Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    karolina_zg
    18. Lipanj 2016. 12:11

Maja i cure..
    Sve ce biti u redu...Ja sam s 1.malim povracala tako da sam bila na infuzujama kontinuirano prvih 20 tj..Smrsala ko kostur.I na kraju se zbuckala 25kg i rodila bebaca od 5200g

• Blaubeere
    18. Lipanj 2016. 12:45

Malazvjezdica gle stvarno :) meni je doktor ono na pocetku govorio samo trudnocu po ultrazvuku. U cetvrtak idem na pregled ponovo,ne mogu docekat da vidim malog mrava :)

• Makrina
    18. Lipanj 2016. 13:59

Cure kako ste danas..?   Mene uzasno boli glava ... Sinoc sam legla sa glavoboljom i jutros se probudila. Tlak 130 60 otkucaji 78. ....ima li netko jos slicne probleme i sta radi u tim situacijama 😢

• Blaubeere
    18. Lipanj 2016. 14:12

Makrina mene je pocela glava bolit tolko da sam htjela neki dan povracat od muke... Pomaze mi setnja i svjezi zrak. Iako me cijeli dan boli i kad zbilja vise ne mogu onda popijem tabletu. Al manje vise svaki dan ako i ne svaki drugi onda dan me boli glava. Pij puno tekucine i probaj rashladiti vratne zile,meni nekad pomogne. I ako imas nekog da ti ismasira jaaako dobro glavu,zna pomoci

antonia123
    18. Lipanj 2016. 22:56

Popijes bar lekadol ako te glava boli..od njega ti nemoze nista bit a mozda prodje..nzn mene fala Bogu nista ne boli i ne osjecam se trudnk a evo prosla 15 tjedana... daj Boze da ostane ovako do kraja :-)

Mallla
    19. Lipanj 2016. 14:34

Haj cure!
    Evo ja laganini oko rucka :)
    Jucer sam kupila gastal i mogu vam rec da mi je priustio 2h mirnog zeluca! Hvala onom tko ga je izmislio :) sad barem znam da si necim mogu pomoci!
    Buduci da ne pijem prenatal vec dosta vrimena kupila sam sumeci supryadin cisto da se malo vitaminiziram dok ne pocmem normalno jest!
    Kako ste mi vi?

url=https://lilypie.com]

malazvjezdica
    19. Lipanj 2016. 17:26

Ja opet vec dvije veceri placem od mucnine,danas sam spremna sa bademima.  I moram u jednu veliku  setnju jer samo lezim i jedem.

• Blaubeere
    19. Lipanj 2016. 19:40

Ne znam kako vi, al meni se hrana tako gadi, ne jedem vise normalno,nemam mucnine al gadi mi se,najvise meso, jedem manje nego sta sam prije... Jedva cekam da to razdoblje prode zbilja!

• Nutella
    20. Lipanj 2016. 09:28

Bome ste se raspisale,nisam vas citala preko vikenda pa mi se skupilo. Vidim i dalje svatko svoju muku muci kao i do sad,slabo koga popusta.i ja sam medju vama.jos uvijek mi sve smrdi,cak i ono sto jako mirise. Nemam vise ideja sta bi jela. Jede mi se samo slatko,samo bi nutellu mazala i na zlicu jela bez kruha(samo mi ime govori 😂),kekse,cokoladu,ajde i voce mi se jede...a povrce,salate,meso nikako...pojedem na silu sto vec napravim svojima za rucak ali da bih ja rado poletjela za tim -neee. 
    Jako sam si ruzna!!! 
    Lice mi je u rasulu,puno bobuljica koje me i svrbe i bole,ledja isto tako sva u crvenim flekama. 
    Jooj izludit cu ako to potraje cijelu trudnocu. Imate li savjet cime mogu prati lice protiv tih bobuljica i mitesera? Opcenito,ne samo sad u trudnoci,jer nisam nikad imala prelijepu kozu lica, uvijek je bila prisutna po koja bobuljica al ovo sad je za poludit.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

RosaNerra
    20. Lipanj 2016. 09:28

Zdravo cure :) eto mene s mora.. jedva cekam godisnji u 7mom mjesecu. Miljon dana na plazi i suncu :D

Blaubeere, i meni se gadi meso vec jako dugo. Ne znam zasto ali tako je. Napomeni ginićki pa da ti provjeri željezo na sljedećem vađenju krvi. ako dugo apsitiniras od mesa anemija ne gine. 

Meni su mučnine i dalje pristune. trenutno je novi simptom glavobolja i depresija? ne znam dal se itko od vas susreo ikada s depresijom, ali mene stalno obuzima tuga. tuga od prihvaćanja svog novog tijela, strah od gubitka muža, strah od novog majčinstva, strah od žrtve koja slijedi, strah da ostanem sama s djetetom, strah da me muz vara... misli mi kompletno luduju. kuzim da je to hormonski, ali nisam ovo očekivala. mozda ako kazem sama sebi na glas mozda prodje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.