🤪
Mikioa jel ima smisla sad uzimat kad me vec primilo?
Toooooop, baš si me razveselila sad hihihihi 💕🙈

Iva lactogyn su samo dobre bakterije, sad kad te vec primilo samo mogu pomoci. Mozes dva tjedna po dvije na dan pa onda po jednu. Ja sam tak kad sam bila na najvisim dozama antibiotika. Jedino ak se piju uz antibiotik mora proci 2 sata, da antibiotik ne unisti bakterije iz kapsule.
Ja sam epiduralnu dobila na prvom porodu zbog cijele situacije, sad ne bi vise trazila. Mislim da bi mogla izdrzati bolove, imam dosta visok prag boli.
Meni je doktor rekao da necu morat na ogtt jer si sama mjetim secer 😂 pokazala sam mu svoje profile i rekao mi da je to tocnije... i s obzirom da mi je struka s tim povezana rekao mi da mi vjeruje da je sve ok i da cu reagirat ako ne bude.
Sta se poroda tice,ja cu uzet sve sto mi moze olaksat 😂 Frendice koje su uzele epiduralne vele da je puno lakse ako je na vrijeme dobijes. Tako da ja nemamnista protiv 🙃
Meni bi za porod bilo idealno da mi daju sve sta moze protiv bolova i da nas puste doma u sto kracem roku🤣. Prvi put sam se napatila i bila 10 dana u bolnici . Pa bi sad da to bude lakse i krace 😅

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji