MajaSocka poslala sa zahtjev, ne mogu preko linka. Hoce to vidjet moji prijatelji na fb? Nisam jos nikome rekla pa ne bih htijela da ovako saznaju. Jel to splitska grupa ili nasa? Sorry na puno pitanja 😶
nasa grupa, ako netko nadje grupu vidjet ce da si u njoj, ali mozemo ju staviti kao secret, pa onda nitko nece vidjeti nista.
ej curke,
citam vas, ne pisem bas nes, jer ne zna kaj bih - skolski dosadna trudnoca, da se ne ureknem, sutra imam anomaly, pa me lagano hvata nervoza, ali sve ce biti ok i tjesim se da su to normalni zifceki.
i ja sam se ubacila na face, tj cekam Maju da odobri.
kod mene vam je dosadno, dobila sam 5 kg, po ZM sam19+3, po UZV 20+4, kilice uopce ne vidim, ali imam vec neki trbuscic, samo vrlo mali (tj svi mi govore da uopce ne izgledam trudno) jer sam i inace naucila hodati s uvucenim trbuhom, tako da sada ako je uvucen izgleda kao da sam se naklopala, a ako ga opustim, e onda vec izgleda lijepo trudnicki. jesam vam spomenula od proslog pregleda da cekam curku, presretna sam, rekla sam mom muskom nek se drugi put bolje potrudi pa da o on bude zadovoljan, ovako je ispalo 1:0 za mene tralalalala. :) tu i tamo me cope BH, pijem magnezij, konacno nasla jedan specijalni koji nije vezan anorgansko ko vecina standardnih magnezija (kao trudnicki, a imaju sladila i anorganski spoj (oksidi) - uvijek mi padne mrak na oci kad vidim oksid), ugl. nasla organski vezan u citratu, puno bolja bioiskoristivost, a za djecu je pa je bez sladila. idem danas/sutra po njega, pa kad vidim i probam, javim ako nekog zanima...
lupanje osjecam od proslog tjedna, kao lagani spazam trbusnih misica lokalizirano oko pupka u donjoj polovici trbuha. momentalno ne treniram (ali sam surfala pretprosli vikend i sada u subotu palim na 2tj go i surf ako gin potvrdi da je sve ok), ali zato svakodnevno treniram preseljavanje pa sam u kutijama i popisima, taman prigotovili u ponedjeljak i sada imam kaos doma i kasne stvari izivim iz kutija i high life. ali nis zato, sutra pregled, pa godisnji, vec cu se u 8 mj. baktati s raspakiravanjem i nastavkom treniranja. :)
odradila sam inicijalni shopping za bodice i te gluposti za velicina 56-62 da imam nesto ako ustreba, nabavila sam krevetic/madrac/posteljinu i komodicu za obje lokacije, a ozbiljniji shopping planiram pocetkom 8 i u 9. mjesecu. kak vi sa pribavljanjem svega potrebnog? za sada skupljam ideje i iscitavam kaj sve treba da logicki poslozim sto kada i kako. e da, MPP? ce itko korisiti platnene pelene, ili jednokratne? se je pricalo o tome?
uglavnom, puse svima, drago mi je da je vecina curki i bebaca dobro i da napredujemo, zifceke na hosentregere, ne se zivcirati nego uzivati i da sto prije zbrisemo na neki go i laganini. Javim se jos krajem tjedna s najnovijim info nakon anomalya. :) pusabok
Bila sam na poslu pa dok se docepam fejsa :) zato ste cekali prihvacanje!
Nisam grupu oznacila kao tajnu da bi je vi mogle nac al mogu stavit!
Inace ako neko nađe grupu moze vidit clanove al ne moze objave...a ako stavim kao tajnu nitko ne moze uopce nac grupu!
Ovo je nasa grupa, mislila sam da je tako bolje jer smo sve tu negdi s terminima!
Mene su cure davno ubacile u jesenske bebe jer sam se s njima druzila na planiranju trudnoce i ugl. Mi je to super, stavimo izvjestaje s pregleda, slike stomaka i slicno! Samo sto su one vec vecinom za rodit!
url=https://lilypie.com]
E, da, ja sutra idem na 5D uzv+anomaly (muz casti pa kako odbiti...😁) pa cu vam javiti dojmove i rezultate
Brin potpuni izvjestaj hehehe, dobra si!
Najvaznije da je sve ok! Javi za taj magnezij!
Rasprave o pelenama nije jos bilo, jos smo svi u simptomima :)
A ako je cura kako dr. Za sad kaze kod mene onda dobivam sve u nasljedstvo osim krevetica i komode :)
Da li su moje objave u grupi vidljive samo grupi ili vide i moji prijatelji da pisem tamo?
Vidljivo samo clanovima grupe!
Tamo slobodno postavljajte temu koju hocete, bilo sta! A kad se nakupimo mogu ju stavit ko tajnu grupu pa onda da ubacujemo mi clanove!
Sortiraj odgovore
Najstariji