ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    26. Lipanj 2022. 12:17

Losa izbrisala pol foruma 😁🤣... Javi ako saznas kako da ti je to uspjelo 🤭...
    Neznam meni ovo kakanje naokolo je bas cudno. M nikad ali nikad se nije pokakala nigdje osim u skoljku od kad smo skinuli pelenu. 1 put joj je pobjeglo u gacice jer je dobila neki proljev i to joj je bila tolika drama da je poslije danima provjeravala gacice 20 puta da nije sigurno obavila nis u njih. Cak i nakon kakanja mi ju pobrisemo ona se jos jednom sama za svaki slucaj. Poludila bi da jos i kaka okolo. 
    Sretno svima na GO... Mi cemo pobjeći na vikend kod kumova na krk i to ce bit to od ljetnog Go.
    Sinoc smo uspjeli mm i ja na večeru i koncert. Moja sestra pristala cuvat M sa noćenje pod uvijetom da ju ne dovezemo do 18 i da dodjemo danas po nju prije 10. Nije nesto al opet uspjeli smo imati bar 1 noc za sebe. Spavala sam ko klada jedva se probudili u 9.30 🤭. I sad sam tek shvatila da ja po noci ne spavam cvrsim snom uopce bez obzira sto M relativno dobro spava nocu. 
    Naljepnice za zid sam isto narucila preko wish-a dosle za 25 dana i super su. Ovi preprodavaci kod nas su x 10 po cijeni bili. S time da smo mi naljepnice samo na razne životinje sa balonima ne tapete. Mikio kupi samo naljepnice i na taj dio koji krpate naljepi ih 🤷...uz tockice ce ti sve odgovarati. Bar koliko si mogu zamisliti.

• Zarica
    26. Lipanj 2022. 13:45

Mi smo isto isli u Fun park Biograd
    Mislila sam da cemo bit smjesni s tak malim djetetom, a na kraju sam se bas iznenadila kolko ima sadrzaja za najmanje. 3 sata smo obilazili bez stanke za rucak itd. Onaj vlakic s dinosaurima smo valjda 5-6 puta isli
    mikio, ima boljih i losih noci. Dns npr je spavao bez budjenja do jutra. Nekad zove da dodjemo u njegov krevet usred noci. Al nikad ne izadje iz sobe dok je jos noc iako ostavimo vrata otvorena i svjetlo u hodniku da moze doc do nas ako zeli. To mi je bas iznenadjenje, a i draze mi je ovako. Eventualno dodje do nas vec kad je vrijeme budjenja.
    Mi imamo talentiranih na umjetnost u obitelji pa smo njih angazirali, sama se nebi u to upustala, taman smo nedavno prekrecili cijeli stan, jos su mi dragi zidovi A sve sobe su bijelo obojene, mislim da budu sareni likovi lijepo sjeli

• LoSaLoSa
    26. Lipanj 2022. 16:52

Zarice mi smo isto 5-6 puta isli na te autice s dinosaurima te na onaj vlakic 😆 Malcu je bilo zbilja super. 
    Inace nije bas nesto jako odusevljen kupanjem, vecinu vremena je u plicaku bio i igrao se u pijesku. Tako da ne znam hocemo li jos ove godine na more. Mozda u postsezoni jer je vec sad bila ogromna guzva na cestama i neda mi se guzvat okolo. Ima doma i pijescanik i bazen na dvoristu, a otici cemo mozda do Slovenije ili Austrije u prirodu. A i cijene u sezoni su im ludacke. Npr sad smo tjedan dana s polupansionom platili 6000 kn (preko megabona). Isti taj aranžman u sezoni je 10-12 000 kn. Isto mjesto, usluga i sve. Tak da ono... pretjeruju. Lijepo je nije bas da vrijedi 10 k kn 🤷‍♀️
    Savjet kako da sve obrisete- uvijek stisnite ok kad vas na nekoj stranici nesto pitaju 😆😆 To se meni neda citati pa samo bez veze kliknem i eto. Moj muz poludi kad to radim i veli da samo ceka kad ce doc pismo da sam prihvatila da nekom dam i njega i svu imovinu i desni bubreg 😆

Valkris
    27. Lipanj 2022. 00:28

Hmmm, ja baš gledam Maro i nisu im cijene toliko divlje koliko su npr Amarinu ili onim hotelu u Zadru na F(zaboravih ime) ako uzmemo u obzir da imaju čuvanje djece i beba i da se čovjek u miru okupa i svi obroci uključeni.. Možda sam luda ali jako mi je trenutno privlačna ta opcija s njih dvoje malih da idem tamo i ne moram misliti o jelu ili s čim ću ih animirati..
    Mikio, kućicu ste platili 200e noć?? 

