ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    12. Rujan 2019. 09:38

Sta se tice micanja malca, pod mojom rukom bas i ne reagira😅 ali kad mm stavi ruku na trbuh, kao da osjeti da je to tata pa lupi 3-4 puta i to bas ono, popravo haha😍 pogotovo tokom noci kad me mm zagrli i stavi ruku na trbuh, mali udara po cijeloj duzini njegove ruke koliko je na trbuhu haha
    I Angie sad dok si tu, ako sam te uspjela uhvatit haha, jesi slobodna iduci tjedan za tu kavu koji dan?😮 Ja sam slobodna svaki dan do 16h, tad kuham rucak jer dragi u 17h dolazi s posla😅

12. Rujan 2019. 09:39

tinchy-_-

Hej curke..trudna sam 7+2..bila jučer na prvom pregledu..sve ok kaže..još se ne čuje srčeko pa me naručio za 10 dana..vadio mi papa test..i vaginalni ultrazvuk..a danas imam smeđe na gaćicama..je to normalno ili🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

Ja sam tako u to vrijeme imala smeđi iscjedak jer sam imala hematom. Dobila sam utrogestane i stslo je. Mozda ti nije ništa no kao što moj doktor veli- ni jedno krvarenje u trudnoći ne treba zanemsrit pa odi do doktora da provjeri... posebno ako ti ne staje.

12. Rujan 2019. 09:45

nas iako je decko vecinom je sve bijelo/sivo neke nekutralne boje 
    ne volim previse plavog nekako mi je to bzvze 
    kadicu sam najduze birala 😂 i izabrala bijelu sa winnie pooh-om  
    i sad sam sluzbeno gotova sa svime 
    sad samo cekam 💙

Angie1205
    12. Rujan 2019. 09:52

Cima naravno da jesam. Slj tjedan su mi cure ujutro u skoli pa ako hoces mailom razmjenimo sad brojeve moba, i cim dobim raspored za slj tjedan dogovorimo se za kafenisanje 😬
    Ajd salji br na ana.sebrek@gmail.com

C1M4
    12. Rujan 2019. 09:54

Angie1205

Cimanaravno da jesam. Slj tjedan su mi cure ujutro u skoli pa ako hoces mailom razmjenimo sad brojeve moba, i cim dobim raspored za slj tjedan dogovorimo se za kafenisanje 😬
    Ajd salji br na ana.sebrek@gmail.com

Joj, super, evo javljam se😁 posto sam sad doma pa mi nije sve zbrkano i naguzvano haha, imam vremena napretek😁

MaRe
    12. Rujan 2019. 09:55

Tinchy ako se samo malo pojavilo i ne pojavljuje se više nakon pranja i sl. onda ti je zbog pregleda,tak je meni na prvom bilo jer me dr ogrebala ali ako ti se pojavljuje i dalje tokom dana bolje to provjeriti.
    Samojed 😂😂😂 prvo nisam skontala al dok nakrenem mob nema sumnje da je muško 😂😂
    Za omeksivac i ostalo cu ponovno pitati kad budem imala šta oprati 😂 Zasad sam u onoj skupini što ima malo tj ništa...Imamo kolica,medo odjelce i dekicu al imamo i vremena do 1og mjeseca haha Sad vidim da smo i s kolicima uranili jer ih stalno gledam i jedva čekam da beba stigne da ga stavim u njih 😂😂
    Iva sad party tjedan dana 😁🎉🎉

C1M4
    12. Rujan 2019. 09:56

Poslano😁

Grizli
    12. Rujan 2019. 09:59

Cure jel se i vama koje ste u tjednima kao ja događa da ujutro trbuh manji, navečer veci. Opet imam osjecaj da se preko noci ispusem kao i na pocetku trudnoce. 

C1M4
    12. Rujan 2019. 09:59

iva4

Jutro… ja cijelu noc oka nisam sklopila😓
    A vi se raspisale na veliko🤣
    Sto se tice imena nas malac je za sad Arthur💙 mm zapeo za to ime a ja bas i ne no kako sam bila u bolnici rekle su mi sestre sad pricaj puno sa njim i tako sam ga pocela oslovljavat sa Arthur i sad ni meni nejde iz glave🤣
    Inace danas je jedan jakooooo poseban dan !!!! Sveki mi nema doma do nedjelje🎉🎉🎉🎉👏🏻👏🏻👏🏻🤗🤗🤗
    Sretno svim curkama danas!!😘😘

Uzivaj sada haha, mi smo bas jucer isli po moju na autobusni, bila je na godisnjem i na moru, ali hvaka bogu nije dosla danas😂😂

MaRe
    12. Rujan 2019. 10:03

Znam da sam htjela još nešto al se nisam sjetila nicka 😁
    Mikio super da se javila da te umiri 😊 Ja si to mislim da se i oni ko i mi umore pa su koji dan manje aktivni..ovaj moj se počeo javljati svaki dan u svako doba,neovisno dal sjedim,lezim ili nešto radim..vidim da obožava mjehur,kad je tamo imam osjećaj da me netko prstom bocka u njega 😂😂 Sinoc sam se skoro pred gostima upiskila 😂😂😂 I eto ima dana kad osjetim da se bacaka ko lud a ima dana kad je bas nježno i rjeđe.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.