Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    21. Veljača 2016. 09:35

Jutro 

Mi smo odlicno proveli noc..svi smo se naspavali.
    Malac je zaspao u 22h..pa u 1 budenje i sisanje pa spavanje do 3 i onda je dobio bocicu pa spavao sve do 6:30.
    I trebala mi je jedna takva noc jer ipak danas dolaze gosti.
    Kod nas ti nema ono tek nakon mjesec dana dopustene posjete 

Mama ovaj moj je bas mali zderonja..
    Ako pojede bocicu obavezno mora jos sisati jer bude zedan.
    Ako sisa onda mora jos dobiti bocice jer bude jos gladan i tako u krug.

Mrkvica2
    21. Veljača 2016. 10:12

Jutro i od nas.. nase spavanje je zadnja dva dana odlicno. Izbacila je hranjenje oko pola 1. Toplo se nadam da ce tako i ostati. Sinoc se tek u 2.50 probudila za prvi obrok, a preksinoc oko 2.15.. pa sljedece oko 5-6  pa smo ustali oko 8, isli smo kod mojih. Tek sad je nedavno trazila opet papati.. mozda mi stvarno duze spava jer je pocela obje cice papati po noci.

Nasa preko dana koliko god da spava uvijek po noci spava jednako. Zadnje spavanje ima nedje oko 5, nekad i oko 6 i odspava do negdje 7 i opet je u 21-21.30 spremna za spavanje. Preko dana ima negdje 3 spavanca ali ih je skratila, max spava sat i pol. 

Aleksandra dovoljna ti je i fizioloska s vremena na vrijeme, mozes i svaki dan malo ovlaziti nosic. Ako se skupi vise izvucite aspiratorom. Suhe balce i ja znam stapicem pokupiti, super su ovi njihovi kako imaju gore usko pa siroko pa ni nemozes ugurati previse.

Evo ja danas odlucila s prijateljicom malo na kavu. Malena ce ostati sa mamom mojom kad sam vec tu, izdojila sam se ako slucajno malena ogladni i mogu na miru malo odahnuti. Cak sam i sminke malo nabacila hehe. Bas se veslim obicnoj kavi 

lady6
    21. Veljača 2016. 10:34

Dobar dan i od nas! Mrkvice, super za kavu, ja evo pijem sama sa sobom i malenom, ona cicu, ja kavu  a mm otisao u nabavu jer opet danas imamo goste a i jucer smo imali.  Bas mi je drago sto lijepo spavate i sto je taj dugi skokic zavrsio. 
    Ja se isto divim njima kak uspiju zaspamtiti tko, sto....ja imam najbolju namjeru al zaboravim kad krenem pisati....
    Malidebeli, budi ponosna na sebe i svoje pokusaje i trud a nemoj traziti gresku u koracima. Dajes sve od sebe i radis najbolje kako znas, gledaj naprijed. Ja sam pitala za Aventov blender..htjela sam ionako neki kupiti i mada je ovaj skuplji super mi je sto se moze prvo skuhati na pari i odmah zblendati. Posto sam ja cijeli dan sama a mala ak ostane ovak zahtjevna onda bi mi on puno olaksao posao.
    Spavanje,  ok od 00-4 pa natezanje do 7 pa jos spavanje do 9. Sinoc su je opet copili grcevi ko i svaku vecer osim u petak. Sad analiziram sto sam drugacije napravila i jela. I sjetim se Pepite i makarona sa sirom...svaki dan skoro imam u nekom obroku ili sira ili vrhnja osim u petak kad sam ribu jela, doruckovala pekmez ko i uvijek i vecerala zitarice s mlijekom ko i uvijek skoro. Budem bas probala izbacit pa vidjet.
    Sonja, i meni je problem s njenim dnevnim spavanjem. Iako cesto nema veze s nocnim opet joj treba duze da zaspi i kraci su intervali. Probala sam da zadnje spava do 6 i onda se mm s njom igra do kupanja i papanja. Nekad uspije, nekad ne. 
    Gagica, glavno da nema temp. Drzim fige da ni ne bude!
    Idem se probat malo sredit da me se gosti ne uplase😨

Pinkypik
    21. Veljača 2016. 11:27

Malidebeli 😳 💙
    Zapamti za drugo pa će ići lakše i bolje. Moja šogi je s prvim odustala nakon mjesec dana mučenja a drugo dojila više od godinu i pol...
    Mrkvice,kaže meni sveki kako je mm davala sok od naranče od 3-4 mjeseca 😯 Kažem ja da naranča sigurno nije među prvim voćkama a ona da se to tak davalo?! Pa tko je ovdje lud... 
    Sonja, oni ti spavaju kad oni hoće..možemo se mi na trepavice postaviti 😄 Moj sad kad je malo veći kaže da mu se spava,počne drugačije plakati i neće ciku, to prije nije radio. I ima već svoj ritam, koji si je sam napravio,mi samo određujemo svjetlo/mrak.

Pinkypik
    21. Veljača 2016. 11:34

Eh da... Gagice, super, znači napreduje,sad nemoj prestati još dan dva da se skroz odčepi i prođe upala jer se lako vrati...

Odlučili smo da ćemo poslije krštenja doma na ručak ipak. Sveki radi piceka s mlincima 😋

• buffy
    21. Veljača 2016. 12:26

Dobar dan svima..evo mi se spremamo za setnju jer je sunce konacno
    Jucer mi nije zaspao poslije 7 i u 10 je vec poceo drijemati konacno je zaspao oko 11 i nije se budio do 5...meni to odlicno jad bi tako ostalo ja zadovoljna
    Sto se tice davanja hrane po nekima sam vec trebala poceti..zalosno sto ima i mladjih u takvim komentarima😧
    Nadam se da svi uzivate u danu 😙😙😙

gagicamamica
    21. Veljača 2016. 14:32

Aleksamdra kao sto je Mrkvica rekla...fizioloska u nos. Al onak malo obilnije npr 2 ml.u svaku nosnicu.i to strcnes u mlazu da mu ispere nosic. Pri spricanju obavezno na bok jer se znaju zagrcnuti na ledima. I po potrebi usisam. Bas zvuce od tog nosa ko male svinje. Bar moj. 

Ovaj moj mm ima neku fazu paranoje. Mali danas povratio nakon prenajedanja, a stolica mu je rijetka kao i obicno. On odmah da je bolestan...da ima temperaturu...toliko zabrazdio da sam mu isla mjeriti. I naravno nema. Bitno da je i mene skoro uvjerio. 😠 

I mi imamo danas goste. Izgleda da je danas dan za goste. 😁 
    Evo svrcko zaspao na meni, sve mi ga zao spustiti.

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

visnjass
    21. Veljača 2016. 14:48

Mame, kak rješavate glavobolju? meni jučer divna svekrva toliko digla tlak da me zabolila glava i ne prestaje, jučer cijeli dan, cijelu noć i već sam iscrpljena od te boli a nebi htjela tko zna kakvu kemiju kad dojim 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Alekssandraa
    21. Veljača 2016. 15:04

Evo i mene opet...moj malisa odspavao od 11-14h,a mama uspjela i rucak skuhat,opeglat vesa...mada mi ga je jos uvijek ostalo,bilo ga je na vagone..drage moje,kad vec toliko spominjete goste,moram vam spomenuti,da su meni prvi gosti dosli treci dan kak sam dosla iz bolnice doma. Nakon carskog reza,jedva sam se dizala iz kreveta,al bas ljudi nemaju obzira...sta rec...jos mi s vrata govore,nemamo ti sad novaca,budemo stavili malome pod glavu...kad sjedne placa...meni neugodno,nisam znala kud da pogledam,pa nisam nikoga trazila novce,a ni da mi tako rano dolaze. Svekrvu bolje da ne spominjem,dode mi gledat malisu,a kaslje i smrca....i onda mi kaze kak je to od suhog zraka i kak ima alergiju..ma sta da vam kazem,ima da poludim. Bas su nam sad dosli u posjet,ja uzela malisu i u sobu,nek papa dijete u miru. Nisu u stanju ni oprat ruke prije nego ga uzmu,a ja kipim i kipim. Morala sam se malo pojadati 

Alekssandraa
    21. Veljača 2016. 15:08

Visnja,meni su u bolnici rekli da slobodno smijem pit neofene za bolove,..ne smetaju dojenju. Vidim i tebe muci svekrva,suosjecam  Kako je tvoj malisa ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.