Sovicee jucer mi je dosao Mr. Perica i jutros se probudila u 6. Mislim da ima neko brzo spavanje jer sam cijela odmorna 🤣
Sretno curama s danasnjim pregledima 🙋♀️🤞
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Sarita čula sam da je Noel muško a Noell žensko,ako se ne varam…
Lunicapisala sam već, imala sam uraslu posteljicu, kao posjedicu inverziju maternice i rupturu pa operaciju da me pokrpaju. Sad ide carski zbog sumnje na ponavljanje dijagnoze i rizika od ponovne rupture.
Goga kako je?
To musko zensko je relativno... ja znam i musku i zensko: Andrea, Vanja, Deni 😀
Sarita čula sam da je Noel muško a Noell žensko,ako se ne varam…
Lunicapisala sam već, imala sam uraslu posteljicu, kao posjedicu inverziju maternice i rupturu pa operaciju da me pokrpaju. Sad ide carski zbog sumnje na ponavljanje dijagnoze i rizika od ponovne rupture.
Goga kako je?
Sjecam se price al ne sjecam se tko je pisao…ugl…bas zeznuta stvar al vazno da postoji rjesenje. Si cula za francuski cr? Sutra mi ide poznanica.. Rekla je da ce javiti dojmove..
Jesam al nema.francuskog za mene. Jer sam već rezana vertikalno (francuski je horizontalni) i idu po istom rezu i bolesti posteljice su izuzeće za fr.rez jer moraju otvorit veću površinu zbog čišćenja da ne bi došlo do sepse. Informirala sam se odmah o fr.rezu al uzalud vam trud sviraci😏
Noel je meni muško nek se fuckaju😁
Dobro jutro svima! Sretno na pregledima cure anna cekamo dobre vijesti! 🤞🏼🍀
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Noel je i meni musko. To je Bozic kaj ne?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sretno svima danas i anna izvolis danas dovre rezultate nam javiti 🙏
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Noel je i meni musko. To je Bozic kaj ne?
Jep na francuskom :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Cure juče sam imala noćnu moru upalila sam električno i stavila ulje da se ugrije da napravim doručak i zvao me je djever da pita za neki dux znači zadrzala sam se svega nekoliko minuta kad sam se vratila sve se zapalilo počela sam da vristim plamen je bio sve do plafona uzela sam šerpu bacila svi su dotrčali ugl mene su sveli na prvi sprat bila sam izgubljena totalno ruku sam sprzila i ugl poslije toga stomak me je bolio nenormalno sigurno od stresa
Ajme samojed. Hvala Bogu da je samo na tome ostalo 🙏🙏🙏🙏🙏
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji