DeeDee brzo ozdravljenje. Ovo vrijeme je jako varljivo, pa nije ni cudno da nas svako malo grlo boli. Moci grlo sto vise!
Mrgud super da je temp pala. A za rucak neka juhica lagano, riza nesto tako. Nadam se da ces brzo doc k sebi!
Ko je reko da je okitio bor... I jaaa bi, al ne mogu dok mi se mm ne smiluje i spusti ga sa tavana. Vec bi ja to obavila da bor nema 20 kg valjda, a za doc do njega se treba iskopat jos 100 stvari.
Primjetila sam da duuugo nismo imali slike nasih trbuscica... Pa evo ja stavljam svoju slikicu i nadam se vidit vase! Danas smo se simbolicno slikali kao slika na zadnji radni dan! 🥂😊 Od sutra porodjajni pa jos ne vjerujem da je to to i da se blizi dan naseg susreta 🎉🎉🎉🎉
Dobro jutro ☺ Sretno svima na pregledima danas i da vam klinci što prije ozdrave.
Baš je krenula neka sezona prehlada i viroza.
Napokon sam se malo odmorila i naspavala al mislim da se danas ne micem s kreveta 😁 Čeka me naporan tjedan..krećemo od sutra na tečaj,pa tu je i zadnji pregled kod doktorice i još moram početi dokumente mijenjati...ima da proleti ovaj mjesec 🙃 Nadam se samo da će se malac strpiti i da neće uraniti.
Vidim spominjete iscjedak..bome se i kod mene pojacao..cak sam mislila da nije voda pocela curkati al me utjesilo kad sam vidjela da je i kod vas isto.
Grizli jesi ti sigurna da si 33tt 😂 Šalim se..baš ti je sladak mali trbuscic..moj je kao bure ispred mene..svaki put se iznenadim kad se bočno negdje vidim 😂
Btw.dal su vaše bebe postale nježnije u trbuhu?Osjetim ga dosta često pa se ne brinem ali baš je nekako nježan postao...više se ne mlati kao mali alien 😁
Jutro cure, želim vam svima da što prije ozdravite i vi a i malci 😘
Mrgud drago mi je da si bolje
Grizli prelijep ti je stomacic i baš si fit trudnica svaka cast 😍
Mare ti si više trudna od mene ali moj maleni je baš miran nekako kao da se samo okreće pomjera lagano s desna na lijevo nikakvi udarci a nekad osjetim tako čudno isto srce da kuca takve udarce baš prenjezan ali rijetko kad je i bio grub od kad ga osjetim on je nježan
Jutro cure...evo nas od doktora...nocas opet 40 temp, pa urlanje kod pedice pa na vadjenju krvi😥, sumnjaju na upalu pluca😱 Čekam rezultate do pola 1 pa cemo vidjeti dalje... drzte fige da je neka tvrdokorna viroza🤞
Reserved moja je imala na dan ptpusta 208 bilirubin i pustili nas doma...valjda nakon 10 dana nas nisu mogli gledat vise😂🙈
PetraB i vama veselo a? Nadam se da je bezazleno i bas mi je zao sto nemas nekog da ti preuzme klince kad si solo..
Deedee lijeci se🤞 Mrgud drago mi je da si bolje,sad samo uspori!
Kliv ma joj kolko su mi jadne te zene...
Grizli presladak trbuscic! Moj nije bas ko tvoj (a i mene ima malo vise ipak od tebe😂) al bas sad kod pedice svi se cude kolko sam trudna, citiram "nisi se razlila uopce" (jel se kaze hvala iza toga ili?😂)
Lorija javi stanje i sretno curke na pregledu!
Sretno svima na pregledima danas.. 🤞
Moja je jos poprilicno aktivna, radi akrobacije unutra i vjezba kung fu , a ne znam kako ce biti do kraja.
Kad smo kod dosadnih zena koje smaraju nase muzeve.. ona "moja" se mom vec duze nije javljala, a cini mi se ni on njoj, mislim da je cak skroz obrisao njihov chat na viberu (skicnula jednom kad sam si slike slala).
Svima koji su bubani, veliki i mali, zelim brz oporavak!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cure sretno na pregledima! 🤞🤞✨✨
I drzim fige da djecica budu bolje :)
Kod mene je sve okej, al vec 3 dana mi se javlja ono pecenje iznad pupka 🙄 al prodje brzo.
Grizlijesi ti sigurna da si 33tt 😂 Šalim se..baš ti je sladak mali trbuscic..moj je kao bure ispred mene..svaki put se iznenadim kad se bočno negdje vidim 😂
Btw.dal su vaše bebe postale nježnije u trbuhu?Osjetim ga dosta često pa se ne brinem ali baš je nekako nježan postao…više se ne mlati kao mali alien 😁
Bome moja je sve samo ne nježna, konstantno se rasteže, izvija, lupa, imam osjećaj kao da nema mjesta, ne znam šta će bit za mjesec dana 😱
[/url
Grizlijesi ti sigurna da si 33tt 😂 Šalim se..baš ti je sladak mali trbuscic..moj je kao bure ispred mene..svaki put se iznenadim kad se bočno negdje vidim 😂
Btw.dal su vaše bebe postale nježnije u trbuhu?Osjetim ga dosta često pa se ne brinem ali baš je nekako nježan postao…više se ne mlati kao mali alien 😁
Bome moja je sve samo ne nježna, konstantno se rasteže, izvija, lupa, imam osjećaj kao da nema mjesta, ne znam šta će bit za mjesec dana 😱
Bome moja na dane bude divljakusa, onda se smiri, pa me mazi iznutra😂.
Al jos uvjek nije odustala od desnog rebra, nekad imam feeling da ce mi ga izbiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji