ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Juno
    30. Kolovoz 2019. 13:51

Omerta

Juno, otkuda je ova sovica gore?Imaju je u jednom lokalnom kaficu di je dio za klince sa kucicom i toboganom pa je netko ostavio.. trebalo mi je da skuzim da moze i ruka ici unutra.

Iz Ikee je sovica

• Kengurica
    30. Kolovoz 2019. 13:52

Sarita bome da si i meni ovdje. Ja imam problema sa SI zglobom lijevim i inace pa mi sad zna isto problema radiri, ali kako mi raste trbuh me trtica vise muci.
    Dalindas da s tom potvrdom s tecaja suprug moze u radjaonu.
    .
    Ja mislim da i dalje vecina trudnica radi sve i moze sve i nisu ugrozene, ali vecina njih ne pise po forumima. Nski dan samnom u drustvu cura 34tt nosi stalno svoju kcer od godinu i nesto u narucju, trci za njom i sve. Ako je zdrava trudnoca nema potrebe za lezanjem ili mirovanjem, a vecina spontanih dolazi zbog kromosomskih pogresaka, problema sa stitnjacom, probelma s cerviksom. Dakle ne od skakanja itd nego vec imas neku patologiju i onda ako ne mirujes je sranje. A nekada se daleko vise trudnoca i gubilo, zato se danas to sve testira, samo su zene to drzale za sebe. 

• leptiric00
    30. Kolovoz 2019. 13:55

Cure ja jucer dosla s pdobnika,moja curica je uzasno ljuta bila jer ju je doktorica uznemiravala,jakooo tesko smo ju primili,rukice su stalno bile na glavici i na usima,cuclala je rukicu i na kraju se sva skrcila ,nogice na glavici i gotovo,ima 650 g i 30cm,sve je super,i da nakraju platila 750 kn ,nije bilo onako kako mi je receno,al nema veze bitno da je moja beba dobrog zdravlja i zivahnosti 😂

• AnnA
    30. Kolovoz 2019. 13:57

Cure. Evo zvali su. Ovaj zajebani (kad tako moram reci) malac je ZDRAV. Na niftyu se radilo o lazno pozitivnom rezultatu. Ja vama ne mogu opisati koliko ste vi meni sve drage i ne znam kako da vam se zahvalim na svoj podrsci koju ste mi pruzile. 
    Evo sad se stvarno lakse dise. Pita me dragi, jesi li sad mirna? Samo sam ga pogledala i ispravio se na “jesi li sad mirnija” hahhah. Uvijek ce biti straha. Sad je sljedece anomaly scan za tjedan dana kod dr.kosa. 

• Kengurica
    30. Kolovoz 2019. 13:58

Anna ❤️❤️❤️❤️

samonezelje
    30. Kolovoz 2019. 14:02

Anna! Sretna sam ko da je moje! =) Čestitke!

samojed
    30. Kolovoz 2019. 14:02

Uh cure nikad vas pročitati, meni je ruka bolje mazala sam riblju mast 
    Nova ne mogu ti opisati koliko mi je žao 😞
    Nove cure dobro došle 
    Mustra poslusaj tog Dr doktora nemoj da se puno sikiras sigurno da nije ništa otidji opet na uzv 
    Ana super za rezultate tako sam sretna zbog tebe i malca ti

• Sarita15
    30. Kolovoz 2019. 14:03

DeeDee

Sarita ja ful često razmišljam o tome, još nisam definirala sta mislim..

Thinkpink ja sam iz okolice Rijeke i roditi cu u Rijeci.. Čula sam da je tečaj u bolnici super a po domovima zdravlja užas al ne znam kako ide s tim prijavama

Samo zvrcnes u bolnicu i pitas i pitat ce te koji si tjedan i kad bi mogla ici upisu te daju ti vrijeme i ides. U Ri muz ide sa tobom na porod bez ikakvih potvrda samo da je zdrav i da nije hitni carski 

Simbalija
    30. Kolovoz 2019. 14:12

Anna napokon rezultati!! Čestitam od srca na odličnim vijestima! <3 <3 <3

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Sarita15
    30. Kolovoz 2019. 14:18

Anna tako mi je drago da je opet pobijena statistika i da je sve dobro i deckic zdrav. Sad mirnije dalje ❤ 
    Kengurica ima neki teleportacijski stroj da sredimo taj zglob? A trtica a to ce boliti eto siri se zdjelica i sve utjece
    Ima da i u opcenitom zdravlju trudnice i trudnoce puno i u tome sta se danas vise prica o svemu ali opet meni se nikad ta trudnoca nije cinila tako krhkom ko sada. Svi kazu trudnoca nije bolest a opet milijun zabrana i opreza na svakom koraku. Te nemoj jest ovo nemoj ono nemoj kavu ne ni previse caja ne slatko ne gazirano ne slano ne masno ne sve zacine ne ni sve proizvode. Ne  na sunce na u hladno ne na kisu ne dizi tesko ne vozi biciklu ni auto ne ni sjedit ni prekrizit noge ne puno lezat ne se ne kretat previse ali opet dovoljno nemoj da te nesto steze nemoj kosu farbat ni nokte ni sminkat se ni depilirat ni svu kozmetiku ni sve preparate  nemoj ni svuda ici jer klice bakterije drugi ljudi .... samo nemoj nemoj nemoj...kad covjek sve sagleda u svem tom tesko je ostat normalan i ulovit se bilo cega bez upitnika nad glavom hoce li to nesto nastetit bebi. Zato mislim da su sve te dostupne informacije koje odu i u krajnost dovele do vise panika nego smirenja 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI