Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    20. Veljača 2016. 12:26

Pozz i od nas! Noc je prosla dobro, prvi put da je moje dijete zaspalo u pol 10 a ne u 11. Budenja u 2, 5,8...ugl.ja zadovoljna pogotovo sto je spavala sa abdukcijskim. 
    Mi po noci imamo u hodniku malo svjetlo upaljeno a po danu uvijek danje svjetlo od prozora i to voli gledati i biti okrenuta kad spava ili kad padne mrak nocno u sobi. 
    Nama dosli baka i deda i baka svasta nakupovala curici....jedva cekam da operem i obucem joj....uoatalom isto iz zare i stvarno na snizenju ima ok stvari. Iako meni najkvalitetniju robicu ima next i to narucim prek neta i imaju besplatnu dostavu.
    Moja voli biti na trbuhu i ima svakakve polozaje a glavicu vec dugo moze zadrzati.
    Jel ima netko od vas od Aventa onaj blender i kuhalo u jednom? Bas mi se to svida.
    Malidebeli, sretno sa cicom..nadam se da ces se brzo rijesiti problema!
    Za krstenje mislim kupiti normalnu haljinicu a ovu satensku prisloniti.

axia
    20. Veljača 2016. 12:36

Zaposlene me, dobivate li svaki mj isti iznos naknade ili varira? Ja sam dobila 400 kn manje i to mi je cudno...

Mrkvica2
    20. Veljača 2016. 12:46

Lady pa to je super raspored. Mi ti imamo takav i ja se uspijem naspavati.. pocica i spavanac, oko 5 ju presvucem da nije cijelu noc u jednoj peleni.

Cvarak mi spavamo onako kakvo je svjetlo vani. Ne smeta joj pa ne zamracujem.

Renata hvala, a mislila sam da mogu jer je u tome lupocet i vitamin c  ajde samo da se ne pogorsa.

Ja vec drugu noc za redom dajem maloj obje cice u podojima. Samo po noci, kad od jedne odustane kao da je sita stavim ju na drugu da mi popusti napetost i iz te druge isto lijepo popapa pa mi i duze i mirnije spava. Drzim se onog pocni s onom s kojom je zavrsio podoj i ide nam. Preko dana nema potrebe pa ne dajem.. skok nam napokon zavrsio, puno ljepse papa i podoji se malo produzili. Napokon se vratilo u normalu.

Alekssandraa
    20. Veljača 2016. 13:48

Cure,mislim da ste neki dan spominjale nekakav sapun iz Dm-a za mrlje,ako se ne varam ? Jel znate mozda kak se tocno zove ? Malac mi se tako pokakao,da je proslo kroz pelenu,po bodicu i ostatku robice...i ne znam s cim da to operem,ostale su nam fleke na robici.

Ines24
    20. Veljača 2016. 13:54

Dobar dan mamice  kod nas palo malo snijega, samo se stvorila bljuzga a sad se skoro i otopio...

Lady može link na stranicu odakle naručuješ robicu? 

Nakon mjesec dana hormonalnog plača i prilagodbe napokon sam došla na staro, uz curicu uspijem skuhati ručak, očistiti, vratila sam se i čitanju knjiga i gledanju serija  iako imamo dana kada nije sve tako idealno...

• buffy
    20. Veljača 2016. 14:03

Pozdrav svima... sve sam iscitala ali koliko toga je vec sam i zaboravila
    Moki sve su ti cure rekle i pravi si borac drzi se  dala su sve od sebe..mali debeli i za tebe to vazi ne moj se previse opterecivari ide ide ako ne nikom nista😙
    Sto se tice spavanja moj spava kaoo je vani..navecer ima kocku projektor i to nam je jedino svijetlo
    Polako on mijenja spavanje i sad sam odlucila "nastimati" ga...skuzila sam da mu je ono oko 6 popodne prekasno tako da cu se truditi ostaviti ga tu budnog i nadat se da ce ranije zaspati.
    Mi smo kupili pufies pelene i s prvim sam zadovoljna 😊 malo se mucim s tetranjem pa sam jos na jednokratnim😕
    Renata ja imam na desnoj sisi jednu malenu kvrzicu vec duze vrijeme ona mene ne boli i ne smeta mi jel to sta zabtinjavajuce..i kad ju masiram mi se.cini da se smanji ali nikad ne nestane do kraja... da napomenem da je to sisa koju malac bas i ne voli😕

axia
    20. Veljača 2016. 14:13

Aleksamdra, denk mit
     Odlican je, hvala pepiti za preporuku.
    Malo je lijepse vrijeme, idete u stenju?

MaliV
    20. Veljača 2016. 14:58

Lady, i mi narucujemo preko nexta, zadnji put smo narucili i naljepnice za zid, ma predivne stvari imaju i jos ne mogu doci sebi da stigne u roku dva dana 😳 U ducan za njega vise ne idem od kad sam to otkrila 😄

Ines, to ti je http://hr.nextdirect.com/en/
    Pazi da ne bankrotiras 😄

Axia, i meni je sjelo 400 i nesto kn manje 😕 Ne znam zbog cega je to..

gagicamamica
    20. Veljača 2016. 15:29

I meni sjelo skoro 400kn manje.

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.