ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonezelje
    30. Kolovoz 2019. 14:02

Anna! Sretna sam ko da je moje! =) Čestitke!

samojed
    30. Kolovoz 2019. 14:02

Uh cure nikad vas pročitati, meni je ruka bolje mazala sam riblju mast 
    Nova ne mogu ti opisati koliko mi je žao 😞
    Nove cure dobro došle 
    Mustra poslusaj tog Dr doktora nemoj da se puno sikiras sigurno da nije ništa otidji opet na uzv 
    Ana super za rezultate tako sam sretna zbog tebe i malca ti

• Sarita15
    30. Kolovoz 2019. 14:03

DeeDee

Sarita ja ful često razmišljam o tome, još nisam definirala sta mislim..

Thinkpink ja sam iz okolice Rijeke i roditi cu u Rijeci.. Čula sam da je tečaj u bolnici super a po domovima zdravlja užas al ne znam kako ide s tim prijavama

Samo zvrcnes u bolnicu i pitas i pitat ce te koji si tjedan i kad bi mogla ici upisu te daju ti vrijeme i ides. U Ri muz ide sa tobom na porod bez ikakvih potvrda samo da je zdrav i da nije hitni carski 

Simbalija
    30. Kolovoz 2019. 14:12

Anna napokon rezultati!! Čestitam od srca na odličnim vijestima! <3 <3 <3

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Sarita15
    30. Kolovoz 2019. 14:18

Anna tako mi je drago da je opet pobijena statistika i da je sve dobro i deckic zdrav. Sad mirnije dalje ❤ 
    Kengurica ima neki teleportacijski stroj da sredimo taj zglob? A trtica a to ce boliti eto siri se zdjelica i sve utjece
    Ima da i u opcenitom zdravlju trudnice i trudnoce puno i u tome sta se danas vise prica o svemu ali opet meni se nikad ta trudnoca nije cinila tako krhkom ko sada. Svi kazu trudnoca nije bolest a opet milijun zabrana i opreza na svakom koraku. Te nemoj jest ovo nemoj ono nemoj kavu ne ni previse caja ne slatko ne gazirano ne slano ne masno ne sve zacine ne ni sve proizvode. Ne  na sunce na u hladno ne na kisu ne dizi tesko ne vozi biciklu ni auto ne ni sjedit ni prekrizit noge ne puno lezat ne se ne kretat previse ali opet dovoljno nemoj da te nesto steze nemoj kosu farbat ni nokte ni sminkat se ni depilirat ni svu kozmetiku ni sve preparate  nemoj ni svuda ici jer klice bakterije drugi ljudi .... samo nemoj nemoj nemoj...kad covjek sve sagleda u svem tom tesko je ostat normalan i ulovit se bilo cega bez upitnika nad glavom hoce li to nesto nastetit bebi. Zato mislim da su sve te dostupne informacije koje odu i u krajnost dovele do vise panika nego smirenja 

• Tinica11
    30. Kolovoz 2019. 14:21

Pozdrav cure,
    Pratim vas vec neko vrijeme ovdje i sve ste redom predivne, pune savjeta i utjehe.
    Ja bi imala jedno pitanje..nama je termin 19.2. pa me zanima kada su vama trbuščići počeli rasti i vidjeti se, u trudnocu sam usla sa 73kg, a nama se jos nista ne vidi pa sam malo zabrinuta jer smo 15+5.
    Hvala ma svakom odgovoru, divne ste ♥️

Grizli
    30. Kolovoz 2019. 14:27

Anna bas mi je drago! Super suuuper!
    Tinica to ti je jako individualno to sa trbuhom, ovisi kakave si gradnje i koliko beba ima prostora u trbuhu.
    Kengurice joooj ne spominji mi trticu. Ja sam ju slomila prije nekih 10 godina i sad kako se siri zdjelica neke dane me ubija da ne mogu ni sjediti normalno samo onako ko indijanac. Uopce ne znam kako ce to izgledat na porodu.
    Sarita ako nadjes tu teleportaciju evo mozes i do mene, za protuuslugu mozes dobiti sto gpd zelis. 😏

• thinkpink1
    30. Kolovoz 2019. 14:27

Anna hvala Bogu da je sve uredu! 🥰🥰
    Svaka ti cast, ja bi spalila na živce i dignula ih onako usput sve u zrak...🤨

MaRe
    30. Kolovoz 2019. 14:29

Hvala Sofi 
    Anna
    čestitke i Napokon haha Znali smo mi da ćeš i ti pobijediti statistiku Nisi uzalud kod nas u grupi :)  
    Meni ostalo još malo za spremiti al sam zasjela, ne mogu više, ubi me ova sparina...oribala sam kupatilo s maskom na licu i riknula  Sva sam mokra bila, za gaće da ne spominjem...sad sam se presvukla i nagradila sladoledom pa ću kasnije opet malo a moram nešto i dragom za ujutro ostavit, ne bi bio red da sve sama riješim 

• Zarica
    30. Kolovoz 2019. 14:32

Tinica11

Pozdrav cure,
    Pratim vas vec neko vrijeme ovdje i sve ste redom predivne, pune savjeta i utjehe.
    Ja bi imala jedno pitanje..nama je termin 19.2. pa me zanima kada su vama trbuščići počeli rasti i vidjeti se, u trudnocu sam usla sa 73kg, a nama se jos nista ne vidi pa sam malo zabrinuta jer smo 15+5.
    Hvala ma svakom odgovoru, divne ste ♥️

I ja sam se brinula kao i ti, ali naravno bez razloga. Počelo mi se vidjeti tek oko 17tog -18tog tjedna (imala sam ispod 60kg), a imam i prijateljicu kojoj je trbuh krenuo tek oko 21og. Sada završavam 21 tj i trbuščić poceo vidno rasti :)
    Uživaj dok ti još trbuščić u ničemu ne smeta :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.