ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    28. Kolovoz 2019. 22:56

Sarita čula sam da je Noel muško a Noell žensko,ako se ne varam...
    Lunica pisala sam već, imala sam uraslu posteljicu, kao posjedicu inverziju maternice i rupturu pa operaciju da me pokrpaju. Sad ide carski zbog sumnje na ponavljanje dijagnoze i rizika od ponovne rupture.
    Goga kako je?

• Tonkica1
    28. Kolovoz 2019. 23:03

I meni je da;nas stigla radosnica iz Bebimila, a Hippov paket sam dobila jos davno u prvoj trudnoci. Omerta isto su mi dosle dvije ne znam zasto...

• Sarita15
    28. Kolovoz 2019. 23:26

Lavica27

Sarita čula sam da je Noel muško a Noell žensko,ako se ne varam…
    Lunicapisala sam već, imala sam uraslu posteljicu, kao posjedicu inverziju maternice i rupturu pa operaciju da me pokrpaju. Sad ide carski zbog sumnje na ponavljanje dijagnoze i rizika od ponovne rupture.
    Goga kako je?

A mozda...znam za tu curicu da se zove Noel sa nekog djecjeg rodendana ali nisam vidjela napisano ime pa mozda i ima dva 'l' ... u svakom.slucaju lijepo ime 

Lunica
    28. Kolovoz 2019. 23:33

Lavica27

Lunicapisala sam već, imala sam uraslu posteljicu, kao posjedicu inverziju maternice i rupturu pa operaciju da me pokrpaju. Sad ide carski zbog sumnje na ponavljanje dijagnoze i rizika od ponovne rupture.
    Goga kako je?

Sjecam se price al ne sjecam se tko je pisao...ugl...bas zeznuta stvar al vazno da postoji rjesenje. Si cula za francuski cr? Sutra mi ide poznanica.. Rekla je da ce javiti dojmove..

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Karlagrahovac
    29. Kolovoz 2019. 03:53

Pozdrav mame nova sam ovdje. 😊
    Ovako imam pitanje dali je koja alergična na Ambroziju? Moji simptomi su koma neznam vise kako si pomoći zacepit nos koji ne mogu ispuhati crvenilo i svrbež ociju.... Rekli su mi da moram pulmologu no to treba cekat jos 10dana. Dajte neki savjet i sto se smije koristiti ako je koja bila u istoj situaciji. Hvala 😃

Reserved123
    29. Kolovoz 2019. 06:07

Sovicee jucer mi je dosao Mr. Perica i jutros se probudila u 6. Mislim da ima neko brzo spavanje jer sam cijela odmorna 🤣
    Sretno curama s danasnjim pregledima 🙋‍♀️🤞

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

29. Kolovoz 2019. 06:23

Lavica27

Goga kako je?

To musko zensko je relativno... ja znam i musku i zensko: Andrea, Vanja, Deni 😀

Lavica27
    29. Kolovoz 2019. 06:59

Lunica

Lavica27

Goga kako je?

Sjecam se price al ne sjecam se tko je pisao…ugl…bas zeznuta stvar al vazno da postoji rjesenje. Si cula za francuski cr? Sutra mi ide poznanica.. Rekla je da ce javiti dojmove..

Jesam al nema.francuskog za mene. Jer sam već rezana vertikalno (francuski je horizontalni) i idu po istom rezu i bolesti posteljice su izuzeće za fr.rez jer moraju otvorit veću površinu zbog čišćenja da ne bi došlo do sepse. Informirala sam se odmah o fr.rezu al uzalud vam trud sviraci😏

Noel je meni muško nek se fuckaju😁

Aristea
    29. Kolovoz 2019. 07:08

Dobro jutro svima! Sretno na pregledima cure  anna  cekamo dobre vijesti! 🤞🏼🍀

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Točkica37
    29. Kolovoz 2019. 07:08

Noel je i meni musko. To je Bozic kaj ne?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI