Lady sretno sutra i nadam se da se dobro sama s njom snalazis.
Meni je mala isto nervozna za poludit. Pocela je jest svakih sat vremena nekad i cesce. Sinoc je dusu izvukla iz obje cicke prije spavanja. Pocela sam joj obje nuditi s vremena na vrijeme i ne buni se. Dapace.. jos mi i lose spava preko dana a mislim da ju i busa muci jer mi se puno grci i tiska. Srecom noc je koliko toliko bila dobra. Cak je jednu turu od 4 sata odspavala..
Mi evo slavimo.
Bila patronazna. Vaga kaze 3920 na prazan zeludac i svjeze pokakana. To je 50g vise od porodjajne. Mis je dobio pola kile u 10 dana. Jako smo sretni s uspjehom kampa za tovljenje.
Sada se mozemo malo opustiti i probati inzistirati na dojenju.
Takodjer smo obavili prvi kupanac. Nije bila osobito sretna. I mogu vam reci da je totalno problem posusiti onu cupu kose.
Iillany pa to su odlicne vijesti bas mi je drago. Sada polako mozete probati cikiti. Vidis nasa je upravo obrnuto obozava se kupati, kada joj pod pipom perem guzu zasuti cim cuje vodu
vjerujem ti ovo za kosicu jer stvarno je cupavica mala hehe. Kako uopce stavis kapicu na toliko kose hehe.
Pinky sad ce to brzo pa ce kupanac. A ovo za piskenje ti je normalno. To radi i moja redovito, taman skinem pelenu i ocistim i namazem i eto nje piski po nogama po podlozi po podu i kako nam je kimbac blizu kreveta znala je i do kreveta dobaciti pa mama cisti sve ispocetka. Zato joj sada obavezno carape skidam kada ju presvlacim
a mudro zasuti kao nista se ne dogada.
he he he
pa i djeca se moraju skoncentrirati kad je obavljanje nužde u pitanju. zato ja na podlogu za presvlačenje stavljam ručnik. tko bi nakupovao tolike jednokratne podloge...
i mi smo još uvijek na jednokratnim pelenama. na žalost, koji god cover stavim - sve propiša. prijeći ćemo na pp kad malo narastemo.
Mrkvice, mi smo u klaićevoj naručeni u 17h. tako piše i na potvrdi narudžbe koju nam je sestra isprintala.
Lillany, bravo!!!
Lillany super! Bas mi je drago! I moja voli obaviti sve taman kad skinem pelenu. Kod moje je mozda problem sto prebrzo zaspi na ciki i nista j ne buddi...onda valjdamalo odmori pa se sjeti da bi jos. Intenzivno cica nekih 15 min i onda sam malo kad ju pokusavam razbuditi
Lady ali nije to nista cudno sto ciki 15 minuta. Moja tako jede otpocetka 10-15minuta. Bilo me to zabrinjavalo jer sam citala na netu o maratonskim podojima, obavezno bar 20minuta.. moja nikad nije toliko dugo cikila a eto super napreduje, dobila kilu za mj dana. Mislim da to nebi trebao biti problem.. navuce ona sebi za tih 15 min.
Dillb vidis nisam ni gledala sto pise dobro da si mi rekla heheh a mi kupujemo veliko pakiranje jednokratnih podloga u ljekarni, 30 komada je u paketu i to nam traje otprilike mj dana sto je solidno.. ali vidis niti rucnik nije losa ideja bar toga imam a njih samo operem..
Cure ja neznam kako vama ali meni niti iskuhavanjem kakica nejde dolje sa robice. Ostanu fleke. Kako vi to rjesavate?
ja ti imam frosh neki sprej dječji za mrlje...nisam imala od kakice ali od mlijeka i mokraće je otišlo
Dobro to ode i ovako, al kakica nikako.. A di si to kupila? Bas nam je dva puta toliko se zakakala da je izaslo na leda i jednom napred na trbuh pa imam fleke na bodijima.
Sortiraj odgovore
Najstariji