Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivylee
    29. Kolovoz 2018. 13:56

Du, nisam gledala, pišem si 😉 Hvala 😘

Pikica89
    29. Kolovoz 2018. 14:00

Evo pregledalo me 8 specijalista i nije dobro moram prekinuti trudnocu beba nema uopce mjehur ne postoji a bubrezi nisu uopce od tkiva nego od cisti ishod takve trudnoce je mrtvo novorođence. 
    Da drzim trudnocu do kraja i da se tad porodim beba bi umrla cim bi prerezali pupcanu vrpcu
    Ja uopce ne znam kak cu to sve prezivjeti jer moram ic inducirani porod u sloveniju.
    Bojim se uzasno ali puno smo pricali muz i ja i sa svim doktorima i to ke najbolje rijesenje jer zivot za naseg bebaca ne postoji 

Monikaharmonika
    29. Kolovoz 2018. 14:01

Ne gine mi antibiotik. Idem danas ponovno do ginekologa. Crp 180😲

Mina93
    29. Kolovoz 2018. 14:09

Pikica89

Evo pregledalo me 8 specijalista i nije dobro moram prekinuti trudnocu beba nema uopce mjehur ne postoji a bubrezi nisu uopce od tkiva nego od cisti ishod takve trudnoce je mrtvo novorođence.
    Da drzim trudnocu do kraja i da se tad porodim beba bi umrla cim bi prerezali pupcanu vrpcu
    Ja uopce ne znam kak cu to sve prezivjeti jer moram ic inducirani porod u sloveniju.
    Bojim se uzasno ali puno smo pricali muz i ja i sa svim doktorima i to ke najbolje rijesenje jer zivot za naseg bebaca ne postoji

Nemam uopce rijeci 😭 sad je i mene strah skrpao odma kad vidis sta je sve moguce a tako daleko si dogurala.. Drzi se ❤️❤️❤️

Pticaselicazgst
    29. Kolovoz 2018. 14:09

Pikica zao mi je 😔😔 ne mogu vjerovat da se ovo dogada.. znam da nema riječi utjehe za tebe  i da prozivljavas najgoru nocnu moru. Molit cu se za tebe da ti da snagu da sve ovo izdrzis i prebolis..
    Ne mogu vjerovat da je do prije 2 tjedna sve bilo u redu i da se nista od ovoga nije vidjelo na uzv..
    Srce mi se slama radi tebe 😢 znaj da mislim na tebe i zelim ti sve najbolje..

_lily_0
    29. Kolovoz 2018. 14:12

Pikica89

Draga u soku sam toliko mi je zao toliko toga bi rekla ali uzalud... neka vam bog da snage da izdrzite sve ovo 😢😢
    Nemogu vjerovat da do sada niko nije vidio da se to ne nadzire a vec si u ljepim tjednima nemam rijeci
    Samo eto saljem ti svu snagu i zagrljaje  da sve ovo prebrodis 
    Drzi se draga 😟😟❤️

mmama2
    29. Kolovoz 2018. 14:15

Pikica 😢❤💙 nemam rijeci :( 

url=https://lilypie.com]

AllieH
    29. Kolovoz 2018. 14:15

Ajme pikice, toliko mi je žao, ne mogu ti reći, nek vam Bog da snage da izdržite sve, u molitvama ste mi. 
    Ni bulbi još uvijek ne mogu izbaciti iz glave i sad još ovo. 
    Kako je moguće da to nitko ranije nije vidio, ne mogu sebi doći. 

Luka ❤

Sunflower! 🌻
    29. Kolovoz 2018. 14:21

Pikice 😩😫😔😔 

• Marti8
    29. Kolovoz 2018. 14:25

Pikice jako mi je zao,nemogu vjerovati😭 Znam da ne postoje rijeci kojim bi te sad netko mogao utjesiti.Zelim vam svu snagu ovoga svijeta da uspijete to izdrzati i preboliti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI