Meni je doktor rekao da necu morat na ogtt jer si sama mjetim secer 😂 pokazala sam mu svoje profile i rekao mi da je to tocnije... i s obzirom da mi je struka s tim povezana rekao mi da mi vjeruje da je sve ok i da cu reagirat ako ne bude.
Sta se poroda tice,ja cu uzet sve sto mi moze olaksat 😂 Frendice koje su uzele epiduralne vele da je puno lakse ako je na vrijeme dobijes. Tako da ja nemamnista protiv 🙃
Meni bi za porod bilo idealno da mi daju sve sta moze protiv bolova i da nas puste doma u sto kracem roku🤣. Prvi put sam se napatila i bila 10 dana u bolnici . Pa bi sad da to bude lakse i krace 😅
Pozdrav cure! Moj pregled protekao odlicno, osim sto je trajao sat vremena! Gin je gledala sve zivo, sve mi pokazivala i bas se zenska uzivila-jadne ove sto su vani cekale! Jedino sto sam kao dobila gljivice, mislim, ja nista ne osjetim, al mi je dala vaginalete da se ove skroz ne razuzdaju! Ja se nadam da cu dobiti epiduralnu, bolje da oni to meni daju pa da mi bude sto lakse...nemam neki niski prag boli, ali ne mogu si ni zamisliti sto me ceka, pa neka ja to radije uzmem!
I dala mi uputnicu za oggt! Jel znate jel se treba naruciti u petrovu za oggt?
Omerta javim ti sutra, kakvo je stanje i hoce li me slati na OGTT.
Laviceeee gdje si? Podnesi izvjesce odma nama 😁
Pozdrav cure! Moj pregled protekao odlicno, osim sto je trajao sat vremena! Gin je gledala sve zivo, sve mi pokazivala i bas se zenska uzivila-jadne ove sto su vani cekale! Jedino sto sam kao dobila gljivice, mislim, ja nista ne osjetim, al mi je dala vaginalete da se ove skroz ne razuzdaju! Ja se nadam da cu dobiti epiduralnu, bolje da oni to meni daju pa da mi bude sto lakse…nemam neki niski prag boli, ali ne mogu si ni zamisliti sto me ceka, pa neka ja to radije uzmem!
Drago mi je da je pregled dobro prošao i držim ti fige da se sto prije riješiš gljivica. Možda glupo pitanje ali kako zna da imas gljivice? Jel si isla kontrolirati nesto ili?
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Zene koje su uzele epi kazu da zlata vrijedi i da bi ju uzele opet. Za tiskanje i za bebu kasnije treba sva snaga a porod izmori jako. Trudovi izmore. Pa ako se to moze olaksat zasto ne. Ali opet ako netko zeli proc sve potpuno prirodno i to je ok. Meni su bolnije bile mjesecnice od trudova. Svaka zena to razlicito dozivi i prozivi. Po svom instinktu napravite
Pozdrav cure! Moj pregled protekao odlicno, osim sto je trajao sat vremena! Gin je gledala sve zivo, sve mi pokazivala i bas se zenska uzivila-jadne ove sto su vani cekale! Jedino sto sam kao dobila gljivice, mislim, ja nista ne osjetim, al mi je dala vaginalete da se ove skroz ne razuzdaju! Ja se nadam da cu dobiti epiduralnu, bolje da oni to meni daju pa da mi bude sto lakse…nemam neki niski prag boli, ali ne mogu si ni zamisliti sto me ceka, pa neka ja to radije uzmem!
Drago mi je da je pregled dobro prošao i držim ti fige da se sto prije riješiš gljivica. Možda glupo pitanje ali kako zna da imas gljivice? Jel si isla kontrolirati nesto ili?
Kad me je pregledavala vaginalno, rekla je da vidi da se malo razvijaju..pitala me imam li kakav iscjedak i miris, miris nikakav, a iscjedak od utrogestana imam stalno..i onda mi je rekla da ce par dana vaginaleta to rijesiti...a s utrogestanom sam gotova...
Omerta javim ti sutra, kakvo je stanje i hoce li me slati na OGTT.
Moze sretno!!!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji