ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    13. Rujan 2019. 11:15

Ma mislila sam nesto za klince neku igracku, nesto vec ne znam.. Ali izgleda da cu dati samo novac ipak xd 
    Nisu mi radili, 24.09. sam trebala ici, ali moja gin zeli da idem to u Vinogradsku isto tako da cekam termin kod njih😊 Onaj od 24.09. makni pregled.. Necu bezveze placati ako cu vec ici ovako😊

• Sarita15
    13. Rujan 2019. 11:18

Cima za krstenje evo moj je dobio zkatnu krunicu privjesk na ribicu i na krizic (to su neki uobicajeni pokloni) ali je dobio recimo album sa svojim slicicama od uzv do tog dana dobio je slicice sa stihovima za na zid rucno izveze jastucice koji tvore njegovo ime u okviru narukvicu...ako nis ti to ne sjeda nemate vremena ili sto vec kuverta je uvijek svima dobrodosla 
    Super da su bebice svima dobro i da rastu 

Anchy_001
    13. Rujan 2019. 11:27

Bok cure! Evo ja danas s pregleda pa da se malo pozalim.. Beba je dobro, jedino kaj se okrenula na zadak i ja kad sam cula mi je pao mrak na oci 😕 
    Do sad je svaki pregled bio super i sve dobro i ovo me bas zabrinulo, makar me doktorica uvjerava da se stigne okrenut u pravu stranu, al si nekak mislim da je sve manje vremena kad ima puno mjesta da se okrece..
    Ne znam, mozda panicarim bez veze..
    Jel imala koja od vas iskustva s tim?

Aristea
    13. Rujan 2019. 11:29

C1M4

Ma nisam ni rijeci s njima prozborila i nisam bila tamo, spavala sam kod bake😁 a mami nisam nista rekla u vezi toga jer znam da nije ona kriva i da ona ne moze bas reci ne mozete😊
    Ugl. evo i mene s pregleda, sve uredno ko suza, malac se mice, ima 307g😁 jedino mi je pojacala utrogestan, dvije ujutro i dvije navecer zbog ovih bolova i dobila sam dozvolu uzimati ih na usta napokon haha, nema vise iscjetka😁 Dala mi je uputnicu i za pregled u Vinogradskoj jer tamo planiram rodit😊 A za cervikalne briseve sam pitala kada ce me slati, ali je rekla da nece jer je papa bio uredan i dole nema nikakvog iscjetka, svrbeza ili icega☺ Ne znam koliko je to pametno, ali vjerujem da zna sto radi😁

Čestitam na urednom pregledu 😀♥️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lavica27
    13. Rujan 2019. 11:38

Anchy baš se bezveze nerviras,ima beba koje se okrenu s 39 tjedana. A i to što se nerviras neće promijeniti situaciju, taman da misli biti na zadak ići ćeš na carski i to je to. Nek je s bebicom sve ok a glava ili zadak imaš još sigurno dva mjeseca da se promijeni stanje. 
    Iva sumnjam da će ti zbog anamneze dat na usta da uzimaš utrice,meni su rekli da je puno bolja apsorpcija vaginalno,na istoj dozi sam ko in ti(najvecoj). Ja sam se navikla skroz. 
    A i čula sam da su oralno nuspojave jako izražene (pospanost,vrtoglavica itd). 

• Sarita15
    13. Rujan 2019. 11:39

Anchy_001

Bok cure! Evo ja danas s pregleda pa da se malo pozalim.. Beba je dobro, jedino kaj se okrenula na zadak i ja kad sam cula mi je pao mrak na oci 😕
    Do sad je svaki pregled bio super i sve dobro i ovo me bas zabrinulo, makar me doktorica uvjerava da se stigne okrenut u pravu stranu, al si nekak mislim da je sve manje vremena kad ima puno mjesta da se okrece..
    Ne znam, mozda panicarim bez veze..
    Jel imala koja od vas iskustva s tim?

Mogu biti okrenuti na zadak do pred porod i okrenut se tokom trudova. Mogu se do poroda izokrenut jos 100 puta. Nemoj se sekirat oko tog vjeruj mi beba kad se hoce okrenut to ce i ucinit i izudarat te posteno

Grizli

Cestitam na urednim pregledima! 
    Meni osobno ni sestra s kojom sam ko rep i guzica ne dolazi nenajavljeno inace. Kao i sta ni ja ni muz ne odlazimo iz stana bez da onaj drugi zna di ide i otprilike kad se vraca. Tako da mene ovo banem na vrata sistem strasno nervira. No dobro danas se druze samo s muzem ja na poslu do kasno pa nek njega jasu njegovi su. 

• marrias

Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem  e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)

Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
    za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

• marrias
    13. Rujan 2019. 11:40

Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem  e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)
    Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
    za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

MaRe
    13. Rujan 2019. 11:55

Čestitke na pregledima :) 
    Ja sad malo pospremila stan i otišla baciti smeće, usput izbrojala stepenice  imam 38 do dolje haha 
    Kad sam se vratila u stan tako mi je pozlilo da sam se skoro srušila, nisam znala dal ću povratit ili se onesvijestit, srce mi stalo lupat, jedva sam do zraka došla...kontam da mi se tlak srušio ili šećer xD Htjela sam još tortu pravit al ću mirovat, dosta za dns. Još nisam naručila taj nesretni tlakomjer, sad čim sjednu komplikacije naručujem 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.