Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MissMinnie
    20. Lipanj 2016. 10:32

Nutella, ni ja nisam čitala preko vikenda, i prvo sam pomislila; ajme, kol'ko zaostajem! :D

Ja sam danas 13+2 i popodne idem na kontrolu :) Jedva čekam! I mi smo s prvim bebačom bili na 4D ultrazvuku u Novoj Gradišci kod dr.Đurića, a bila sam trudna nekih 22 tjedna. Pregled trajao skoro sat i pol, dobili slike, cd, i platili 300 kn. Mislim da ćemo i ovaj put kod njega :)

Mallla
    20. Lipanj 2016. 17:09

Nera depresija, susrela je jesam al prije trudnoce. Samo ti mogu rec bori se protiv toga. Okupiraj se tako da ne razmisljas! Hormoni malo divljaju!

url=https://lilypie.com]

• Meow
    20. Lipanj 2016. 17:57

Curke ja nisam u depri, nekak sam skroz smirena i super se osjecam al vjerujem da je prerano da bi me hormoni prali. Vjerojatno ce i mene primiti depresija.
    Imam strahove ponekad oko zdravlja djeteta...nadam se da ce sve biti u redu. 
    Nemam mucnine zasad tako da osim sisa, nema simptoma. 

Zapravo lazem! Hranjenje mi se totalno posemerilo....trazi me slatko nenormalno pa sam na pocetku jela nes slatko al inace se dosta zdravo hranim pa sam se oduprijela jer ne volim razmisljati da secer ide u dijete direktno jer mislim da je secer nezdrav najvise od svih stvari:)
    Al frendica mi je rekla da mi onda fali magnezija... Pocela sam piti mg mivelu i donat i moram priznat da vise nemam ludjacku zelju za slatkim...probajte.. 

Al skuzila sam da mi bude muka kad sam gladna, ne kao mucnine nego ono, da cu se onesvijestit... A kad krenem jest, ne mogu puno pojest. Podijelila sam obroke na manje ali cesce pa mi je sad ok. Ima koja od vas takvo iskustvo?

Idem na more sad u cetvrtak pa do nedjelje pa se nadam zdravoj mediteranskoj prehrani...mmmmmm

• Sarx
    20. Lipanj 2016. 20:07

Hej,mamice, meni je termin 1.1 ,kao poklon za nadolazecu 2017,jedva cekam,sutra trebam saznati i spol kako kaze sestra,uzbudenje   cestitam vam svima i zelim srecu od srca  . CMOKKK

Iwy25
    20. Lipanj 2016. 22:24

Pozdrav svima.
    Nisam se dugooooo javljala.

Kod mene se preko vikenda sve izmjenilo,imala odnos i pocela krvuckat.
    Danas bas postenki,i drito na hitnu u vinogradsku.
    Ispalo je da imam povecane leukocite,i neku bakteriju.
    Tako da sutra moram radit opet urinokulturu i pocet sa antibioticima 7 dana.
    I nastavit uzimat duphastone.

Bas smo se posteno prepali,ali sa bebicom je sve u redu,hvala Bogu.

Od danas muz ima apstinenciju,necemo se zajebavat,beba je na prvom mjestu.

Ceza,bas mi je drago da je sve ispalo dobro,sad odmaraj i miruj.

Svim ostalim trudnicama zelim sto manje mucnina.
    Samo uzivajte i gustajte u vrucim danima.

RosaNerra
    21. Lipanj 2016. 07:56

meni zadnih dana sexa nikad dosta  ludi hormoni.. ludi.. od depresije do pretjerane zelje za sexom. dobro da idemo na godisnji dok sam jos u tom ludom drugom tromjesječju. morat cu danas naganjat muza.. a radim do 7.. uzas...

Mallla
    21. Lipanj 2016. 08:43

Nera nera...napaljeni stroj hahah :)
    Moj bi muz bio happy da ga ja lovam, al mi nije napeto...smilujem se koji put, al se nemogu oslobodit nekog blesavog straha!

url=https://lilypie.com]

• Makrina
    21. Lipanj 2016. 10:27

Curke kako ide... Meni danas mukaa uzas 😖 dal vam rastu tebuscici?

malazvjezdica
    21. Lipanj 2016. 10:43

danas kad sam se probudila i pogledala malo bolje lice, puna sam prištića po čelu i bradi, užasno se osjećam, kako sam doma izgubila sam i volju za uređenjem,kosa stalno u repu, ma užas. mislila sam ok za lice da se odmori od šminke ali ono sve gore.

Uz grickanje badema navečer nije bilo mučnine,čak nisam ni večerala, samo đus pila,jako mi paše.

a što se tiče odnosa, ja sam prvih dva tri puta imala strahove, a sada sam opuštena i stvarno je osječaj bolji u trudnoći

meni navečer jako iskoči trbuh onako lijepo po sredini,ali večinom moje mekano salo jedva čekam da se malo zategne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.