Evo pregledalo me 8 specijalista i nije dobro moram prekinuti trudnocu beba nema uopce mjehur ne postoji a bubrezi nisu uopce od tkiva nego od cisti ishod takve trudnoce je mrtvo novorođence.
Da drzim trudnocu do kraja i da se tad porodim beba bi umrla cim bi prerezali pupcanu vrpcu
Ja uopce ne znam kak cu to sve prezivjeti jer moram ic inducirani porod u sloveniju.
Bojim se uzasno ali puno smo pricali muz i ja i sa svim doktorima i to ke najbolje rijesenje jer zivot za naseg bebaca ne postoji

Ne gine mi antibiotik. Idem danas ponovno do ginekologa. Crp 180😲
Evo pregledalo me 8 specijalista i nije dobro moram prekinuti trudnocu beba nema uopce mjehur ne postoji a bubrezi nisu uopce od tkiva nego od cisti ishod takve trudnoce je mrtvo novorođence.
Da drzim trudnocu do kraja i da se tad porodim beba bi umrla cim bi prerezali pupcanu vrpcu
Ja uopce ne znam kak cu to sve prezivjeti jer moram ic inducirani porod u sloveniju.
Bojim se uzasno ali puno smo pricali muz i ja i sa svim doktorima i to ke najbolje rijesenje jer zivot za naseg bebaca ne postoji
Nemam uopce rijeci 😭 sad je i mene strah skrpao odma kad vidis sta je sve moguce a tako daleko si dogurala.. Drzi se ❤️❤️❤️

Pikica zao mi je 😔😔 ne mogu vjerovat da se ovo dogada.. znam da nema riječi utjehe za tebe i da prozivljavas najgoru nocnu moru. Molit cu se za tebe da ti da snagu da sve ovo izdrzis i prebolis..
Ne mogu vjerovat da je do prije 2 tjedna sve bilo u redu i da se nista od ovoga nije vidjelo na uzv..
Srce mi se slama radi tebe 😢 znaj da mislim na tebe i zelim ti sve najbolje..

Draga u soku sam toliko mi je zao toliko toga bi rekla ali uzalud... neka vam bog da snage da izdrzite sve ovo 😢😢
Nemogu vjerovat da do sada niko nije vidio da se to ne nadzire a vec si u ljepim tjednima nemam rijeci
Samo eto saljem ti svu snagu i zagrljaje da sve ovo prebrodis
Drzi se draga 😟😟❤️
Ajme pikice, toliko mi je žao, ne mogu ti reći, nek vam Bog da snage da izdržite sve, u molitvama ste mi.
Ni bulbi još uvijek ne mogu izbaciti iz glave i sad još ovo.
Kako je moguće da to nitko ranije nije vidio, ne mogu sebi doći.

Luka ❤
Pikice jako mi je zao,nemogu vjerovati😭 Znam da ne postoje rijeci kojim bi te sad netko mogao utjesiti.Zelim vam svu snagu ovoga svijeta da uspijete to izdrzati i preboliti.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji