Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    20. Veljača 2016. 10:23

Ne bidi se donro razlila u velocino. Najbolje se kuzo lpd oblacenja
     Papmers 2 jedba stavimo, violeta nam je na granici veliloga...
    Kod nas je obicaj da kumovi kupe krsnu haljinicu i ona se samo prisloni. A obuci cemo bijelu haljinicu sa izvezenim bijel cvijeticima... Islreno, tlaka mi je to krstenje

Mrkvica2
    20. Veljača 2016. 10:30

Jutro i od nas.. evo nas troje jos u procesu izlezavanja 

lillany  mozda ih jednom stvarno i upoznamo 

Ovo za lezanje na trbuhu i dizanje je normalno. Moja isto to radi.. kod dizanja ju ne sprecavam ali joj ni ne pomazem. Kolko moze sama nek izvodi, ali patr mi je rekla da ju ne ostavljam puno u viperu ili sjedalici jer onda im je lakse pridizati se, a ne ostavlham ju ionako pa..

Mi smo se krstili u haljinici boja breskve, pletenom boleru iste boje i bijelim stramplicama i cipelicama. Haljinicu nemorate imati, nego se kupi kao majcica mala bas za krstenje koja se samo nasloni preko bebice kada svecenik to kaze.

Dillb mi smo bili ujutro naruceni u 9.20 alija nisam isla, bio je mm sam s malom. Steta, voljela bih da sam i tebe upoznala.

Cure mene nesto grlo bolucka, i mm-a. Smijemo li mi popiti nesto tipa max flu?

MaliV
    20. Veljača 2016. 10:51

Axia, hvala na slici i info 
    Vec sam navjestila muzu kad potrosimo ove, da kupujemo violetu. Hvala tiii 😘

axia
    20. Veljača 2016. 11:02

Nemw na cemu..
     Vidim, uspjela si desifrirat moj kineski :)

LinaKarolina
    20. Veljača 2016. 11:25

Hey klokanice 

Moj maleni bebili je imao dobru noc i nadam se da ce uhvatiti taj ritam.
    U 19h ga kupamo,zatim papa i dremucka do nekih 22h pa mu napravim bocicu i spava do 2h.
    Zatim opet papanje,previjanje i spavanje do 6h.
    Vec trecu noc je tako i ja zadovoljna.
    Sada nas veci malac zeza..rastu mu zubici pa je nocas bilo suza i nosanja.

Rekla sam dragom da nam je beba k'o Crnogorac.
    Nit' ga cujes,nit' ga vidis..
    Samo spava,papa i puni pelenu.
    Jedini konkretni plac je bio u bolnici 

Eh da..i borimo se s pelenskim osipom..jos u bolnici ga je zaradio i nikako da ga se rijesimo. Jos mi niti jedno dijete nije ga imalo u gadnom izdanju tako da kemijam sa svim i svacim.
    Stariji se zna osuti od Pampersica tako da sam i malenom sada uzela Violetine pelene.
    Meni su one odlicne.
    Jedino bas i ne drze noc starijem pa dobije Pampers preko noci.
    Inace su truncicu vece ali zanemarivo.

renata6
    20. Veljača 2016. 11:28

Luftaj guzu čim više, nemoj kemijati s više proizvoda jer onda je još gore, moja preporuka ti je bepanten u tankom sloju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.