Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    19. Veljača 2016. 19:03

dillb pitam zato što sam na grupi mpp na fb čitala da se ne smije, a meni je nekak to neizbježno nakon što se pokaki... heh hvala :)

gagica i meni se to dogodilo ja sam prije papanja pod vrućim tušem masirala do boli i onda nju na sisu i prođe za dan-dva... 

je li se vama dogodi da izađete iz kade/tuša i da mlijeko krene samo od sebe hahaha meni se to dogodi svaki put hahahah imam najzdravije mlijeko za tijelo

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

gagicamamica
    19. Veljača 2016. 19:09

Imam temp 37.5 i dojka je na tom dijelu malo toplija. Nema kvrga. Stavila sam kupus. Bas pase hladno tako. 

Sta sad?? Masirati ili ne???

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

gagicamamica
    19. Veljača 2016. 19:10

Evo bas napisala.znaci boli na dodir i dok hodam.

gagicamamica
    19. Veljača 2016. 19:11

Hvala na savjetima!

• moki6
    19. Veljača 2016. 19:33

Drage moje, hvala sto pitate za mene. Zadnjih dana nisam tipkala. Moj organizam je skroz pao, zavrsila sam prekjucer na infuziji. Nakon dva mjeseca borbe, moja bitka s dojenjem je gotova. Ne mogu reci da beba bas nista moga mlijeka nije dobila, dobila je ono malo sto bi uspjela izdojit. Nazalost to sto sam sama po cijele dane s djetetom uz nespavanje je rezultiralo slabijom prehranom i mojim padom. Mislim da je ipak bitnije da mi malecka ima zivu i zdravu mamu. Iako se osjecam jako lose, kao losa mama koja je pala odmah na prvom testu. Mozda sam sama trebala vidjet frenulum, mozda sam trebala drugu patronaznu trazit, mozda se nisam dovoljno trudila i informirala. Tesko cu preboljet. Grizem se kad procitam kako ste vi sve uspjele a ja ne. Nadam se da cu drugom djetetu moci pruzit ono sto ovom nisam. Zao mi je i sto u nasem rodilistu koje je navodno prijatelj djece nije bilo vise podrske, sto su nam odmah u rodilistu dali ad umjesto da su pregledali jezik. Hvala na podrsci svima, uzivajte u dojenju, zavidim vam..

Loli22
    19. Veljača 2016. 19:39

Moki6 draga nemoj biti shrvana, ja sam sa mjesec dana prestala dojit jer sam u potpunosti izgubila mlijeko(teska situacija i stres je ucinio svoje) al mene je izvuklo kada sam vidjela da je dijete i zadovoljno s bocicom, kako nema vise placa i nezadovoljnog... kad shvatis da cinis sve najbolje za svoje malisane srce ti je na mjestu:) zao mi je da se zalostis, imaj na umu da dajes sve za bebaca i da je sretno s tobom :D nisi kriva ti :*

L<3 B<3

Loli22
    19. Veljača 2016. 19:41

Usput, dobro vam vecer cure :) i malisani :* 
    Nije me bilo jer konacno smo nakon dugog tmurnog tjedna izasli danas u setnju :D
    Kako ste mi vi ? Ja cim smo zraka ulovili sam presretna i jos mi je mm sutra doma i prekosutra i jako se veselim zajednickom vremenu :D 
    23. idemo na cjepljenje :/ nadam se da nece dobiti temperaturicu

L<3 B<3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.