Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    20. Veljača 2016. 12:26

Pozz i od nas! Noc je prosla dobro, prvi put da je moje dijete zaspalo u pol 10 a ne u 11. Budenja u 2, 5,8...ugl.ja zadovoljna pogotovo sto je spavala sa abdukcijskim. 
    Mi po noci imamo u hodniku malo svjetlo upaljeno a po danu uvijek danje svjetlo od prozora i to voli gledati i biti okrenuta kad spava ili kad padne mrak nocno u sobi. 
    Nama dosli baka i deda i baka svasta nakupovala curici....jedva cekam da operem i obucem joj....uoatalom isto iz zare i stvarno na snizenju ima ok stvari. Iako meni najkvalitetniju robicu ima next i to narucim prek neta i imaju besplatnu dostavu.
    Moja voli biti na trbuhu i ima svakakve polozaje a glavicu vec dugo moze zadrzati.
    Jel ima netko od vas od Aventa onaj blender i kuhalo u jednom? Bas mi se to svida.
    Malidebeli, sretno sa cicom..nadam se da ces se brzo rijesiti problema!
    Za krstenje mislim kupiti normalnu haljinicu a ovu satensku prisloniti.

axia
    20. Veljača 2016. 12:36

Zaposlene me, dobivate li svaki mj isti iznos naknade ili varira? Ja sam dobila 400 kn manje i to mi je cudno...

mama@
    21. Veljača 2016. 08:36

axia

Zaposlene me, dobivate li svaki mj isti iznos naknade ili varira? Ja sam dobila 400 kn manje i to mi je cudno…

Meni varira iznos... nekad i do 700 kn. Obrtnik sam pa mi se gleda broj radnih dana u proslom mjesecu. Ne znam jeli tako sa svima koji su zaposleni...

Mrkvica2
    20. Veljača 2016. 12:46

Lady pa to je super raspored. Mi ti imamo takav i ja se uspijem naspavati.. pocica i spavanac, oko 5 ju presvucem da nije cijelu noc u jednoj peleni.

Cvarak mi spavamo onako kakvo je svjetlo vani. Ne smeta joj pa ne zamracujem.

Renata hvala, a mislila sam da mogu jer je u tome lupocet i vitamin c  ajde samo da se ne pogorsa.

Ja vec drugu noc za redom dajem maloj obje cice u podojima. Samo po noci, kad od jedne odustane kao da je sita stavim ju na drugu da mi popusti napetost i iz te druge isto lijepo popapa pa mi i duze i mirnije spava. Drzim se onog pocni s onom s kojom je zavrsio podoj i ide nam. Preko dana nema potrebe pa ne dajem.. skok nam napokon zavrsio, puno ljepse papa i podoji se malo produzili. Napokon se vratilo u normalu.

Alekssandraa
    20. Veljača 2016. 13:48

Cure,mislim da ste neki dan spominjale nekakav sapun iz Dm-a za mrlje,ako se ne varam ? Jel znate mozda kak se tocno zove ? Malac mi se tako pokakao,da je proslo kroz pelenu,po bodicu i ostatku robice...i ne znam s cim da to operem,ostale su nam fleke na robici.

Ines24
    20. Veljača 2016. 13:54

Dobar dan mamice  kod nas palo malo snijega, samo se stvorila bljuzga a sad se skoro i otopio...

Lady može link na stranicu odakle naručuješ robicu? 

Nakon mjesec dana hormonalnog plača i prilagodbe napokon sam došla na staro, uz curicu uspijem skuhati ručak, očistiti, vratila sam se i čitanju knjiga i gledanju serija  iako imamo dana kada nije sve tako idealno...

• buffy
    20. Veljača 2016. 14:03

Pozdrav svima... sve sam iscitala ali koliko toga je vec sam i zaboravila
    Moki sve su ti cure rekle i pravi si borac drzi se  dala su sve od sebe..mali debeli i za tebe to vazi ne moj se previse opterecivari ide ide ako ne nikom nista😙
    Sto se tice spavanja moj spava kaoo je vani..navecer ima kocku projektor i to nam je jedino svijetlo
    Polako on mijenja spavanje i sad sam odlucila "nastimati" ga...skuzila sam da mu je ono oko 6 popodne prekasno tako da cu se truditi ostaviti ga tu budnog i nadat se da ce ranije zaspati.
    Mi smo kupili pufies pelene i s prvim sam zadovoljna 😊 malo se mucim s tetranjem pa sam jos na jednokratnim😕
    Renata ja imam na desnoj sisi jednu malenu kvrzicu vec duze vrijeme ona mene ne boli i ne smeta mi jel to sta zabtinjavajuce..i kad ju masiram mi se.cini da se smanji ali nikad ne nestane do kraja... da napomenem da je to sisa koju malac bas i ne voli😕

renata6
    20. Veljača 2016. 20:28

buffy

Renata ja imam na desnoj sisi jednu malenu kvrzicu vec duze vrijeme ona mene ne boli i ne smeta mi jel to sta zabtinjavajuce..i kad ju masiram mi se.cini da se smanji ali nikad ne nestane do kraja… da napomenem da je to sisa koju malac bas i ne voli😕

u kojem dijelu cice je, može biti više stvari, jel to ona koja je bila problematična? može biti da ti je kanalić proširen i da uvijek ima više mjesta u tom dijelu pa odmah i više mlijeka, kakvo je kad opipaš, tvrdo, mekano, jel nestane skroz kad izmasiraš? ako bi bila duže vrijeme onda bi bilo ok da odeš na uzv da ti pogleda taj kanalić.

axia
    20. Veljača 2016. 14:13

Aleksamdra, denk mit
     Odlican je, hvala pepiti za preporuku.
    Malo je lijepse vrijeme, idete u stenju?

Alekssandraa
    20. Veljača 2016. 17:52

axia

Aleksamdra, denk mit
     Odlican je, hvala pepiti za preporuku.
    Malo je lijepse vrijeme, idete u stenju?

Hvala Axia  U pon.odmah saljem po njega

MaliV
    20. Veljača 2016. 14:58

Lady, i mi narucujemo preko nexta, zadnji put smo narucili i naljepnice za zid, ma predivne stvari imaju i jos ne mogu doci sebi da stigne u roku dva dana 😳 U ducan za njega vise ne idem od kad sam to otkrila 😄

Ines, to ti je http://hr.nextdirect.com/en/
    Pazi da ne bankrotiras 😄

Axia, i meni je sjelo 400 i nesto kn manje 😕 Ne znam zbog cega je to..

gagicamamica
    20. Veljača 2016. 15:29

I meni sjelo skoro 400kn manje.

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI