ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    08. Prosinac 2019. 14:11

Lavice a dusa mala,sve ona zna i da ima za guzu 😍 sretno i vama sutra. Javi sta je rekao i ja cu,pretpostavljam nakon ovog vikenda oooopet cemo preskociti cjepivo 😁😁 
    Dobro si ti rekla uvijek se razbole nekako petkom 😂😂
    Sretno i ostalim mamica s djecicom. Nadam se da su temperature pobjedjene.
    Hvala vam curke na zeljama 🌸
    Jaivanpa dobar savjet ti je dala Thinkpink, ja bi ti jos znala kad se tusiram malo duze zadrzati pa bi se tim toplim mlazom posebno pozabavila po siskama 😉

Bublica123
    08. Prosinac 2019. 14:24

Jaivanpa

Jel koja od vas zna jel otpuštaju u Petrovoj bebe i mame nedjeljom?

Otpuštaju, rodila tamo prije 1,5god🙂

Aristea
    08. Prosinac 2019. 16:08

Mogu vam reci da su meni ove sestre za bebe koma pojedine.. kak jos nemam mlijeka kak treba naravno place se i zovem ih da ga nadohrane i gledaju me ko da necu dijetetu dat jest ili dojiti. Dam ja al očito mu nije dosta i sta da ga mucim ... dala sam mu sisu i vuko je 15 min i nije vise htio nikako, budim ga, i razbudim i guram i nece i zatvori usta. I napravim kak je pedijatrica rekla nakon podoja zovite da ga nadohrane .. i poslije ih pitam koliko je uzeo nadohrane jel bilo potrebe, kaze je malo ste mu dali. Eto rodila sam si dijete da ga izgladnim ..Boze glupacetina...🙄😒😣

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea

lorija

Lavice a dusa mala,sve ona zna i da ima za guzu 😍sretno i vama sutra. Javi sta je rekao i ja cu,pretpostavljam nakon ovog vikenda oooopet cemo preskociti cjepivo 😁😁
    Dobro si ti rekla uvijek se razbole nekako petkom 😂😂
    Sretno i ostalim mamica s djecicom. Nadam se da su temperature pobjedjene.
    Hvala vam curke na zeljama 🌸
    Jaivanpa dobar savjet ti je dala Thinkpink, ja bi ti jos znala kad se tusiram malo duze zadrzati pa bi se tim toplim mlazom posebno pozabavila po siskama 😉

Hvala i tebi na savjetu!  :) 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lavica27

Hvala cure😘
    Lorija da javim se, sigurno cemo ici ujutro do pedice,probudila se s popodnevnog soavanja 41.1. U uhu. 😥 E sad,imala je par puta izlet na wc,i ja dvaput (osoba koja ide jednom dvaput tjedno!) pa si mislim jel moguce da crijevna viroza ide s tolko visokom temp? 
    Jaivanpa odlicno! Javi kad vas pustaju,ajme sjecam se koja je to sreca kad idete skupa kucici🏡❤
    Mrgud kako si?
    Grizli javi ulov😁
    Btw ja imam neko plis odjelce s medom sto sam kupila za izlaz iz rodilista malom al sam sad zabrijala da zelim ono kao koncano strikano hlacice i vestica i kapa u kompletu. Zara ima to sto mi se svidja al njihov najmanji broj je 56 i s kapama su kratki... i sad stalno guglam next,hm ne bi li nasla sto trazim pa ako koja dusica naleti,nek javi😁

DeeDee
    08. Prosinac 2019. 16:18

Jaivanpa

Mogu vam reci da su meni ove sestre za bebe koma pojedine.. kak jos nemam mlijeka kak treba naravno place se i zovem ih da ga nadohrane i gledaju me ko da necu dijetetu dat jest ili dojiti. Dam ja al očito mu nije dosta i sta da ga mucim … dala sam mu sisu i vuko je 15 min i nije vise htio nikako, budim ga, i razbudim i guram i nece i zatvori usta. I napravim kak je pedijatrica rekla nakon podoja zovite da ga nadohrane .. i poslije ih pitam koliko je uzeo nadohrane jel bilo potrebe, kaze je malo ste mu dali. Eto rodila sam si dijete da ga izgladnim ..Boze glupacetina…🙄😒😣

Bože budala.. Ajde još malo pa ste doma 😘

[/url

Aristea
    08. Prosinac 2019. 16:35

Jedva cekam doma otići. One me vise ubiju u pojam sa svojim prekretanjem očima i ponašanjem ko da dijetetu nedam dovoljno jest .... Pa mislim imaju najljepse klijente male bebice par dana stare zive z zdrave. Fkt mi nije jasno zakaj su nadrkane....javim kad dodem. Molim Boga da to bude sutra...🙏🏼

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

mrgud_zg
    08. Prosinac 2019. 16:40

Evo cure da vam se javim. Isprike sto se ne osvrcem na zadnjih par stranica nemam snage. Ja se cula sa svojim priv gin i on me savjetovao da ipak odem na hitnu da mi snime ctg. Pa sam otisla. S bebom je sve ok sto je najvaznije ❤️. Ctg uredan i nije ocitao ni jedan trud. Znaci ovi lazni su tako lagani da cu definitivno prepoznat kad dodu pravi. I zatvorena i dalje, uloziva tek za vrsak prsta. Tako da je sve ok
    Al sam potpuno dehidrirana, blijeda ko smrt, pocela mi rast temp lagano i ocito sam pokvarila zeludac. Poslali su me doma na juhu i spavanje. Kao najbolje da sam doma jer vladaju svakakve viroze pa da sam sto manje u kontaktu s ljudima. I nek pratim temp ako krene rast pravac zarazna. Stvarno se nadam da ce caj, krevet i probiotici to sve izljecit, i bome cu se fakat potrudit ovo jos malo dana sto je ostalo kuhat i izbjegavat hranu po ikeama, adventima i slicnim dogadajima. Tako da sve skupa lazna uzbuna al nebi bila mirna da nisam otisla. 
    Hvala vam svima na brizi I drzim fige da svi vasi klinci cim prije ozdrave. Ocito vladaju viroze. Ja idem nazad u krevet..

Lavica27
    08. Prosinac 2019. 16:41

Jaivanpa,znas sto,mislim da su otrovne jer im vecina zena dopusta da budu otrovne... a autoriteta nemaju. Vecina zena je jos zbunjena od poroda,tu je i bebica pa je najlakse odmah natovarit si i osjecaj griznje savjesti. A da im svaka odgovori ili im uzvrati istom mjerom ne bi bile tolko hrabre... cast izuzecima!
    Nije slican primjer ali sam zavrsila na hitnoj pred 5-6godina, strasni bolovi u zelucu (odgovorno tvrdim cise me bolilo nego porod). Krenuli do vinogradske (do koje imam 40min!) I stigli u ponoc. Dosli na red oko 3ujutro,vec me krenulo popustat. Neki mladi nadobudan doktor me oko 4-5 primio. I ja pitam sta mi je. A on ce na to, ma sta ti je,nista. Akutni gastritis,al sam ga i ja dobio kad su me zbog tebe probudili. !?!?!? Bila sam iznrcvarena od bolova i neispavanosti i presutila. Kasnije sam pricala s jednom visokopozicioniranom osobom tamo koja mi je rekla da sam to trebala prijaviti jer za takve prijave imaju vijece i dobiju praonu pred svim sefovima (nekad i sankcije). Kasnije se ispostavilo da sa svojih 25god imam cir na zelucu, gastritis, gerb i kamen u zuci koji sam operirala. Eto...vise ne sutim :)

Aristea
    08. Prosinac 2019. 17:14

Izas Lavice, bas mi je zao!
    Ma znas zaj ako ja poludim oprat cu ih. Gadure gadne i jadne.  Najžešće mi je bilo dok mi je mlada neka srala. Ma mozda godinu starija od mene. ta sigurno nema djecu pa laje gluposti i pametuje

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.