Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivylee
    29. Kolovoz 2018. 14:51

Pikice, ne mogu vjerovati 😪 Želim ti da nađeš snage u sebi i zajedno s mužem prebrodiš ovo teško razdoblje 🙏 Za takve situacije jednostavno nema pravih riječi...

Bruna92
    29. Kolovoz 2018. 14:55

Pikice jako mi je zao, tuga golema... Nemam nista pametno za reci a da te utjesi... Drzi se! ❤️

• Sanja28
    29. Kolovoz 2018. 14:59

Pikice drži se, sve mislimo na tebe. 💞

pepe1907
    29. Kolovoz 2018. 14:59

Pikice jako mi je žao..nemam.rijeći.. a da možda odeš još na neki 4d i još neki savjet da čuješ? neku drugu bolnicu? jel moguće da se to sve do sada nije vidjelo?

Ana89
    29. Kolovoz 2018. 15:02

Pikice, žao mi je😪😪😪. Ne mogu zamisliti kako vam je ... Šaljem dobre vibracije da se što prije oporavite..želim ti snagu i ustrajnost u ovom životnom razdoblju. Ali najprije odtuguj kako treba...

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ptičica
    29. Kolovoz 2018. 15:07

Pikice , svaka rijec je premalo, a istovremeno i previse. Odboluj, isplaci, zalijeci. A onda nastavi sa zivotom. U nove izazove i nove pobjede. Puno zagrljaja saljem. U molitvama si ❤

Monikaharmonika
    29. Kolovoz 2018. 15:12

Salatica9192

Monika,
    idi obavezno, to je vec sigurno za antibiotika. Gore je ako ih ne popijes. A i mi dobijamo antibiotike koji su sig u trudnoci, nista ne brini. Mrzim CRP i znam dosta o njemu, zadaje mi muke pola trudnoce - ne opada, ali 14, 15.
    Od cega je ovoliki, znas li? Vidim leukociti su malo poviseni, cak normalni za trudnocu. Ali CRP reaguje brze od leukocita i naglo. Tako naglo i opadne. Jesi bolesna? Ti ono imas temp? Zaboravila sam.

Jučer 38.5° skidala lupocetom, danas mjerila 36.4°. A CRP stvarno ne znam od kuda toliki.Jel nešto takoreči protrčalo kroz mene nemam pojma. Ili neka skrivena upala bez drugih simptoma ne znam stvarno.

Majana
    29. Kolovoz 2018. 15:12

Pikice bas mi je zao 😞 nemam rijeci da te utjesim, nadam se da ces naci snage da prebrodis ovo sta ti se desilo 🙏❤️

Miranda
    29. Kolovoz 2018. 15:28

Monika vjerojatno negdje bakterija cuci obzirom da su i neutrofilni granulociti poviseni a limfociti ok. 

Emily1801
    29. Kolovoz 2018. 15:39

Pikice drzi se. Ja bi da sam na tvom mjestu trazila drugo misljenje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI