Curke pitanje
Dali namjeravate bebe drzat u onom jastuku kad se rode?!
Ja cu ga kupiti...ja ne planiram nosit u njemu, al tipa kad ce ljudi dolazit gledat i sigurno htjet primit, zamotam u taj jastuk i sigurna je.. ne zelim da ju se bez toga premece po rukama i prakticnije je
Lora
Zašto mi neke emotikone ne prihvati iako sam ih stavila? Npr. nikad ne prihvaća onaj sa srčekima u očima.
Ni meni nekad neke ne prihvaca.. evo da vidimo sad dal je prihvatilo
Curke pitanje
Dali namjeravate bebe drzat u onom jastuku kad se rode?!
Ja si namjeravam kupiti taj jastuk za bebicu.to mi se cini zgodnije za drzanje tak malih😊dok se ne priviknemo😋
Dobrodošle nove cure!! Mislim da je ovo najbrojnija grupa na Klokanici - već smo brojem komentara davno prešišale Jesenske bebe. Neda30iSanja28, kad su vam termini?
Moj je 31.01.2019.
Joj koliko sam stranica u zaostatku 🤭🤭 moj je 16.12. ,ali se bojim kao da je sutra
Cure kaj se tice magnezija i zatvora, vi to pijete na svoju ruku ili na preporuku doktora?
Ja trenutno ne pijem nista, a na wc nisam isla posljednih sigurno 7 dana.. Razmisljam da pocnem nesto, kaj je najpametnije?
Pijem ga na preporuku dr. Mozda da probas sa donat mg ili mg mivelom,to je isto za probavu.
Evo nasla sam mozda cak nije ni lose ovak nes uzet jos pise da se moze koristit i kao prekrivac onda se vjerojatno ili veze ili je na gumb... mislim i ja da cu uzet nesto tipa toga
Salatice dekica je preslatka 😍😍 sigurno ce ti koristit, ne brini..
Planirala sam isto uzet jastuk za nosenje, cini mi se prakticno a i kak ste tu napisale ne premecu bebu po rukama 🙂
Kanii, imaa :) Ja cu jos ovu sa slonicima prvu uzeti vjer, a ova ispod je plavkasta za djecaka 😊 Ma da, ja se necu drzati ono, rozo sve hocu, a ako je djecak - plavo. Svih boja hocu, npr volim sivu i plavu boju i bice tog sigurno. Takodje bijelo, bež, sareno. Samo ne ono 20 nijansi roze obuku dijete xD (opet pametujem, prestajem haha). E i bas mi javi koliko je, ako uzmes, kad ove prodaju za 5 eura 😋
Otic cu u sobotu sad mislim polako jer mi covik ne radi moram za bolnicu sebi stvari kupit to mi ne gine 😁pa ti sve kazem ,inace s curam sam imala par tako tanjih dekica i kad krenes u setnju kad zatopli da u kolicima imas pa ako dr ides ispod stavis dok ga pregleda iskoristive su bas
💜Karla💜Nicol💙Anton
Evo nasla sam mozda cak nije ni lose ovak nes uzet jos pise da se moze koristit i kao prekrivac onda se vjerojatno ili veze ili je na gumb… mislim i ja da cu uzet nesto tipa toga
Ja sam vidjela takve u Pepcu, sastav 100% pamuk, pristojne debljine i namjeravam uzeti iduci puta kad cu ici sivi na bijele oblacice. Cijena im je 35 kuna.
Sortiraj odgovore
Najstariji