Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagicamamica
    19. Veljača 2016. 19:54

Renata💪💪 
    Masaza samo prije podoja i  za vrijeme ili i izmedu podoja?

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Sonja8
    19. Veljača 2016. 19:59

Pusa i od nas 😘
    I mi uživali u setnjici i usput odradili prvo dojenje vani... Mrva pocela plakati i sjela sam na neki zidic i nahranila je. 😊 
    Moki, bas mi je zao kad vidim kako si potistena. Nemoj biti, stvarno. Bitno da ste dobro i ti i bebica, a sad ako ne moze na cicu, postoji ad i to je to. Nije smak svijeta. Mozda ces se napokon malo opustiti i uživati u drugim stvarima s bebicom bez da si toliko opterećena dojenjem. Dala si sve od sebe i to je najvažnije!
    Pepita, po noći joj stavljam bambusicu, bilo koju i jedan bambus ulozak. Dovoljno mi bude i jos nije propustilo nijednom. Nekad je presvucem usred noći, ako znam da se pokakala, s nekad je pustim do jutra u istoj peleni...najduže je bila u istoj peleni mozda 9-10 sati. Sumnjam da je bila duže od toga...
    A sto se tice mazanja, ne mažem joj guzu ničime, nije joj crvena. Mazala sam lanolinom dok je nosila jp.
    Mrkvice, drago mi je da si bolje danas. I nek bude bolje svakim danom...

renata6
    19. Veljača 2016. 20:02

Moki drž se!

gagicamamica
    19. Veljača 2016. 20:09

Moki bar znas da si probala sve sto si mogla i to do zadnjih snaga....
    Ne grizi se. ❤

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

@JustSmile@
    19. Veljača 2016. 20:23

Moki; drzi se i brzo se oporavi! Zdrava mama-sretna beba :D   ♡♡♡

evo mi danas puno spavali sto me iznenadilo,osim onih glupih glupih grceva...bas me zanima kakva ce nam noc biti,samo da ne zamjeni.

Zene moje,ovaj moj ni mj.dana a dize glavu kada je na stomaku ili podignut za podrignuti da se ja izbezumim i pitam jel to ok sa tako malo tjedana,pa tek cemo mj.dana..napredno moje.hehe
    I kada su vam poceli gugutati?eno moj "prica" samnom vec par dana onako pravo.aa,ee,gaaa,uaa,nema koje glasove ne ispusta. ♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Pinkypik
    19. Veljača 2016. 21:00

Moki, nemoj tako...pa pogledaj samo koliko si napravila i borila se...do toga da se strgaš. Žao mi je da nije išlo,ne zbog ad jer bebi neće ništa faliti, nego zbog tebe jer ti je toliko stalo. 
    Gagica, meni su najviše pomogli masaža pod toplim tušem, puuuuno masaže i za vrijeme papanja (al mu je to smetalo pa bi prestao vući) i za vrijeme izdajanja (muž mi je masirao a ja izdajala). Renatini savjeti i muževa jaka masaža prema bradavici uz topli oblog su najkorisniji :-)

LinaKarolina
    19. Veljača 2016. 21:01

Vecer drage moje..

Da se i ja malo javim dok imam vremena.
    Uspavala klince i nadam se sada barem sat vremena da ce biti mir jer padam od umora a i gladi.
    Nije lako s dvoje malenih ali srecom svekici su tu a i dragi pomaze koliko moze kada je kod kuce.
    Iduci tjedan ide na poslovni put i sve me strah kako cu ja to..ali ne dam se

Malac je divna beba,voli puuuno papati a i spavati.
    Divim se majkama koje iskljucivo doje..
    Htjela sam,pokusavala ali on je jednostavno jos gladan.
    Kombiniramo siku i adaptirano i ne buni se sto god mu ponudis.
    Mislim da je Pepita napisala da njena malena pojede 70ml izdojenog i sretna.
    Moj maleni s nepuna dva tjedna pojede 100ml uz dojenje..zahtjevna je beba.
    Moki nemoj sebe kriviti jer nisi uspjela dojiti,nemamo svi isti organizam..
    A bome ni bebe koje su zadovoljne samo sa sikom.

Neki dan mi je patronazna rekla da posjecuje jednu zenu koja je rodila osmo dijete. Njih sedmero nije uspjela dojiti jer je gubila mlijeko i tek sada s osmim dojenje joj ide uspjesno.
    Ali definitivno ne zelim toliko djece da bih uspjesno dojila

Zene moje drzite mi se!
    Sto vise se smijte i sto manje zivcirajte.
    Buhtlice ce brzo odrasti..❤

Malidebeli
    19. Veljača 2016. 21:02

Moki nemoj se gristi. Dala si vise od toga sto bi vecina mama. drz se😚 .

MaliV
    19. Veljača 2016. 21:13

Moki, pa jasno ti je ako si dosla do infuzije, da si stvarno probala sve.. Nemoj se gristi, ad i vazno da malac napreduje... Nadam se da ce ti u skorije vrijeme biti bolje 😘

Malidebeli, np 😘👍🏼 Ako mozes, probaj uzeti elektricnu sa dvije bocice, jer je (bar u mom slucaju) elektricna bila puno sporija, njeznija od rucne aventove, ali puno sporija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.