Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • niky1107
    29. Kolovoz 2018. 13:15

_lily_0

Curke pitanje
    Dali namjeravate bebe drzat u onom jastuku kad se rode?!

Ja cu ga kupiti...ja ne planiram nosit u njemu, al tipa kad ce ljudi dolazit gledat i sigurno htjet primit, zamotam u taj jastuk i sigurna je.. ne zelim da ju se bez toga premece po rukama i prakticnije je

Lora

• nali
    29. Kolovoz 2018. 13:15

AllieH

Zašto mi neke emotikone ne prihvati iako sam ih stavila? Npr. nikad ne prihvaća onaj sa srčekima u očima.

Ni meni nekad neke ne prihvaca.. evo da vidimo sad dal je prihvatilo 

• nali
    29. Kolovoz 2018. 13:17

ne, nece.. Zasto nekima prihvaca nekima ne? 

• Marti8
    29. Kolovoz 2018. 13:19

_lily_0

Curke pitanje
    Dali namjeravate bebe drzat u onom jastuku kad se rode?!

Ja si namjeravam kupiti taj jastuk za bebicu.to mi se cini zgodnije za drzanje tak malih😊dok se ne priviknemo😋

• Sanja28
    29. Kolovoz 2018. 13:20

Neda30

Maggie85

Dobrodošle nove cure!! Mislim da je ovo najbrojnija grupa na Klokanici - već smo brojem komentara davno prešišale Jesenske bebe. Neda30iSanja28, kad su vam termini?

Moj je 31.01.2019.

Joj koliko sam stranica u zaostatku 🤭🤭 moj je 16.12. ,ali se bojim kao da je sutra 

• Marti8
    29. Kolovoz 2018. 13:21

annchy17

Cure kaj se tice magnezija i zatvora, vi to pijete na svoju ruku ili na preporuku doktora?
    Ja trenutno ne pijem nista, a na wc nisam isla posljednih sigurno 7 dana.. Razmisljam da pocnem nesto, kaj je najpametnije?

Pijem ga na preporuku dr. Mozda da probas sa donat mg ili mg mivelom,to je isto za probavu.

_lily_0
    29. Kolovoz 2018. 13:28

Evo nasla sam mozda cak nije ni lose ovak nes uzet jos pise da se moze koristit i kao prekrivac onda se vjerojatno ili veze ili je na gumb... mislim i ja da cu uzet nesto tipa toga

Pticaselicazgst
    29. Kolovoz 2018. 13:33

Salatice dekica je preslatka 😍😍 sigurno ce ti koristit, ne brini..
    Planirala sam isto uzet jastuk za nosenje, cini mi se prakticno a i kak ste tu napisale ne premecu bebu po rukama 🙂

• Kani07
    29. Kolovoz 2018. 13:41

Salatica9192

Kanii, imaa :) Ja cu jos ovu sa slonicima prvu uzeti vjer, a ova ispod je plavkasta za djecaka 😊 Ma da, ja se necu drzati ono, rozo sve hocu, a ako je djecak - plavo. Svih boja hocu, npr volim sivu i plavu boju i bice tog sigurno. Takodje bijelo, bež, sareno. Samo ne ono 20 nijansi roze obuku dijete xD (opet pametujem, prestajem haha). E i bas mi javi koliko je, ako uzmes, kad ove prodaju za 5 eura 😋

Otic cu u sobotu sad mislim polako jer mi covik ne radi moram za bolnicu sebi stvari kupit to mi ne gine 😁pa ti sve kazem ,inace s curam sam imala par tako tanjih dekica i kad krenes u setnju kad zatopli da u kolicima imas pa ako dr ides ispod stavis dok ga pregleda iskoristive su bas

💜Karla💜Nicol💙Anton

Emily1801
    29. Kolovoz 2018. 13:44

_lily_0

Evo nasla sam mozda cak nije ni lose ovak nes uzet jos pise da se moze koristit i kao prekrivac onda se vjerojatno ili veze ili je na gumb… mislim i ja da cu uzet nesto tipa toga

Ja sam vidjela takve u Pepcu, sastav 100% pamuk, pristojne debljine i namjeravam uzeti iduci puta kad cu ici sivi na bijele oblacice. Cijena im je 35 kuna. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.