Ma nisam ni rijeci s njima prozborila i nisam bila tamo, spavala sam kod bake😁 a mami nisam nista rekla u vezi toga jer znam da nije ona kriva i da ona ne moze bas reci ne mozete😊
Ugl. evo i mene s pregleda, sve uredno ko suza, malac se mice, ima 307g😁 jedino mi je pojacala utrogestan, dvije ujutro i dvije navecer zbog ovih bolova i dobila sam dozvolu uzimati ih na usta napokon haha, nema vise iscjetka😁 Dala mi je uputnicu i za pregled u Vinogradskoj jer tamo planiram rodit😊 A za cervikalne briseve sam pitala kada ce me slati, ali je rekla da nece jer je papa bio uredan i dole nema nikakvog iscjetka, svrbeza ili icega☺ Ne znam koliko je to pametno, ali vjerujem da zna sto radi😁
Jutro curke!
Bravo na vec obavljenim i urednim pregledima.
Nasty nemoj kupovat aparatic, uglavnom ga ljekarne i ducani s pomagalima dijele, zarada im je na trakicama...vidim da jedva cekas pocet vjezbat, mozda se s tim uz prehranu donekle izregulira secer🍀🥰
Grizli meni od tvojih para na usi. Ne volim kad netko namece svoje ko apsolutni zakon. Srecom moji se ne pacaju sveki i svekar. Da pomoc ce i kupit ce ali uz dogovor sa nama. Moji roditelji isto. Pitaju sta treba i cekaju odgovor. Sta se tice nenajavljenih dolazaka meni svejedno dodi ali ako se nisi najavio postoji sansa da ces poljubit vrata a kljuc nitko nema. U nekoliko navrata jos u pocetku kad smo se odselili dolazili su nenajavljeno pa camili na stepenicama ili odustali i vracali se kuci izvukli poantu i sad pitaju makar zive na 10min salje se poruka ste doma. I mi isto tako. Otisli smo a oni isto imaju pravo na svoj zivot kako hoce tako isto pitamo ste kuci cemo doc.
LoSa dakle bez simptoma...dobro...hvala...uglavnom jedem raznoliko i domace a slatko pak nis. Domace sokove imamo voce i povrce pa valjda ce biti sve ok
Sretno cure tko ima preglede
Jel tko koristi d- manozu? Nije mi otisla eaerihija, rekao gin da cemo vidjeti jos kroz 10 dana a ako ne ode da cu dobit atb, tako da cu probat jos i tu hvaljenu d manozu. Ako netko zna nesto o tome nek pise. Bravo za uredne pregelde.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Bravo curke na urednim pregledima...opet ne spavam kak treba jer je malac koma al ako nista drugo normabel me ipak toliko ne uspava pa ga cujem a uspijem relativno brzo zaspat 🙄. Uspjeli su i mene izgleda zarazit pa me nos zeza jutros i grlo pecka al nadam se da ce ostat na tome. Trbuh me razarao jucer navecer, vec sam bila u panici no jutros je sve ok tak da se nadam da je sve ok, do ponedjeljka treba izdurat.
O iteljski odnosi...ma nema goreg...mi za sada svi nekako guramo al sto je moja mama prolazila sa svojima 🙈, uf.
Cima samo smireno, ali ako kazes da je pola kuce tvoje mozda i tvoj brat tako razmislja 🤷♀️. Sjednite i razvovarajte kao odrasle osobe ti, brat i mama, nemojte ni tvog muza ni sogoricu petljat u to. Da je postupila bezobrazno, apsolutno, nemoj me krivo shvatiti ali to morate vas troje rijesiti sami.
Grizli draga ja ti skidam kapu...ako ista mrzim je nenadana posjeta...imam par ljudi koji mogu doc usred noci ako treba no ljudi koje vidim par puta godisnje, sorry, ni vlastiti caca mi tak ne dolazi tak da, razguuuliii...sad sam vec sva napeta od ovih prica jer mi sutra svekrva dolazi na rucak 😅... Al nesto je dobra u zadnje vrijeme, cak si je i na sina ljuta jer je otisao na sluzbeni put u pon a ja ostala sama s bolesnim klincima, bas sam se sokirala 🤪🤣
Zaboravila sam koja mi je stavila link za nuna kolica, hvaaaalaaaa u svakom slucaju ❤️❤️❤️... Gledala sam ih bas i nekak mi je ovaj dolje prenisko, maltene kao ona kosara za stvari na normalnim kolicima... Bit ce peg perego i kaj je najgorenasla ih sad na nekoj akciji za 5 i nesto a inace su blize 8000 al mi je prerano za kupovat, ja sam jos uvijek u tolikom strahu da ne zelim nis urec 🙈. Nadam se samo da ce u pon sve biti ok na uzv.
Sto se tice secera, morate curke nac sto vama dize secer... Meni recimo nakon 4 palacinke sa linoladom (namjerno eksperimentirala) u ponoc, ujutro secer 5,2...a nakon svjzeg sira i zdjelice (mala zdjelica) cipsa 6,8 ujutro... Tak da... Morate pronac svoju "formulu" 😉... Mene je to sve lijepo Grizli naucila 🤗😘 (iako mi je ovo treca trudnoca pa bi covjek pomislio da znam vec sve to 🤣)
url=https://lilypie.com][/url
Ides... imam za nadoknaditi :)
Angelly moja mama živi do mene (dvojni objekt) pa je htjela za prvu kcer uzeti onu kolijevku do 6mj starosti jer joj je lijepa i jedva je razuvjerili da joj to ne treba, najmanje će tad kod nje spavat. Uzela je kinderbet iako je mala svega 10puta prespavala kod njih al ajde stize drugo pa ce se iskoristiti.
Cima Za fin ne znam stoje A ti kažem jer papa test nema veze s cervikalnim brisevima nit bakterije koje se detektiraju brisevima imaju nuspojavu. Kolko sam shvatila neki ginekolozi su više opušteni neki su pak po špagi,neke moras sam tražiti za pretrage i tako... moj mene živcira jer je nekad preopusten :"maaa ni ti to ništa" al me svejedno slao dvaput na briseve ovu T(u pocetku i sad da se ne otvaram zbog tog),dva put urinokulturu, jednom mjesečno krvna slika i urin.
E da,stigli mi nalazi briseva i hvala Bogu sve čisto, vadila jutros krv za krvnu grupu i testove senzibilizacije.
Mikio odlično i sretan put!
Grizli vjerujem da te zivciraju al mislim da se i roditelji nekad ne znaju kontrolirat ili od uzbudjenja mlate gluposti,svejedno mislim da zele najbolje nista lose al bilo bi lijepo da se konzultiraju što treba umjesto da samo kažu al opet njihove pare njihov ćef... Apropo komentara za sjedalice i još djece, skuzila sam da ljudi uopće ne razmišljaju kad i hvala. Susjeda me sretne i kazem da sam trudna i ona ajoooj kaj si si zimsko dijete radila a ja si mislim e moja susjeda nije to ko pred 30 godina da zamislis kad zelis dijete i od prve. Al znam da nije razmisljala tako...
Ides… imam za nadoknaditi :)
Angelly moja mama živi do mene (dvojni objekt) pa je htjela za prvu kcer uzeti onu kolijevku do 6mj starosti jer joj je lijepa i jedva je razuvjerili da joj to ne treba, najmanje će tad kod nje spavat. Uzela je kinderbet iako je mala svega 10puta prespavala kod njih al ajde stize drugo pa ce se iskoristiti.
Cima Za fin ne znam stoje A ti kažem jer papa test nema veze s cervikalnim brisevima nit bakterije koje se detektiraju brisevima imaju nuspojavu. Kolko sam shvatila neki ginekolozi su više opušteni neki su pak po špagi,neke moras sam tražiti za pretrage i tako… moj mene živcira jer je nekad preopusten :"maaa ni ti to ništa" al me svejedno slao dvaput na briseve ovu T(u pocetku i sad da se ne otvaram zbog tog),dva put urinokulturu, jednom mjesečno krvna slika i urin.
E da,stigli mi nalazi briseva i hvala Bogu sve čisto, vadila jutros krv za krvnu grupu i testove senzibilizacije.
Grizli vjerujem da te zivciraju al mislim da se i roditelji nekad ne znaju kontrolirat ili od uzbudjenja mlate gluposti,svejedno mislim da zele najbolje nista lose al bilo bi lijepo da se konzultiraju što treba umjesto da samo kažu al opet njihove pare njihov ćef… Apropo komentara za sjedalice i još djece, skuzila sam da ljudi uopće ne razmišljaju kad i hvala. Susjeda me sretne i kazem da sam trudna i ona ajoooj kaj si si zimsko dijete radila a ja si mislim e moja susjeda nije to ko pred 30 godina da zamislis kad zelis dijete i od prve. Al znam da nije razmisljala tako…
Ne znam, da li da odem onda privatno ili? Svakako bi htjela provjeriti, ali ne mogu ju natjerati da pise uputnicu ako ona kaze da smatra da nije potrebno.. Doduse, rekla je da cu radit ako ce netko inzistirati od doktora na tome pa ju mogu i tu dobit nakon pregleda u Vinigradskoj haha😊
I da, nisam prijavila iduci pregled, 04.10. je iduci pregled😁
Jel ima koja ideju sto kupiti kao poklon za krstenje? U iducu subotu idemo braticu na krstenje sina, mali ima 4mj. i imaju starijeg sina od godinu i 3mj. i ne znamo uopce sto kupiti.. Ako ne nademo nikakvu ideju, dati cu novce, ali bi htjela prvo vidjeti da mozda kupimo nesto i damo novce uz to😊
Ides… imam za nadoknaditi :)
Cima Za fin ne znam stoje A ti kažem jer papa test nema veze s cervikalnim brisevima nit bakterije koje se detektiraju brisevima imaju nuspojavu. Kolko sam shvatila neki ginekolozi su više opušteni neki su pak po špagi,neke moras sam tražiti za pretrage i tako… moj mene živcira jer je nekad preopusten :"maaa ni ti to ništa" al me svejedno slao dvaput na briseve ovu T(u pocetku i sad da se ne otvaram zbog tog),dva put urinokulturu, jednom mjesečno krvna slika i urin.
Grizli vjerujem da te zivciraju al mislim da se i roditelji nekad ne znaju kontrolirat ili od uzbudjenja mlate gluposti,svejedno mislim da zele najbolje nista lose al bilo bi lijepo da se konzultiraju što treba umjesto da samo kažu al opet njihove pare njihov ćef… Apropo komentara za sjedalice i još djece, skuzila sam da ljudi uopće ne razmišljaju kad i hvala. Susjeda me sretne i kazem da sam trudna i ona ajoooj kaj si si zimsko dijete radila a ja si mislim e moja susjeda nije to ko pred 30 godina da zamislis kad zelis dijete i od prve. Al znam da nije razmisljala tako…
Ne znam, da li da odem onda privatno ili? Svakako bi htjela provjeriti, ali ne mogu ju natjerati da pise uputnicu ako ona kaze da smatra da nije potrebno.. Doduse, rekla je da cu radit ako ce netko inzistirati od doktora na tome pa ju mogu i tu dobit nakon pregleda u Vinigradskoj haha😊
I da, nisam prijavila iduci pregled, 04.10.je iduci pregled😁
Privatno je dosta skupo ako se ne varam... ne znam hoce inzistirati tko, vidi kad dodjes u bolnicu...
Hm za neke personalizirane poklone je možda na knap s vremenom jer je za tjedan dana ali novac i npr neka robica je ok..
Cestitke na pregledima 😊
Cima ja uvijek darujem novac, svima drag i vjerujem da ce ga bolje iskoristiti. P.s. mozda i pokriti troskove.
Nisi napisala jesu li ti radili veliki anomaly?? Meni i Grizli,cini mi se i Lavici je iduci tjedan veliki anomaly?!
Sortiraj odgovore
Najstariji