Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MissMinnie
    23. Lipanj 2016. 12:08

Eto i mene da se malo požalim

Kašalj me muči već skoro tjedan dana..prvo sam mislila da je nekakva viroza, al zadnje dvije-tri noći skoro pa i ne spavam kol'ko me taj kašalj doslovno tuši! Zadnji put kad sam vadila krv, nalazi štitnjače nisu bili dobri, TSH je granica od 0,27-4 (mislim da je 4), i tad mi je doktor rekao da za mjesec dana ponovim nalaz..tih mjesec dana je idući tjedan tako da ćemo onda vidjet šta..inače, baka mi ima problema sa štitnjačom, i isto ju tak taj kašalj tuši..nadam se da ipak nije ništa strašno, :/

A što se posla tiče, trenutno stažiram u jednom privatnom knjigovodstvenom uredu..uglavnom sjedim, prošećem do Fine i po gablec, max pola sata..ne znam dokad ću radit, čak sam planirala i do kraja, jer mi ugovor ističe 21.11., a termin mi je 25.12. Međutim, brine me polaganje onog državnog ispita, ne bi baš da moram do Zagreba putovat s trbuhom do zuba, :/ pa se još moram raspitat kak to sve funckionira ak se ranije prekida to stručno..ili možda neka od vas zna? :)

katrin171
    23. Lipanj 2016. 13:40

Pozdrav mame stare nove.

Lolii traži drugog ginekologa pod hitno. Vjerojatno sve strepimo od raznih stvari i bez takvog komentara. Ja kad idem na pregled očekujem da me smiri a ne još pogorša stanje,tako da...

Sanita čestitke. Pila folnu do 12 tt sad ce vjerojatno prenatal, cekam pregled. Al folnu obavezno uzmi.

Miss Minnie i ja sam kašljala užasno 20ak dana, izgledalo je da nikad nece prestat. Čaj od korijena bijelog sljeza pomaže. Malo je ružno za pit al istrpi se.

Posao? Posao pravi muški inženjerski :)

Cure kako se vaši muževi/dečki  "nose" sa trudnoćom. Prije koji dan sam tražila po forumu nesto vezano za trudnoću i slučajno naletim na spomenutu temu. I bilo je toliko puno žena...i sve su bile nezadovoljne. E sad...da li one koje su zadovoljne ništa ne komentiraju :D ili stvarno većina muške populacije se loše ponaša. Moj je zasad skroz ok. Uživljen ponekad više od mene Pomaže mi u svemu, mada je to radio i prije... Nadam se da ce se isto panasati kad i beba stigne.

• Blaubeere
    23. Lipanj 2016. 13:57

Halo curke:)

Evo mene sa pregleda.sve je uredu, beba je velik 3.9cm, gledali smo prstice na rukama, noge,nosic. Jako je zivahna rasteze se sa svih strana. Nesto predivno za vidjet :)

Mallla
    23. Lipanj 2016. 14:19

Blaubeere drago mi je da je sve u redu! Neka tako i nastavi!
    MissMinie sto te tocno zanima? Ti ako prekines staz on ti se zamrzava i onda kasnije nastavis di si stala! A strucni/drzavni ne moras odma polagat ni da doguras do kraja!

A moj muz je super, pazljiviji nego sam ocekivala, sve pomaze i po kuci i sta god mi treba! Ne mogu se na nista pozalit!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    23. Lipanj 2016. 14:21

A elevit sam pila dok nisu pocele micnine onda sam prestala jer ne mogu muka jos gora nakon njega. Al pijem sumeci supryadin!

url=https://lilypie.com]

• Meow
    23. Lipanj 2016. 14:35

Ja pijem samo folnu jer mi je krv dobra pa mi nista ne treba dodatno. Osim toga posebno kontroliram stitnjacu i to je ok. Uzimam magnezij kroz pica kao npr mg mivela itd..  

Ja bi radila do sredine 12. Ako ce biti moguce jer mi je posao uredski i nadam se da mi nece biti stresno a plus tesko ce mi biti ako odem ranije zbog financija jer smo sad bas uredjivali i kupili stan i imam nekih 5000 kn mjesecno rata jos 3 mjeseca tak da bi radije da ne moram mirovati. Sad stedim bas zato da u slucaju da moram mirovat da imam do 12. Za sve troskove. Ok naravno decko je tu, ali ne volim biti nekom na teret, dosta smo oko novaca razdvojeni. Volim tako funkcionirati:) mir u kuci bar sto se para tice. 

A on je bas brizan, i inace je brizan po prirodi al sad me posebno pazi i mazi i nekako smo se vise zblizili jos sada oko tog malog stvora u meni. Imamo iste brige i veselja. Ne mozemo docekat jos 7 mj da prodje:) mozda su problemi tim zenama bili kasnije...dok krenu hormonalne promjene itd?

• Meow
    23. Lipanj 2016. 14:36

Moje frendice koje su pile elevit i ostale mixeve vitamina kazu da im je od toga muka bilo, zato ne zelim ni pocinjat s tim s obzirom da nemam potrebe a ni mucnine..pa ih necu zazivati:)

Mozda najbolje cistu folnu a ostatak po potrebi prema nalazu krvi

Mile
    23. Lipanj 2016. 14:43

Pozdrav, cure 
    Nisam se stizala javljati neko vrijeme. Muž mu se ranije vratio s broda, predobro iznenađenje i sad uživamo. To mu je bila prva tura i sad kad vidim koliko fali našem bebaču nema mi sve to nekog smisla, ali on je sad baš zabrijao na to, razočarao se u hrvatski sistem 'budi sretan ako dobiješ plaću '. 
    Sanit, super mi je što te Dr.narucila tek u 8. tjednu, tad će se sve sigurno vidjeti. Meni je zbog trombofilije bili bitno saznati što prije pa je to bilo krvarenje od 5. tjedna - vidi se, ne vidi se... ne treba ti ta sekiracija.
    Što se tiče posla inženjer sam u projektnom uredu, građevina. Htjela sam raditi do kraja jer sam se sadcbas uhodala poslije prvoga porodiljnog, ali krvarenje zbog hematoma u 7. tjednu i eto me na mirovanju. Beba je na prvom mjestu. Sad bih i mogla raditi, ali kad vidim koliko moj dvogodišnji malac uživa i koliko je napredovao otkako smo stalno skupa, ne pada mi napamet da se sad vraćam bez veze na posao na par mjeseci. I malo me tuga uhvatila i grižnja savjesti kad vidim sta sve sad stignemo zajedno raditi sta mu ne bih mogla priuštiti da radim. ali takav je život, raditi se mora i veselim se tome jednom kad opet dodje na red. Sada će mi dobro doći ovo vrijeme da se baš njemu posvetim prije nego nova beba stigne.
    Lolii, nadji drugog ginekologa ako ti ne odgovara. Stvarno su u stanju svašta prevaliti preko usta. ono što prenesu trudnici u razgovoru isto čini razliku između dobrog i loše doktora.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.