Jutro cure, Thinkipinki čestitam ti od ❤️ uživaj sa svojom bebicom
Eh cure da vas pitam sinoć nisam mogla cjelu noć spavati kao da će mi se karlica raspast ustajanje okretanje na stranu kao da se rasklapa, ledja su me bolila baš dosta da li je to samo priprema ili
Mikio jesam taj Daktarin koji je slicno kao Rojazol. Citam da bi trebalo izbacit sve zivo iz prehrane dok se toga ne rijesim. Poludit cu vise s tom hranom i restrikcijama.
Thinkpink cestitam, uzivajte.
Za gljivice se prrporuca potpuno hrana bez secera mo ako koristis kremu nema potrebe da se s tim mucis.
Inace, cini mi se da su probavne tegobe polako iza nas. Vjerojatno mu je sazrio probavni sustav. Tocno kao sto je moja pedijatrica tekla- nema vam tu pomoci. Probat cete razne kapi i masaze i to ce ztajat tako dugo dok sustav ne sazrije :-)
Cestitam Think.jesu mjerili secer tebi i bebi?
Lavice svi mislimo.na vas.
Evo i nas u terminu 💪💪💪💙♥️
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Evo mene opet, napokon malo aktivnija nego jucer i fizicki i u glavi. Jutros sam se uz pomoc sestre uspjela dignuti i otici do kupaone, umit se i oprat zube, dok sinoc dok sam se sjela samo na krevet mi se sve okretalo. Kcer (kako to divno zvuci😍) je bila sad skoro 2h samnom, nije se bas druskala, pa su ju uzeli da mi mogu dat lijekove iv. putem, izvadit krv i napravit sve sto treba do vizite. Mene rez toliko ne boli, vise me zapece kad promjenim polozaj i to peckanje se vrlo brzo smiri. Napokon cu uskoro i nesto pojest nakon jucerasnjeg gladovanja😊
Thinkpink, bas super sve zvuci uzivajte i mazite se!
Tebi brz oporavak! 🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Evo mene opet, napokon malo aktivnija nego jucer i fizicki i u glavi. Jutros sam se uz pomoc sestre uspjela dignuti i otici do kupaone, umit se i oprat zube, dok sinoc dok sam se sjela samo na krevet mi se sve okretalo. Kcer (kako to divno zvuci😍) je bila sad skoro 2h samnom, nije se bas druskala, pa su ju uzeli da mi mogu dat lijekove iv. putem, izvadit krv i napravit sve sto treba do vizite. Mene rez toliko ne boli, vise me zapece kad promjenim polozaj i to peckanje se vrlo brzo smiri. Napokon cu uskoro i nesto pojest nakon jucerasnjeg gladovanja😊
Super 👏 bas mi je drago da je sve proslo ko po spagi ✨😁
Bas nas je malo ostalo za roditi! 🙈🙈
Lunica, Samojed, Anna, Omerta, Valkris, Sarita, Petra, Tockica, i ja? Vjv sam nekoga zaboravila 🤦
Mikio jesam taj Daktarin koji je slicno kao Rojazol. Citam da bi trebalo izbacit sve zivo iz prehrane dok se toga ne rijesim. Poludit cu vise s tom hranom i restrikcijama.
Thinkpink cestitam, uzivajte.
Za gljivice se prrporuca potpuno hrana bez secera mo ako koristis kremu nema potrebe da se s tim mucis.
Inace, cini mi se da su probavne tegobe polako iza nas. Vjerojatno mu je sazrio probavni sustav. Tocno kao sto je moja pedijatrica tekla- nema vam tu pomoci. Probat cete razne kapi i masaze i to ce ztajat tako dugo dok sustav ne sazrije :-)
Negdje pise da moram i jedno i drugo. Inace, nikako mu namazat straznji dio jezika, on to sve lijepo pocucla.
Ima li tko onu dudu od prirodnog kaucuka? U autu dreci pa bi ga na to pokusala naviknut.
url=https://lilypie.com]
Jutro curke!
Hvala svima na cestitkama!!!💖💖💖
Ja jucer nikak da se javim, pročitam vas i hocu nesto napisat pa zaspem ili mi curku donesu.
Ukratko, carski prosao školski kao i curka. Muzic bio prisutan cijelo vrijeme u sali i on ju je prvi vidio i primio u narucje. Mislim da je Grizli pitala za ime. Suzili smo izbor na dva imena i dala sam njemu da odluci jer je meni u trenutku kad su mi je dali u sali da ju primim nista nije bilo vazno niti bitno osim da mi je ona dobro, ziva i zdrava. Neke stvari za koje sam mislila da ce mi biti bitne, vise uopce nisu i padaju u drugi plan… Iz sale me odvezli u apartman gdje sam bila s muzicem i nakon sto su curku pregledali, donjeli su nam je da bude s nama. Bila sam malo grogi cijeli dan i vecer jer venozno daju protiv bolova analgetik i narkotik. Ovdje su posjete za muza 2xdnevno, ujutro i popodne. On je bio samnom do 12h i onda je otisao obavijestiti obitelj s obzirom da nismo nikom rekli i htjeli sve iznenadit s porodom. I u popodnevnim posjetima samo uži krug je došao i raspodijelili se po dvoje za posjete tako da nije bilo prevelike guzve. Kad su svi otisli, donjeli su mi curku u sobu pa sam se mazila sa svojom kcerkom (kako to divno zvuci i neopisiv filing❤). Stavljala je malo na cicku da "vjezba" i navuce mljekeca. Sad cekam 6h da mi ju ponovno donesu, a tata ce nam se pridruziti u 10.
Lavice kako je mali fajter? Ima li kakvih novosti?
Draga, čestitam na malenoj princezici 🥰😍
Sad se mazite i pazite, a tebi želim brzi oporavak! 💜
Think draga, cekam da se javis. . Cestitam ponosnim roditeljima i malenoj Frajli na dolasku na svijet💖
Jako mi je drago da je sve super proslo i malo mi suzice idu niz lice🙈
Tako sam sretna i brzo se oporavi od boljki. Malenoj puno zdravlja i veselja🤗 Novo razdoblje srece je krenulo🌞🌻🍀😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji