Ajmeeee jeste se raspisale 🙈
Dobro jutro i sretno svima danas na pregledima!!
Dakle bome ste se dobro pocele pripremati za bebu! Ja imam 2 kutije robice za prvih 3-4mj, i to je to...nemamo krevetic, kolica, tetru nijednu 😱
Kak se tice spiska za rodiliste...zasad imam samo kofer 😂
Nego, iako sam L rodila mj dana ranije nemam neki osjecaj da bi bebac i sad mogao uraniti...vidjet cemo kako ce biti kad dodjemo u zadnja dva mjeseca.
Kaj se tice imena...imamo Emu i Leu, i rekli smo da i beba br 3 bude imala kratko ime. Mm je “znao” da je decko od samog pocetka i rekao da ce biti Noa, meni se svidjelo i tak je i ostalo, i stvarno kad je uzv pokazao pisu ostali smo pri Noi i nismo ni googlali druga imena.
Cure vec naveliko pricaju sa bracom i obracaju mu se sa Noa...na manju reagira tako da me izudara do suza a na stariju bas i ne, tak i na mm-a, tek jucer ga je uhvatio aktivnog pod rukom. Inace on mene udara vec dosta dugo, svaki dan je sve jaci osjecaj i kao da radi salto 🙈
Kad sam ja aktivnija onda je on mirniji al i dalje ga osjetim. Jucer sam recimo vozila cure u skolu i cijelim putem od doma do skole me udarao da sam jaukala 😂

A ove tuzne teme...ima dana kad bi se samo zavukla pod deku i plakala cijeli dan, bas me uhvati tuga ogromna. Meni je tata umro lani, 2 dana prije mog rodjendana, sprovod na dan rodjendana...pretesko je na koji god dan da se dogodi. I sada, kad pozelim podijeliti sa svima neke dobre vijesti, uzmem mob i tipkam tatin broj, pa u zadnjoj sek prije poziva shvatim da ga necu dobiti na liniji.
U samom pocetku tugovanja meni je jako pomoglo pisanje. Pisala sam tekstove, pjesme...sve ono kako sam se osjecala prenosila sam na papir. Neke cak zvuce morbidne i jako tamne. U pocetku sam pisala svakodnevno, sa vremenom sve manje a u zadnje vrijeme skoro nista...samo eto kad me uhvati malo zesce pa se tako ispusem.

Hej curke..trudna sam 7+2..bila jučer na prvom pregledu..sve ok kaže..još se ne čuje srčeko pa me naručio za 10 dana..vadio mi papa test..i vaginalni ultrazvuk..a danas imam smeđe na gaćicama..je to normalno ili🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Znaci toliko ste se raspisale od jutra haha, nis nisam pohvatala😅 ja sam od 7h obisla evo pola gorice i zanima me, je li se koja od vas farbala u trudnoci do sad? Ja sutra idem vadit novu osobnu pa reko da bar na jednoj budem "lijepa" i htjela sam se pofarbati jer nisam vec evo otkad sam trudna😂
Zapamtila sam samo da ste komentirale robicu i imena😅 mm malca zove i dalje "beba, mali" itd.. haha, a ja mu se stalno obracam sa Borna i mm se nista ne buni tako da valjda imamo ime haha😅 Nismo htjeli neko predugacko jer mm ima dugacko prezime pa da nas dijete ne zamrzi kad ce se tri dana potpisivat😂 sta se tice robice, mi smo kupili kompletic u hm-u kao body, majica, hlacice, pidzama i kapica i carapice smo uzeli, to nam je bilo kao za gust, a dobili smo jos carapica i majcica i tjt, nismo jos htjeli nista jer trebam dobiti jos 3 vrece robice za deckica od frendica pa cem onda kupiti da se ne zatrpavamo bzvz😅 a ovo sam oprala i ispeglala i spremila u onu vrecu vakuumiranu i to sad ceka😊

Cure meni je zao kad vas citam ovako tuzno da pisete i bas mi je zao sto ste to sve prosle😕 valjda trebamo imati i ovako tmurne i tuzne dane tu i tamo kad cemo se izjadati pa da kasnije bude opet dobro🙂 u svakon slucaju mi je drago kad vidim koliko ste i pozitivne u tom pisanju, bas ste kako se ono kaze, zene majke kraljice👑💪❤

Sta se tice micanja malca, pod mojom rukom bas i ne reagira😅 ali kad mm stavi ruku na trbuh, kao da osjeti da je to tata pa lupi 3-4 puta i to bas ono, popravo haha😍 pogotovo tokom noci kad me mm zagrli i stavi ruku na trbuh, mali udara po cijeloj duzini njegove ruke koliko je na trbuhu haha
I Angie sad dok si tu, ako sam te uspjela uhvatit haha, jesi slobodna iduci tjedan za tu kavu koji dan?😮 Ja sam slobodna svaki dan do 16h, tad kuham rucak jer dragi u 17h dolazi s posla😅

Hej curke..trudna sam 7+2..bila jučer na prvom pregledu..sve ok kaže..još se ne čuje srčeko pa me naručio za 10 dana..vadio mi papa test..i vaginalni ultrazvuk..a danas imam smeđe na gaćicama..je to normalno ili🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Ja sam tako u to vrijeme imala smeđi iscjedak jer sam imala hematom. Dobila sam utrogestane i stslo je. Mozda ti nije ništa no kao što moj doktor veli- ni jedno krvarenje u trudnoći ne treba zanemsrit pa odi do doktora da provjeri... posebno ako ti ne staje.
nas iako je decko vecinom je sve bijelo/sivo neke nekutralne boje
ne volim previse plavog nekako mi je to bzvze
kadicu sam najduze birala 😂 i izabrala bijelu sa winnie pooh-om
i sad sam sluzbeno gotova sa svime
sad samo cekam 💙
Cima naravno da jesam. Slj tjedan su mi cure ujutro u skoli pa ako hoces mailom razmjenimo sad brojeve moba, i cim dobim raspored za slj tjedan dogovorimo se za kafenisanje 😬
Ajd salji br na ana.sebrek@gmail.com

Cimanaravno da jesam. Slj tjedan su mi cure ujutro u skoli pa ako hoces mailom razmjenimo sad brojeve moba, i cim dobim raspored za slj tjedan dogovorimo se za kafenisanje 😬
Ajd salji br na ana.sebrek@gmail.com
Joj, super, evo javljam se😁 posto sam sad doma pa mi nije sve zbrkano i naguzvano haha, imam vremena napretek😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji