ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    13. Rujan 2019. 10:41

Ides... imam za nadoknaditi :)
    Angelly moja mama živi do mene (dvojni objekt) pa je htjela za prvu kcer uzeti onu kolijevku do 6mj starosti jer joj je lijepa i jedva je razuvjerili da joj to ne treba, najmanje će tad kod nje spavat. Uzela je kinderbet iako je mala svega 10puta prespavala kod njih al ajde stize drugo pa ce se iskoristiti.
    Cima Za fin ne znam stoje A ti kažem jer papa test nema veze s cervikalnim brisevima nit bakterije koje se detektiraju brisevima imaju nuspojavu. Kolko sam shvatila neki ginekolozi su više opušteni neki su pak po špagi,neke moras sam tražiti za pretrage i tako... moj mene živcira jer je nekad preopusten :"maaa ni ti to ništa" al me svejedno slao dvaput na briseve ovu T(u pocetku i sad da se ne otvaram zbog tog),dva put urinokulturu, jednom mjesečno krvna slika i urin.
    E da,stigli mi nalazi briseva i hvala Bogu sve čisto, vadila jutros krv za krvnu grupu i testove senzibilizacije.
    Mikio odlično i sretan put!
    Grizli vjerujem da te zivciraju al mislim da se i roditelji nekad ne znaju kontrolirat ili od uzbudjenja mlate gluposti,svejedno mislim da zele najbolje nista lose al bilo bi lijepo da se konzultiraju što treba umjesto da samo kažu al opet njihove pare njihov ćef... Apropo komentara za sjedalice i još djece, skuzila sam da ljudi uopće ne razmišljaju kad i hvala. Susjeda me sretne i kazem da sam trudna i ona ajoooj kaj si si zimsko dijete radila a ja si mislim e moja susjeda nije to ko pred 30 godina da zamislis kad zelis dijete i od prve. Al znam da nije razmisljala tako... 

C1M4
    13. Rujan 2019. 10:47

Lavica27

Ides… imam za nadoknaditi :)
    Angelly moja mama živi do mene (dvojni objekt) pa je htjela za prvu kcer uzeti onu kolijevku do 6mj starosti jer joj je lijepa i jedva je razuvjerili da joj to ne treba, najmanje će tad kod nje spavat. Uzela je kinderbet iako je mala svega 10puta prespavala kod njih al ajde stize drugo pa ce se iskoristiti.
    Cima Za fin ne znam stoje A ti kažem jer papa test nema veze s cervikalnim brisevima nit bakterije koje se detektiraju brisevima imaju nuspojavu. Kolko sam shvatila neki ginekolozi su više opušteni neki su pak po špagi,neke moras sam tražiti za pretrage i tako… moj mene živcira jer je nekad preopusten :"maaa ni ti to ništa" al me svejedno slao dvaput na briseve ovu T(u pocetku i sad da se ne otvaram zbog tog),dva put urinokulturu, jednom mjesečno krvna slika i urin.
    E da,stigli mi nalazi briseva i hvala Bogu sve čisto, vadila jutros krv za krvnu grupu i testove senzibilizacije.
    Grizli vjerujem da te zivciraju al mislim da se i roditelji nekad ne znaju kontrolirat ili od uzbudjenja mlate gluposti,svejedno mislim da zele najbolje nista lose al bilo bi lijepo da se konzultiraju što treba umjesto da samo kažu al opet njihove pare njihov ćef… Apropo komentara za sjedalice i još djece, skuzila sam da ljudi uopće ne razmišljaju kad i hvala. Susjeda me sretne i kazem da sam trudna i ona ajoooj kaj si si zimsko dijete radila a ja si mislim e moja susjeda nije to ko pred 30 godina da zamislis kad zelis dijete i od prve. Al znam da nije razmisljala tako…

Ne znam, da li da odem onda privatno ili? Svakako bi htjela provjeriti, ali ne mogu ju natjerati da pise uputnicu ako ona kaze da smatra da nije potrebno.. Doduse, rekla je da cu radit  ako ce netko inzistirati od doktora na tome pa ju mogu i tu dobit nakon pregleda u Vinigradskoj haha😊 
    I da, nisam prijavila iduci pregled, 04.10. je iduci pregled😁

