Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • flove
    17. Lipanj 2016. 11:54

Cure, imam pitanje.. zadnjih dana osjećam pritisak u donjem dijelu trbuha, dal vi imate slične simptome, u 15. sam tjednu.. Od početka trudnoće osjećam ko da ću dobiti mengu, al sad je baš neki ko pritisak..

• Nutella
    17. Lipanj 2016. 12:36

Evo mene s pregleda sretna i vesela 😄. Nalazi su uredu,jedni pozitivni drugi negativni kako koji treba biti. A moj bebac je 10+2 i 3,62cm. Mlatara rukicama i nogicama,okrece se nekud nemozes ga ulovit bas sam happy. Sljedeci termin za 4tjedna.

A daj mi recite tko je isao na 3d i 4d,koliko kosta u hrvatskoj i u zemljama gdje je koja od vas radila takav ultrazvuk? U njemackoj je 98eura i dobijes sliku i CD. Nisam radila ali vidim cijenu.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

RosaNerra
    17. Lipanj 2016. 12:44

Ja imam pregled sa 16tjedana i dr je rekla da ne vjeruje da ce vidit spol :( k vragu... 

Imam osjecaj da kad ti kazu spol da onda postaje stvarno. 

Netko je zazvao mucnine... Ako ih nemas nemoj ih dozivat. Meni su krenule odmah. Traju jos uvijek. Povratim svake prijestupne a non stop mi je zlo.

Danas idem na more... Nadam se okupat napokon. Ova zima je preduga :)

lollii
    17. Lipanj 2016. 12:54

Nerra uzivaj u odmoru...
    a izgleda da se beba srami pa neda da ju gledate

• Makrina
    17. Lipanj 2016. 13:40

Bok curke kako ste danas... Pripremamo se za navijanje ⚽⚽⚽⚽⚽⚽      ....ja idem na sljedeci pregled sa 16 tt nadam se da cu vidjeti spol.. Do sad nije isao muz sa mnom zbog posla sad ide prvi put idemo na 3 d. I kod nas kosta 300 kn... Bas se veselim.. Pozzzzić svima

wannababysomuch
    17. Lipanj 2016. 13:58

Pozz svima.. eto da vas priupitam.. znaci danas sam napravila testic i vidi se blijeda sjena.. m je trebala doci jucer.. pa eto jel moguce da se test zeznuo..ili da sam samo uvidjela.. 
    Nadam se da je test u pravu i da cu vam se pridruziti ❤

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Mile
    17. Lipanj 2016. 14:22

Katrin, 
    Sa 15 tjedana bi se spol trebao vidjeti, osim ako se bebac baš ne sakrije. Meni je Dr.na pregledu u 12 tjednu rekla da je najvjerojatnije dječak, o potvrdila to definitivno na pregledu u 16 tjednu
    Nutella, 
    Upravo sam izmjerila tlak, 135/65, to mi se čini ok? Ali sad se bolje i osjećam nego jučer.
    U prošloj trudnoći smo išli na 4d, koštalo je 250 kn, trajalo kao i svaki drugi uzv, dobili dvije slike. Profil je bio stvarno zanimljiv, mogli smo doživjeti stvarno kako će Luce našeg bebaca izgledati.
    Flove,
    Ja sam kroz cijelo prvo tromjesečje imala neugodan osjećaj kao pred mengu. Poslije je to prestalo. Pritisak u donjem dijelu trbuha mi se zna javiti ako sam dugo na nogama, ja to tunacim jao neku poruku koju mi tijelo šalje da malo odmorim

antonia123
    17. Lipanj 2016. 14:55

Nerra meni je u prvoj trudnoci doktor vidio sa 16 i jasno se vec vidjeo piso.rekao je evo antena...hahaha
    Ja idem privatno i stvarno je super tamo i aparat i sve ,svaki put mi upali i 3d da vidim i tako bebicu... :-)
    Wannababysomuch ja sam kupila onaj iz dm najeftiniji od 15 kn..ti su mi najbolji i druga crta je bila vidljiva samo tako :-) sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.