ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    09. Prosinac 2019. 11:33

Evo mog trbuha, navodno mali za moje tjedne.
    https://postimg.cc/Czb1vqPL

mrgud_zg
    09. Prosinac 2019. 11:47

Cure predivni su vam trbusi. Sve do jedne fit trudnice 😍
    Lavice stvarno drzim fige da nije upala pluca 🤞
    Mare, nama su na tecaju rekli da dobro pripazimo s dokumentima ako smo mijenjali prezime. Kao najvaznija je krvna grupa. Pretpostavljam da su ti ti nalazi na djevojacko prezime. Pa kao da se ponese uz sve ostale papire od trudnoce ponese i vjencani list

Damnarexx 🌺
    09. Prosinac 2019. 11:57

miki0

Evo i moj jutros…
    Damnarexx moj ti je bio tak u tim tjednima i onda je tam negdje 34 tt počeo očigledno rast. Doslovno je iz tjedna u tjedan sve veci. 🙈 Mjerim se svaku subotu i za 2-3 cm bude veci u tjedan dana, a i ja pocela sad dobivat na kilazi po pola kile do kilu tjedno tadnjih par tjedana 🤪
    Grizli ipak je naraso trbuscic 😊😊
    Lavice drzim fige da nije upala pluca 🤞🏼🤞🏼

Bas ti je lijep trbuscic :) uopce nije ogroman.
    Grizli takodjer 🤰
    Znaci da se pripremim 😂 ja sam luda, ne znam sta cu sa jaknom..imam lufta jos 1cm za zakopcat. A odlicna mi je, topla, dugacka parka. Mislila sam da cu izdrzat ovaj mj u njoj, medjutim 0 bodova🤷 a da budem otkopcana, msm da ce mi biti previse hladno 😖

LoBi
    09. Prosinac 2019. 12:01

Grizli hvala, super su 👌👌 ja bih htjela da mi bude sve tocno na mjeru, da nema nikakvih rupa između i da bude sve lijepo simetrično 😂 nadam sr da cu naci negdje sto mi pase ako ne uspijem do ikee otic 😁
    Lavica27 drzim fige da nije upala pluca 🙏🙏
    DeeDee nadam se da te nece uhvatit nista. Ja se svako jutro probudim zacepljenog nosa, a onda kroz dan bude dobro. I isto se probudim stalno na leđima, a bas pazim na budem na boku. Imam griznju savijesti, a leđa mi jos uvijek najbolje pasu🙈
    Sretno na pregledima ako koja ima. 
    Meni bi danas trebala doci kolica🥰 samo nisam jos dobila nikakvu poruku od dostavljaca, nadam se da ipak hoce😁😁
    Moja bebica je isto vecinom mirna, ne osjetim aliene ko sto pisete 😂😂 pa se uvijek prepadnem da nesto nije dobro 😂🙈 vidim da ima jos njeznih bebica pa mi je lakse😂

DeeDee
    09. Prosinac 2019. 12:04

damnarexx

miki0

Evo i moj jutros…
    Damnarexx moj ti je bio tak u tim tjednima i onda je tam negdje 34 tt počeo očigledno rast. Doslovno je iz tjedna u tjedan sve veci. 🙈 Mjerim se svaku subotu i za 2-3 cm bude veci u tjedan dana, a i ja pocela sad dobivat na kilazi po pola kile do kilu tjedno tadnjih par tjedana 🤪
    Grizli ipak je naraso trbuscic 😊😊
    Lavice drzim fige da nije upala pluca 🤞🏼🤞🏼

Bas ti je lijep trbuscic :) uopce nije ogroman.
    Grizli takodjer 🤰
    Znaci da se pripremim 😂 ja sam luda, ne znam sta cu sa jaknom..imam lufta jos 1cm za zakopcat. A odlicna mi je, topla, dugacka parka. Mislila sam da cu izdrzat ovaj mj u njoj, medjutim 0 bodova🤷 a da budem otkopcana, msm da ce mi biti previse hladno 😖

Ja sam došla u Kik, našla neke koje su djelovale toplo i uzela najveći broj 😂😂😂
    Imam jakni milijun stvarno i apsolutno odbijam trošit pare na još jednu koja će mi trebat dva mjeseca tako da izgledam kao one fore kad mama kupi da bude i za drugu sezonu 😂😂😂
    Već se moj tata predbilježio da će ju on nositi od iduće zime 🙈

[/url

Valkris
    09. Prosinac 2019. 12:06

mrgud_zg

Cure predivni su vam trbusi. Sve do jedne fit trudnice 😍
    Lavice stvarno drzim fige da nije upala pluca 🤞
    Mare, nama su na tecaju rekli da dobro pripazimo s dokumentima ako smo mijenjali prezime. Kao najvaznija je krvna grupa. Pretpostavljam da su ti ti nalazi na djevojacko prezime. Pa kao da se ponese uz sve ostale papire od trudnoce ponese i vjencani list

Mare, meni su u Petrovoj, a i moj ginekolog rekli da cu morati vaditi ponovno krv za krvnu grupu jer sam mijenjala prezime. Na moj upit "čemu i zašto, nisam mijenjala krvnu grupu nego prezime" su rekli da oni to ne mogu samo ažurirati u sustavu i da moramo vaditi ponovno, kao možemo zajedno sa testovima senzibilizacije sad u 8.mj trudnoće. Tako da mislim da vjencani list nece pomoci tu :/

DeeDee
    09. Prosinac 2019. 12:06

Hvala cure na lijepim željama, nadam se da ću uspjeti sasjeći u korijenu, natečem se čajem i cijedim si domaći limun i uzela sam žličicu meda da mi smiri grlo. Sad ću se zamotat u dekicu i ne mrdam do popodne

[/url

Red Fox
    09. Prosinac 2019. 12:07

Dobro jutro 😊
    Trbusi su vam bas lijepi 🥰 mikio moj se zadnjih dva dana malo spustio, bas sam gledala da nije vise onak blizu sisama ko prije 😂
    Mrgud super da si bolje, sad smo odmaraj.
    Lavica drzim fige da nije nista strasno i da ce brzo proci. 
    Moj mali isto nije nimalo njezan, tolko se rasteze da nekad imam osjecaj da ce probiti van. Jedino je prestao lupati ko inace, sad lupi par puta dnevno, vise se rasteze.
    Jaivanpa jel ti taj iscjedak prije sluznog cepa bio bas svaki dan? Meni danas opet slabo 🤷🏼‍♀️ i nakon kolko si rodila od tog iscjetka? 😂 to je najvaznije pitanje 😂
    Inace moj muz je sav u brizi kak bude organizirao slavlje za rodenje. Jer imamo mali stan tak da ne dolazi u obzir da zove ljude kod nas. Jel su vasi kaj smislili ili razbijaju glavu ko moj? Iako se on brine oki nebitnih detalja, tipa kaj bude ponudio za jesti i tak 😂 al mozda mu olaksam ak su vasi kaj smislili

Valkris
    09. Prosinac 2019. 12:07

i sretno svima na pregledima i da i vi i bubana djecica ozdravite sto prije 

LoBi
    09. Prosinac 2019. 12:08

Lavica27

Jutro cure…evo nas od doktora…nocas opet 40 temp, pa urlanje kod pedice pa na vadjenju krvi😥, sumnjaju na upalu pluca😱 Čekam rezultate do pola 1 pa cemo vidjeti dalje… drzte fige da je neka tvrdokorna viroza🤞
    Reservedmoja je imala na dan ptpusta 208 bilirubin i pustili nas doma…valjda nakon 10 dana nas nisu mogli gledat vise😂🙈
    PetraB i vama veselo a? Nadam se da je bezazleno i bas mi je zao sto nemas nekog da ti preuzme klince kad si solo..
    Deedee lijeci se🤞 Mrgud drago mi je da si bolje,sad samo uspori!
    Klivma joj kolko su mi jadne te zene…
    Grizli presladak trbuscic! Moj nije bas ko tvoj (a i mene ima malo vise ipak od tebe😂) al bas sad kod pedice svi se cude kolko sam trudna, citiram "nisi se razlila uopce" (jel se kaze hvala iza toga ili?😂)
    Lorija javi stanje i sretno curke na pregledu!

Meni isto kazu kad god me vide dobra si,dobra si ili ista si, nista se nisi promjenila? Haha kao nisi se poruznila ni natekla, sigurno nosis decka? Hahah onda se cude kad kazem da je curica, kao pa bas ti je lijepo lice😂😂 i glavno pitanje koliko sam kila dobila😂😂
    Jedan dan sam se tako smijala, decko i ja bili u bubamari za black friday, ja tu noc nisam spavala uopće a on radio nocnu i kad je dosao nije otiso spavat jer smk morali u 9 u bubamaru😂 i sretnemo njegovu mamu i neku sestricnu njenu, i one uhvate skicat oko mene: kako je lijepaaa, a ja bljeda ko duh, bez trunke sminke, podocnjaci do poda, kosa masna, svr mi neugodno doslo hahah njsam racunala da cu nekoga srest😂😂 izlazimo van govorim njemu, reko da, sad sam lijepa jer sam trudna, a da nisam trudna pitale bi me jesam bolesna 😂😂😂😂🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.