C1M4
    13. Rujan 2019. 11:00

Jel ima koja ideju sto kupiti kao poklon za krstenje? U iducu subotu idemo braticu na krstenje sina, mali ima 4mj. i imaju starijeg sina od godinu i 3mj. i ne znamo uopce sto kupiti.. Ako ne nademo nikakvu ideju, dati cu novce, ali bi htjela prvo vidjeti da mozda kupimo nesto i damo novce uz to😊

Lavica27
    13. Rujan 2019. 11:05

C1M4

Lavica27

Ides… imam za nadoknaditi :)
    Cima Za fin ne znam stoje A ti kažem jer papa test nema veze s cervikalnim brisevima nit bakterije koje se detektiraju brisevima imaju nuspojavu. Kolko sam shvatila neki ginekolozi su više opušteni neki su pak po špagi,neke moras sam tražiti za pretrage i tako… moj mene živcira jer je nekad preopusten :"maaa ni ti to ništa" al me svejedno slao dvaput na briseve ovu T(u pocetku i sad da se ne otvaram zbog tog),dva put urinokulturu, jednom mjesečno krvna slika i urin.
    Grizli vjerujem da te zivciraju al mislim da se i roditelji nekad ne znaju kontrolirat ili od uzbudjenja mlate gluposti,svejedno mislim da zele najbolje nista lose al bilo bi lijepo da se konzultiraju što treba umjesto da samo kažu al opet njihove pare njihov ćef… Apropo komentara za sjedalice i još djece, skuzila sam da ljudi uopće ne razmišljaju kad i hvala. Susjeda me sretne i kazem da sam trudna i ona ajoooj kaj si si zimsko dijete radila a ja si mislim e moja susjeda nije to ko pred 30 godina da zamislis kad zelis dijete i od prve. Al znam da nije razmisljala tako…

Ne znam, da li da odem onda privatno ili? Svakako bi htjela provjeriti, ali ne mogu ju natjerati da pise uputnicu ako ona kaze da smatra da nije potrebno.. Doduse, rekla je da cu radit ako ce netko inzistirati od doktora na tome pa ju mogu i tu dobit nakon pregleda u Vinigradskoj haha😊
    I da, nisam prijavila iduci pregled, 04.10.je iduci pregled😁

Privatno je dosta skupo ako se ne varam...  ne znam hoce inzistirati tko, vidi kad dodjes u bolnicu...
    Hm za neke personalizirane poklone je možda na knap s vremenom jer je za tjedan dana ali novac i npr neka robica je ok..

lorija
    13. Rujan 2019. 11:10

Cestitke na pregledima 😊 
    Cima ja uvijek darujem novac, svima drag i vjerujem da ce ga bolje iskoristiti. P.s. mozda i pokriti troskove.
    Nisi napisala jesu li ti radili veliki anomaly?? Meni i Grizli,cini mi se i Lavici je iduci tjedan veliki anomaly?!

C1M4
    13. Rujan 2019. 11:15

Ma mislila sam nesto za klince neku igracku, nesto vec ne znam.. Ali izgleda da cu dati samo novac ipak xd 
    Nisu mi radili, 24.09. sam trebala ici, ali moja gin zeli da idem to u Vinogradsku isto tako da cekam termin kod njih😊 Onaj od 24.09. makni pregled.. Necu bezveze placati ako cu vec ici ovako😊

• Sarita15
    13. Rujan 2019. 11:18

Cima za krstenje evo moj je dobio zkatnu krunicu privjesk na ribicu i na krizic (to su neki uobicajeni pokloni) ali je dobio recimo album sa svojim slicicama od uzv do tog dana dobio je slicice sa stihovima za na zid rucno izveze jastucice koji tvore njegovo ime u okviru narukvicu...ako nis ti to ne sjeda nemate vremena ili sto vec kuverta je uvijek svima dobrodosla 
    Super da su bebice svima dobro i da rastu 

[OBRISANO] 13. Rujan 2019. 11:18
    [OBRISANO] 13. Rujan 2019. 11:19
    Anchy_001
    13. Rujan 2019. 11:27

Bok cure! Evo ja danas s pregleda pa da se malo pozalim.. Beba je dobro, jedino kaj se okrenula na zadak i ja kad sam cula mi je pao mrak na oci 😕 
    Do sad je svaki pregled bio super i sve dobro i ovo me bas zabrinulo, makar me doktorica uvjerava da se stigne okrenut u pravu stranu, al si nekak mislim da je sve manje vremena kad ima puno mjesta da se okrece..
    Ne znam, mozda panicarim bez veze..
    Jel imala koja od vas iskustva s tim?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI