Pinky mo smo trenali na svadbu, ali ne idemo jer mi je jos nekako rano
Da mogi, nebi ju ni na njeno krstenje vodila xD
Axia, ma ja nikako ne bi na svadbu s ovakvim pinklecom. Party i krstitke ne pripremamo (na bakinu žalost haha),nekako još izbjegavamo puno ljudi. Iako smo već dva puta bili u city c. doma nam dođu jedni po jedni gosti kad su zdravi. Taman kad se malo opustimo bude neka vijest o gripi i sl., a ja s njim doma ko da živim u paralenom svemiru. Naša mala izolacija 😊 ko da sam i zimu ove godine preskočila..doma je lijepo toplo,izađemo kad nije kiša,umotamo se,kavica ako je sunčano,plac i doma.
Pozdrav drage moje nikako do vas, muž kaže da vidi da me kriza počela hvatati, pa da se javim prije večere i crtića
Weeeeee za mirne noći
a za one malo lošije ma biti če boljih ne mogu sve biti dobre dosadno je to
Moki drž se draga, najbitnije je da je tebi dobro, jer zdrava i sretna mama je najbitnija od svega za bebu
Malidebeli vibrammm da vam krene i da budete sretni i zadovoljni oboje
Više nemam pojma šta sam htjela napisati hahaha
Mrkvica i moja ima dio bez kose na glavi, ali ja se na zamaram time popuniti će se to jednog dana hahah svaka čast
Šta se tiče porodiljnog Oliva je sve super objasnila
gagica jesi bolje?
lady pusa vama dvjema
buffy polako uz malo vježbe slagat ćeš foldove žmirećki
dillb hvala na informaciji, stvarno ih je puno pa ni sama ne znam šta bih, a sa pelenama sam mislila raditi isto šta i sa robicom koji zapiša i ukaki, malo pod vodom isprati i objesiti da se suši do pranja, mislila sam i ja posebno čuvati i posebno prati,ali brate mili pa kud bih stigla imam ja i preveć posla i bez toga.. hahaha
krštenje hmmmmm nećemo raditi ništa veliko jer mi je dosta toga, samo ćemo poslije kod nas na ručak njena kuma i njen muž i svekrva i svekar.. ne želim gužvu oko male a ni oko sebe hahaha
izlasci nažalost nemamo ih baš puno, 10min po dvorištu ak vrijeme dozvoli, a ovako kaufland i dm i to je sve, eto nas smo nakon dugo vremena prošetali do frendova i kući, muž je obećao i sutra pa vidjet ćemo hahaha
slučajno se danas izlanula svekrvi da mala spava ponekad u kolicima, ponekad u svome krevetiću, a i sa nama, i to što spava sa nama očitala mi je bukvicu da šta je meni mogu dijete ugušiti, udariti bla bla, da je njoj mjesto u njenom krevetu,a ne kraj mame i tate da tko još to radi, samo sam je odbrusila da je ona moje dijete i da će spavati gdje ja hoću pa makar na stolu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pinky evo borimo se. Danas sam prvi put plakala od poroda. Mali nervozan nigdje se nesmiri ko na meni.muz cijeli dan ga nosi al nepomaze tak da i on postane nervozan jer ga nemoze smiriti. A ja s temp jedva glavu drzim jos neispavana od proteklih noci,preznojila se pa mi zima...mali dreci a ja ga nemam snage uzet. I onda...sto samo mama moze udahnem duboko stisnem zube i privijem svog andela uza se. Odmah se smirio a ja od griznje savjesti udri u plac.
Nisam imala temp od 13:30. Nadam se da me nece zapaliti nocas. Grijem masiram dojim hladim.i tako u krug. Ali malcu nije dosta sad vise samo jedna cica nego trazi i drugu. Danas nam je 8 tjedana neznam jel se sprema skok sa 9 tj ili je takvo vrijeme naislo. Sve sto sam znala sada vise neznam. 🙈
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Kvrgoca je odmah na sredini iznad areole..kad masiram se smanji ali nikad ne nestane skroz i tvrda okrugla loptica kao je... i da na toj sam odmah na pocetku imala zastoj joojjj mene bas sve hvata....
Sto se tice izlazaka izgleda da sam ja bas opustena s malim..mi s njim svugdje idemo cak i na veceru za valentinovo u restoranu je bio meni je kuma na svadbi imala bebu id 4mj.i cijelu noc je bila s nama
Pepita ja sam odievljena kako znas uvijek tko je stp pisao i koga sto muci. I ti i mrkvica. Ja sve zaboravim dok procitam. Mozak mi ko kokosji. 🙈
Evo moj zaspao na meni. Trebam sad napraviti transfer do krevetica,nadam se da se nece probuditi.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Gagicamamica i kod mene je isto...nekad i mislim da sam zapamtila pa vidim da sam pogrijesila mozda one vode biljeske
Bok curke.
Nasa borba je nazalost zavrsila mojim porazom.
Ako ga i uspijem dobiti na ciku, ne cika aktivno, zacori ili se lluduje.
Poslije cike popije i 100 ml.
Izdajanje ne ide.
Hvala još jednom svima, jednostavno sam pogriješila u nekoliko koraka i sada nam ne gine AD. Stavljati ću ga i dalje prije papanja na ciku, ali mislim da je to uzalud..
Nisam na vrijeme prepoznala da spava na ciki, cinilo mi se da plaki jer mu se cori, nisam ni slutila da jedna bočica može izazvati takvu konfuziju i tak.
Uglavnom, ne budite nesigurne, vjerujte u sebe i ne slušajte rodbinu koja u želji da vam pomogne, samo na kraju odmogne.
Netko je pitao za aventov blender - vidim da.je u baby centru 20 % na sniženju.
Sortiraj odgovore
Najstariji