Točkice čestitam na dečkiću!
Annika kako s umirovljenicima? Vjerovatno vas još nema dovoljan broj. Pa trebale bi odradit vježbe disanja s vama u neko doba.. A štojaznam.. Mi imamo jednodnevnu radionicu vježbi disanja na koju se prijavljujemo. A to disanje zadnjih 10min je u sklopu vježbi. Neke cure koje ne vježbaju tu samo se prijave na tu jednodnevnu radionicu..
Bit će ti super kad preselite ured.. I ja za sad imam samo robicu koju sam dobila. Radim popis. Rekla sam da ću počet skupljati kad završi vrućina, ne mogu po ovome ništa..
preko ljeta dosta žena ode na more pa onda spoje slične grupe. sad u rujnu će raditi klasične grupe pa ćemo vidjeti. znam samo da ću biti jako razočarana ako se ne obistini moj plan

[iimg]
Danas sam primjetila u par navrata da ko da mi je maternica tvrda i neko zatezanje koje traje po par sekundi pa prođe. Sto je to?
To su te BH kontrakcije ja mislim, ali je to eto na kraju sve normalno ako nema jace boli i nije konatantno nego ponekad u danu ili vise dana… tockicecestitam na urednom pregledu i trecem sinu. 💙
Hvala na odgovoru… to sam sad i ja izguglala. Nije cesto no nekako mi bilo cudno jer do sada nisam to primjecivala.
Oko 20 tjedna pocinju, nekima se jave i ranije kao što su npr meni i još par cura cini mi se… uglavnom sve je ok. Mene danas od pola dana opet uhvatili "memstrualni " grcevi i nelagoda u preponi desnoj na momente 😞😞 ni mg ne pomaze… stomak samonraete bas se osjeti zatezanje i kože i nekako iznutra… A baš je bilo mirno zadnjih dana
Pa zar je to to? Ja sam to osjetila jucer i danas i to dosta, cak sam se zabrinula bila...

Goga jel te to podsjeca na simptome prije hospitalizacije? Nadam se da ne.

Točkice i MaRe cestitam na dječacima hehe :) 💙💙

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Cestitke na pregledima i !!
Dosta nam deckici vode.... ali jos se to stigne izravnati!
Iva slazem se s tvojom izjavom - ovaj forum mi strasno puno pomaze. Nemam prijateljica koje su ovo prosle ili trenutno prolaze, nemam koga pitati ovako neke stvari i onda mi ova grupa stvarno puno znaci 🤗❤🥰😍

Čestitke na pišulincima. iva4 rodila sam prvo s 37 tjedana, ali sam od 26. tjedna bila na infuziji u bolnici. Nisam imala ništa za bebu spremno jer je muž radio sezonu na moru pa kao kad se vrati ćemo u kupovinu, a ja u ljeti završila u bolnici. Nije onda bilo internetske kupovine nego je pisao što da kupi za prvu ruku da imamo. Drugo dijete sam rodila s 35 tjedana. Stan mi ta zadnja dva mjeseca bio pun Kanađana-šogorica, šogor, djeca, svekar,svekrva pa i ono što sam imala nisam mogla pripremiti i oprati nego opet muž sve pripremao dok sam bila u rodilištu.

Ja te grceve imam svaka dva, tri dana i kao to je normalno🤷🏼♀️ tj. barem je do sad bilo sve okej uvijek pa ne znam🙄 ja sam se vec navikla na njih, nadam se da ce i ostati tako da su ti grcevi kao okej😊

Tockice čestitke na pisonji!!
Netko je pitao za uredjenje sobice,ja ću urediti,imamo velik stan i kcer je odmah imala svojj sobu pa se bas veselim projektu uredjenja😍 Ovo bi trebao biti konacan izgled s tim da bi ostale zidove ostavila bijele,ne bi ovako sive tapete:
Mislim da onih naljepnica imaš masu po aliexpeessu i ebayu po smiješnim cijenama...
Ja sam se malo zaigrala danas pa me isto steže donji dio trbuha al me i crijeva nešto muce,baš sam se napuhala...
Juno baš si se rano porodila s oba!

Gogajel te to podsjeca na simptome prije hospitalizacije? Nadam se da ne.
Nije jos toliko alarmantno, praticu intenzitet i trajanje, ako bude konstantno znam šta mi je činiti.. valjda nece opet 😩

Vecer cure drage. Prvo BH kontrakcije mogu doci bilo kad tokom trudnoce ili uopce ne. Sa prvin sam ih imala od nekog 24tj.a frendica od 10og tj. Druga ih ni nije imale treca pred porod...to su tzv lazni trudovi nepravilni su samo se trbuh stvrdne i mogu biti neugodni poprilicno. Najcesce u biti dodu nakon orgazma tako da ako vam se desi da znate. Pravi trudovi idu od trtice u maternicu tad se trbuh stvrdne a bol ide u prepone i tu onda sve popusti i ponavljaju se u pravilnon razmaku i traju oko par sek. BH moze trajat i minutu.
7000kn za polovno je previse ma koja marka bila ipak je polovno. Mi smo kupili krevetic jedva kotisten nosiljku lezaljku i beby jim za 500kn za malog. Krevetici su oko 1000kn sa svime ok kolica su oko 4000kn hranilice ima i za 500kn i to novo i kad se zbroji dode manje novo no polovno ali naravno svatko nek si procjeni po svom gustu :)
Imena- nas dogovor je bio ja biram za decka muz za curu. Thiago sam odabrala prije nego sam bila trudna i dobili Thiaga i sad kad sam opet trudna nemam ideje za decka jer samo sam to ime htjela i ni jedno mi drugo ne pase pa sad je muz birao i jedno i drugo ali neznam sto ce biti Mauro ili Stella valjda ce se pokazat u pon
A za bebu nisam nis ni kupila ni razmislila posteno ni nis sad smo u pocetku vrtica i prvo to. Dali smo si cilj da smo do Bozica spremni ako budem isla ranije na carski ili nesto da ne radimo nis u zadnji cas. Mali nas iznedio pa je muz slagao krevetic dok smo mi bili u rodilistu tako da ovaj put cu bit spremna mj i pol ranije.
Dosla mi danas radosnica hipp paketu nema ni traga
Cestitke na otkriven deckima i svima koje imaju sretno sutra na pregledima
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji