ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nita9999
    16. Rujan 2019. 18:28

iva4

Bravo za preglede a bome i jednu lijepu kilazu🤗🤗🤗
    Ja imam osjecaj da je meni od rojazol kreme jos gore jer me pece za poludiiiiit!!! Neznam kud sa sobom, maknula sam i ulozak vec tri dana ga nemam, mjenjam gacice svako malo, namazala sam se kak mi je objasnjeno al kao da mi je jos gore😞jel ima smisla sa tim ic na hitni pregled? Strah me da ne nastetil bebici jer nesmijem se cesto mazat sa tom kremom😕

Draga Iva, ja sam ti cesto na antibioticima i redovno dobijem gljivice od njih ... cim imunitet padne, odmah sam u takvim mukama i svaki put si pomognem jednom stvari koji je moja mama dobila od ginekologa nakon sto je izvadila jajnike i maternicu tako da nisu bapske price... ugl. stavi si oblog od svinjske masti i vjeruj da ce ti biti lakse odmah...
     mozes tampon umociti i umetnuti ga ili staviti ulozak i na njega deblji sloj masti i bar 2-3 gace obuci da lijepo stisne i staru odjecu ( tako ja).

obavezno to navecer napravi, a mozes i preko dana, naravno, kad god se sjetis... 

probaj i sretno, pomoci ce ti

Gogaa_V
    16. Rujan 2019. 18:59

Poz cure, cestitiam vam na urednim pregledima i drago mi je da ste sve dobro. ☺️ jos ovaj tjedan  kod mene malo turbulentno. Danas su mi sklapali djeciju sobicu i kuhinju. 🙈 do kraja iduceg tjedna cemo biti sve tip-tip sa najsitnijim detaljima. Jedva čekam 🥰 e onda dok se malo adapriram  na novi  stan  krecem  u nabavku kolica, odjeće i kozmetike  za bebu  pa mirno cekam termin preostale mjesece... kuham po malo  učim jezik i uzivam  do termina. 

Aristea
    16. Rujan 2019. 19:26

miki0

Cure kad vec pisete o induciranju poroda i ostalo… Kak stojite po pitanju epiduralne?? Jel bi uzele ili ne? I koje ste rodile kakva su vasa iskustva?

Ja nisam nikad rađala ali planiram bez epiduralne. Mama je nas 4 rodila bez i ima nizak prag tolerancije na bol. Uvijek kad ju pitam jel boljelo , kaže ma zaboravis za to kad ugledas svoje dijete. ..ja imam visok prag tolerancije na bol pa cu ici bez... Mozda sam luda al sta cu hahah

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

DeeDee
    16. Rujan 2019. 19:33

miki0

Cure kad vec pisete o induciranju poroda i ostalo… Kak stojite po pitanju epiduralne?? Jel bi uzele ili ne? I koje ste rodile kakva su vasa iskustva?

Meni su apsolutno sve, ali sve bez iznimke s kojima sam pričala nakon poroda rekle: pitaj epiduralnu, ako pitas na vrijeme dobit ćeš.. Kao vecina je planirala prirodno ali ipak uzela epiduralnu, ili su htjele ali je bilo kasno.. Nije mi nikakav bauk, dobila sam je 4 puta prije operacija i mislim da ipak olakša donekle.

[/url

ena10
    16. Rujan 2019. 19:34

iva4

Meni je 30.11 🤣 cek pa kako onda gledaju… meni je prvi dan zadnje m bio 23.02 ciklus normalno 28 dana🤔
    Di ces rodit?

Vidi s nemam pojma.. Oni ja mislim samo po veličini bebe, po parametrima računaju...A stvarno ne znam, i ja bi voljela znati..

Ja ću ti roditi u Petrovoj, mislim da ćeš i ti ak se ne varam?
    Možda se potrefimo u istom periodu goree😁😁😁🙈🙈🙈

Točkica37
    16. Rujan 2019. 19:39

Ovak...ja sam se bila pripremila na nekih 10tak sati bolova i kad mi je nakon 7 sati bolova dosla dr  i rekla ajoj ti ces bar jos toliko i onda sam rekla da necu moci i da hocu epi.  Naravno da je onda vec bilo prekasno i da mi nije primila kak spada. Tak da ak vam se neda patit uzmite odmah. S drugim sam sveukupno raala 37 min ali je bolilo vise nego sa prvim i dril sam dobila( mozda vecu dozu, kao otvorena drugorotka) i to me kidalo do nesvjestice. Sad cu sve prirodno, trazit cu da do zadnjeg secem ... s njima se nisam usudila nista izviljevat al sad cu to traziti. Cura prije mene uzela odmah epi odmah, rodila bez bolova , sva je slatka bila, hodala do sobe odmah ehheeh

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Omerta
    16. Rujan 2019. 19:50

Cure, cestitke na urednim pregledima! 
    Sto se tice secera, ima li neka da uopce nije radila ogtt? Znam da neki doktori, pogotovo vani tipa skandinavija ne rade ako je ovaj na taste ok i ako nema nekih bolesti u obitelji.
    Sad za vikend u Novom Vin. kad smo bili, baka od te curice slavljenice si je mjerila secer sa onim trakicama.. i na kraju smo si svi izmjerili. 😂 Taman nakon rucka, meni bio 5.0. Pojma nemam kolko je to pouzdano. Inace na taste kad me gin slala da vadim krv je bio 4.6.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

ena10
    16. Rujan 2019. 20:03

iva4

Pa mi se onda mozda i vidimo Enahahahah teoretski moj prvi termin je 20.11 po velicini sta su mi rekli, ali da se drzim po ZM 30.11🤪
    Mikioa jel ima smisla sad uzimat kad me vec primilo?

Toooooop, baš si me razveselila sad hihihihi 💕🙈

Red Fox
    16. Rujan 2019. 20:13

Iva lactogyn su samo dobre bakterije, sad kad te vec primilo samo mogu pomoci. Mozes dva tjedna po dvije na dan pa onda po jednu. Ja sam tak kad sam bila na najvisim dozama antibiotika. Jedino ak se piju uz antibiotik mora proci 2 sata, da antibiotik ne unisti bakterije iz kapsule. 

Red Fox
    16. Rujan 2019. 20:15

Ja sam epiduralnu dobila na prvom porodu zbog cijele situacije, sad ne bi vise trazila. Mislim da bi mogla izdrzati bolove, imam dosta visok prag boli.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.