Hvala vam drage moje na savjetima🤗
Saritasad i ja kazem da si barem blize haha, ovo je bas uzas.. ali pokusati cu do ponedjeljka oblozima onda pa cu vidjeti kako bude😊
Isijas je koma pogotovo u trudnoci jer dok kad se obicno upali je do njega samog kakvog istegnuca ili ozljede na kraljesnici koja ne mora bit nis strasno ali on se aktivira ali u trudnoci njega aktivira polozaj bebe na zivac kako se organi premjestaju i kako tezina raste .. dobro je pa ce proci kad se beba rodi . Termofor ako imas vrelom vodom napuni i sjedni na njega...zimi bih ti preporucila da se spriljubis uz radijator jer toplina ga opusta i on popusti. I ako se odlucis na masazu provjeri da znaju raditi sa tim u trudnoci zbog polozaja. Trebalo bi lec na bok a neznaju to svi ..kad bih se mogla teleportirat dosla bih ti pomoc to mi struka
Alpha, Zarica, Zoe, dobrodosle.
Nova bas mi je zao☹
Anna ovo sada je vec stvarno bezobeazno od njih, tebi svaka cast na strpljenju.
Mare sretno sa pakiranjem stvari i sutra selidbom.
Cure cekamo izvjesca s pregleda :)
Nova ,jako mi je zao 😭
Nove cure ,dobrodošle :)
Ja se taman vratila od zubara ,vadila mi je živac i stavila lijek pa slj tjedan na punjenje kanala i plombu .
Imam pitanje za cure koje su bile na tečaju . Da li uz taj papir muž može biti s tobom na porodu ?
Anna kako ti izdrzis tu neizvjesnost zeno ja sam na iglama zbog tebe. Mislim da bih zvala nonstop
Drugo sto sam si mislila apropo nasih mama i baka i njihovih trudnoca...neznam do ceg je danas ali cini mi se da sto vise znamo da smo uplasenije. Lijepo je biti informiran znat pripremit se ali cini mi se da danas to ima kontraefekt. Zabrinemo se razvijemo 100 najgorih scenarija u glavi izguglamo boga i vraga srce podivlja od panika ne spavamo a sve to utjece na bebu i kao da se i nesvjesno i nezeljeno privuku lose stvari. Kaze meni mama kad je nosila mene ni uzva ni kombiniranog ni anomaly ni glukoze ni nis ni zabrana ni niceg. Mi danas nis ne smijemo nis za trudnice nije i opet toliko zenica se muci i izgubi trudnocu i bebe se rano rode i tesko se ostane u drugom stanju...zato mislim da sva sila danas dostupnih informacija umjesto smirenosti i srece donese nemir paniku i strah i taj strah ne prolazi ni kad predemo 12ti tj ni 24 tj ni 35 tj. Nazalost
Sarita ja ful često razmišljam o tome, još nisam definirala sta mislim..
Thinkpink ja sam iz okolice Rijeke i roditi cu u Rijeci.. Čula sam da je tečaj u bolnici super a po domovima zdravlja užas al ne znam kako ide s tim prijavama
[/url
Juno, otkuda je ova sovica gore?Imaju je u jednom lokalnom kaficu di je dio za klince sa kucicom i toboganom pa je netko ostavio.. trebalo mi je da skuzim da moze i ruka ici unutra.
Iz Ikee je sovica
Sarita bome da si i meni ovdje. Ja imam problema sa SI zglobom lijevim i inace pa mi sad zna isto problema radiri, ali kako mi raste trbuh me trtica vise muci.
Dalindas da s tom potvrdom s tecaja suprug moze u radjaonu.
.
Ja mislim da i dalje vecina trudnica radi sve i moze sve i nisu ugrozene, ali vecina njih ne pise po forumima. Nski dan samnom u drustvu cura 34tt nosi stalno svoju kcer od godinu i nesto u narucju, trci za njom i sve. Ako je zdrava trudnoca nema potrebe za lezanjem ili mirovanjem, a vecina spontanih dolazi zbog kromosomskih pogresaka, problema sa stitnjacom, probelma s cerviksom. Dakle ne od skakanja itd nego vec imas neku patologiju i onda ako ne mirujes je sranje. A nekada se daleko vise trudnoca i gubilo, zato se danas to sve testira, samo su zene to drzale za sebe.
Cure ja jucer dosla s pdobnika,moja curica je uzasno ljuta bila jer ju je doktorica uznemiravala,jakooo tesko smo ju primili,rukice su stalno bile na glavici i na usima,cuclala je rukicu i na kraju se sva skrcila ,nogice na glavici i gotovo,ima 650 g i 30cm,sve je super,i da nakraju platila 750 kn ,nije bilo onako kako mi je receno,al nema veze bitno da je moja beba dobrog zdravlja i zivahnosti 😂
Cure. Evo zvali su. Ovaj zajebani (kad tako moram reci) malac je ZDRAV. Na niftyu se radilo o lazno pozitivnom rezultatu. Ja vama ne mogu opisati koliko ste vi meni sve drage i ne znam kako da vam se zahvalim na svoj podrsci koju ste mi pruzile.
Evo sad se stvarno lakse dise. Pita me dragi, jesi li sad mirna? Samo sam ga pogledala i ispravio se na “jesi li sad mirnija” hahhah. Uvijek ce biti straha. Sad je sljedece anomaly scan za tjedan dana kod dr.kosa.
Sortiraj odgovore
Najstariji