Valkris
    27. Lipanj 2022. 00:29

I plus svi su smješteni na plaži, pa sam blizu sobe 🤷

• LoSaLoSa
    27. Lipanj 2022. 07:13

Valkris za vas cetvero je u sezoni nocenje u Amarinu oko 600-1000 EUR. Mislim da se za te novce moze iznajmiti dadilja koja ide s vama na more 7 dana i cuva vam djecu cijelo vrijeme 🙈 Meni su cijene u tim hotelima u punoj sezoni apsolutno van nase platezne moci. 5000 EUR dat za 7 dana kod nas na moru mi je previse. Da se guzvam na Amarin plazi koja je otvorena za ostale posjetitelje. Nema sanse.

• LoSaLoSa
    27. Lipanj 2022. 07:16

I kucicu platiti 150 EUR po danu mi je 😳 Nadam se da je bila hrana ukljucena. Ocito sam preveliki skrtac 😆 No tamo gdje 7 dana kosta vise od moje mjesecne place... nema sanse da idem.
    U Falkenstaineru 7 dana za nas troje bi bilo 39 000 kn... bas sam pitala 😆

ifkaminja
    27. Lipanj 2022. 09:44

Čitam vas povremeno, al ne pišem..
    Mi smo odradili raznorazne bolesti, uključujući koronu i kozice, oboje prošlo bez problema, kozica par komada, niš strašno, korona samo temperaturica i malo šmrkavi bili.
    Pelene isto izbacili ovih dana, u vrtiću traži svaki put, doma ju podsjećam, tu i tam joj pobjegne, obično nakon spavanja kad je prepun mjehur, ali i to će vjerojatno uskoro prestat.
    Kaj se mora tiče, prošle godine sam preko nekog portala kupila 5 noćenja all inclusive kraj Trogira, za nekih 4.500kn (za dvoje+dijete), doduše nakon 15.08.. I bilo nam je super, pa sam i ove godine tražila all inclusive. Na megabonu našla hotel Aminess u Orebiću. Fulala uplatiti zadnji dan veljače, pa je cijena porasla u ožujku. Pa budem, budem, stigo travanj, pa opet narasla cijena. Onda sam otišla direkt na njihove stranice i rezervirala po istoj cijeni ko na megabonu u veljači 💪
    1000eura 7 noćenja (za dvoje, dijete je ionak besplatno još), all inclusive light, od 13.08..
    Da sam uzela apartman, platila bi nešto malo manje samo za apartman, di je još kupovanje hrane, plaćanje cuge i slično, a još da je prvi red do mora, vjerojatno bi platila iste pare samo za apartman.
    Ne znam, nisam gotovanka, al kraj nje tak male, rađe platim ovak nekaj pa imam vremena s njom. Nema kuhanja, pranja suđa i odlazaka do dućana, pa nekaj zaboraviš (obavezno) pa odi ponovno..
    Ovak je hotel na plaži koja mi se čini ok za nju, ima i bazen, doručak, ručak, večera i uživaj 😂

• LoSaLoSa
    27. Lipanj 2022. 10:23

Ifkaminja 1000 EUR za 7 dana je super cijena... to je jedno nocenne u Amarinu 😅 To je meni too much. Vec sam napisala da ki je do 2000 EUR 7 dana ok... sve iznad mi je previse 🤷‍♀️ No to sam ja, teski skrtac 😄 nekim ljudima je i vise ok platiti.

Valkris
    27. Lipanj 2022. 11:04

amarin je preskup.
    ali gledam valamar rabac recimo, all inclusive i kazem imaju te animatore cuvalice i igraonice za djecu za oko 260e po nocenju po SOBI ne osobi. sto je jako dobra cijena za ukljucene obroke, cuvanje djece, i poziciju na plazi. to je malo skuplje od kucica u kojima je mikio bila  i nije imala nista od navedenog osim mozda blizinu plaze. i to ispadne do 2000e sto Losa govori, sto je i po meni ok za sve navedeno...
    slazem se sa ifkom, idem si olaksati zivot gdje mogu, pa makar i platila tih 50ak eura razlike.. ustedjet cu negdje drugdje..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.