Evo i nas ovdjeeee vidim da sve više manje imamo iste "brige" ..
U početku smo se namučili da nadođe mlijeko, pa onda sa prepunjenosti i izbacivanjem dohrane koju je jela u bolnici, i laganom depresijom koja me uhvatila, ali sada se to sve stabiliziralo, ne papamo dohranu, ali zato puuuuuno sisamo mislim da i ja katkad služim kao duda hahah, i kao da ne voli spavati pa smo dosta i nenaspavani, danas sam uspjela odspavati popodne 2 sata.. ali ide na bolje svaki dan, nadam se da će uhvatiti ritam i sa spavanjem..
Nego kada su vam pali pupkići i jesu li, ja ne mogu dočekati da padne jeziv je..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita čestitke!
Super za izbaciavanje dohrane i bravo za ciku! samo nastavite tim ritmom, za par tjedana će te biti skroz uhodani!
Vecer cure.... ja sam svom i dalje duda i hranilica i mislim da je 20h pristekan na sisi ponekad mi i dalje prodje krpz glavu dal jede al pelene se pune redovno, i bljucka nadam se visak hrane
Pupak nam je pao nakon 10 dana i ja sam jedva cekala jer je i meni bio gadan.. obavili smo i prvo kupanje s patronazom i bio je miran nadam se da ce i nama biti tako dobar
Bravo za napredak na kilazi i samo pokusavaj s sisiom... ja sam svog uvijek prije boce stavljala i aoo nije bio zaspao i kasnije...
Pepita drago mi je da si uspjela sa dojenjem i da izbacujete dohranu i sto vec hvatate neki ritam. Curka mozda i pocne spavati, daj joj vremena da i ona neki svoj ritam ulovi. Nadam se da se ti dobro oporavljas. Nama je pupak otpao jako brzo, treci dan kako smo iz rodilista dosli, znaci sveukupno nakon 6 dana. Imala je poslje malu krasticu koju sam cistila jednom dnevno.
Buffy ti si stvarno postala mamica dudica a jel i dalje place kad ga maknes sa cike? To sto bljucnu to im je visak, meni je grozno kad nekada bljucne ono kao sirasto, to mi bas ruzno izgleda.
Cijeli dan je na meni... jastuk za dojenje mi je super investocija bio nakon ozdajalice barem ruke imam slobodne... sve me strah sta ce biti kasnije nikome nece niti blizu.. sad mi je to slatko ali....
Sirasto i on zna bljucnuti..ja sam se bila prepala jer se bas dogodilo danas 2 dan kako smo na sisi
I ja se klanjam onome tkoje taj jastuk izmislio. Ruke slobodne, ugodno se zavaliti mozes i beba je taman visine da jede. Mislim da bi mi ruke otpale da ju na rukama drzim, ionako mi postaje teska.
To sirasto moja nekada izbaci, nekad manje nekad vise. Nista zabrinjavajuce samo, meni bar, grozno izgleda.
jutro, mamice! Čekamo patronažnu....čak smo malo i spavale...brine me što ona prebrzo zaspi na ciki...i gotovo nikad ne bljucne. Jučer nije bilo tak puno kakice i primijetila sam da je malo tamnija ko da ima primjese tamno zelene i onda pročitala na netu da može biti znak da je dijete gladno...
Pepita, draga, evo i nas ovdje. Nama je pupak ispao drugi dan kako smo došle doma. Kupanje je prošlo tako tako, malo uživanja malo suza.
Mrkvice, u mulleru sam ga kupila Frosch baby prewash sprej za uklanjanje mrlja. Mislim da ga imaš i u Konzumu.
Lady to su babske price, zelena stolica nije stolica gladi. Pitala sam patronaznu bas. Neznam zasto te zabrinjava sto ne bljuca? Da bar moja ne bljuca ovako ju sto puta presvucem a tetre pod glavom uff..
I hvala za info za sprej, bas cu probati.
Cure u sto vi oblacite bebe po doma? Ja sam bila skoro stalno oblacila samo u bodi dugih rukava, hlace i carape ali sada sam pocela i vesticu preko bodija.. neznam nikako odrediti treba li ili ne, jel joj mozda hladno ili vruce a uvijek ju pokrijem dekicom.
Inace sinoc sam uspjela meni dosad nemoguce. Mala se probudila jela, podrignula i stavila sam ju u kimbac i odmah je zaspala
pozdrav mamice.
lijepo je čitati kako vam dobro ide druženje sa vašim smotuljcima. samo uživajte.
moj prvi dječak je cicao po sat i pol vremena, a ovaj dječak cica 10ak minuta. baš sam ugodno iznenađena.
zelene kakice ne moraju biti znak gladi. što bi mi trebali reći, 5,5kg a kakice kao semafor, malo zlatno žute - malo zelene. čak smo imali i komadića koji su izgledali kao da je jeo špinat.
Pozdrav mamicee
buffy i moja je najsretnija kad je na sisi hehe sad mi je nekako lakše kad znam da nisam jedina
lady ma da je gladna sigurna sam da bi to jako dobro znala.. i neka te ne brine što ne bljuca, još bolje ako je tako manje robe za prati heheh, moja je bljuckala puuuuno u rodilištu od adaptiranog od kad smo na sisi rijetko bljucne i to većinom ako jede prije presvlačenja..
ja sam za mrlje kupila https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYjfa1nvfAepewvts85H7Tp8_Xw4RLD7dKLeMd5pR1GZ8crCLuhbu3leXZ svega par kuna u dm-u a savršen je...
za po doma ima obučeno body dugih rukava i odjelce sa dugim rukavima, ili ako joj obučem odjelce bez rukava onda još neku tanju majčicu i obavezno čarapice (jer nam rekla patronažna), hlačice još ne nosimo radi pupkića..
Mi smo imali problema sa pupkićem naime bio se počeo crveniti kad smo došli doma pa smo bili kod pedijatrice i dobili betrion mast da tretiramo pupkić dvaputa dnevno uz praškić i octenisept, jer eto u bolnici su baš zanemarili pupkić totalno, pa nam se tek jučer počeo sušiti.. zato imam traume od tog pupka
mi smo sinoć spavali dvaputa po 3 sata možda prvi put i pola sata duže, i već drugi dan eto zaspala u isto vrijeme..
danas smo se vagali i imamo 3770grama, vratili smo porođajnu težinu a koliko papi čudi me da nema i više heheh
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji