Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    17. Kolovoz 2018. 13:05

_lily_0

Ma nije meni radi plinova nek idu oni nego vas pitam jel moguca ta bol da je ipak bila od crijeva posto sam imala abnormalne plinove

Da, plinovi znaju biti i bolni.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• nali
    17. Kolovoz 2018. 13:09

Ana89

nali

Evo da vam se javim da sam ziva.. Imala sam puno zaostataka ovaj tj. za procitati, pozdrav novim curkama, sretno curama koje imaju preglede. Danas sam cekala preko sat vremena u vinogadskoj da mi izvade krv..sramota, jos kao pise da prednost imaju trudnice, ja na kraju bila medu zadnjima. Trbuh mi vec velik, vidi se iz aviona ali nitko se ne zeli u tramvaju trudnici dic, samo glave okrecu,postane im jaaako zanimljivo kako vani kinezi slikaju tramvaje. Lijepe busice cure, kako svaka ima razlicit trbuh, velicinom, oblikom..

Vađenje krvi mene čeka26. ili 27. tt…ja vodim svog dragog, jer imam i taj fakin OGTT i urin i Coombsov test i kks…sve na prazan stomak. Baš me interesira hoće me tko preko reda pustiti.

Za ogtt se ne brini, oni koji vade ogtt imaju prednost i prvi budu na redu. Barem je tako u vinogradskoj, ja sam godinama tamo radila ogtt i bila sam na redu prije trudnica. Svaki put. A sad kad sam trudnica i kad moram svakih 6 tjedana vadit hormone stitnjace, ko me sisa, sjedi i cekaj gladna do pola 10. 

mmama2
    17. Kolovoz 2018. 13:19

evo nas u 20tt :) 

Mina93
    17. Kolovoz 2018. 13:21

Za pocetak lijepe busice ❤️
    Imala sam zaostatke procitat pa zaboravih i koje su bile sve teme 🤣
    Sto se tice popisa od bubamare imate ga za skinut u pdfu sa njihove stranice 😊
    Mi bili danas na pregledu 😍 mali raste ko gljivica i sve je super, radili smo briseve pa moram sredit nekako da mi posalju uputnice iz zg i da skupim nalaze tu u zd u cetvrtak tako da se tek onda vracam doma, stvarno dug godisnji 🤣
    Posaljem vam slikicu, mali je bomboncek 😍

Mina93
    17. Kolovoz 2018. 13:23

I da, nije mi spominjao ogtt, vidit cu kad se vratim u zg oce mi sta rec soc gin.. 
    Sta se tice boli u trbuhu mene zna zqbolit kad legnem na bok navecrr za spavat tako da sad vecinom spavam na ledjima..

Mina93
    17. Kolovoz 2018. 13:26

I da, napjesacila sam se jutros 7.5km jer sam trazila neke poklone i bila na pregledu i onda jos nosila briseve na zavod, mali ce bit pravi maratonac 🤣

• zvrkica
    17. Kolovoz 2018. 13:34

_lily_0

Ma nije meni radi plinova nek idu oni nego vas pitam jel moguca ta bol da je ipak bila od crijeva posto sam imala abnormalne plinove

Da, i mene zna tako

zadranka86
    17. Kolovoz 2018. 13:37

Evo nass..DECKO JEEE...mali pisonja stize ima 374g sve mjere su u redu kakve trebaju biti ..Gledali smo ga cijelog od glave do prstica i sve organe ..dobili punooo slika..Seka je bila s nama i gledala svog bracu..Dozivljaj je bio takav da su mi suze krenule..JEDINO STO ME MUCI JE POSTELJICA..NISKO JE JOS UVIK NIJE SE PODIGLA..kaze doktorica da ima sansu do 28tj da se podigne inace se radi o placenta previja i ide se na carski...Moguca su krvarenja u takvoj trudnoci i ako bilo sto primjetim odma u bolnicu..Strah me jedino toga ako se ne podigne..Ako iko zna ista o tome pisite mi cure...Inace jakoooo san sretna..

Salatica9192
    17. Kolovoz 2018. 13:38

Ana, mmama2, 
    😍 💃💃💃daa, kako su nam razlicite stome 🤗🤗🤗 Bilo bi zanimljivo da se svi u istoj nedelji uslikamo, na približno isti nacin😂 Moja masta (dosada) radi svasta.
    Mina, super za pregled😘😘 Rastemoo 😊
    Lily,
    i mene je u tim nedeljama dosta mucila bol u stom
    aku. Ako se prelista unazad, bas ima dosta kuknjave i pitanja. I proslo me, nekad uhvati (i opet napisem ovdje😂), mislim da su to normalna sirenja neka jos ako dodas gasove, uff, normalno je da je bolno. Prati situaciju, ali opusti se😊
    Gdje su Ptica i Miranda, nema ihh. I gladna sam, ako neko nesto pravi dobro, prima li neko da me ugosti i nahrani, za cas cu da skoknem 300,400,500km hahaha. 

Salatica9192
    17. Kolovoz 2018. 13:42

Zadranka, 
    cestitkee na djecaku i dobrim vijestima 😊😊😊😊 Za placentu previu sam cula samo, ali ne znam bas puno, znam da se mora strogo mirovati, ali kod tebe to nije dijagnoza jos uvijek, moze se podici. Ali ti ipak miruj i misli pozitivno, ima 8 nedelja da se podigne (i ako se ne podigne, za sve oni imaju nacin). 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.