ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    10. Prosinac 2020. 12:45

Mikio sretan rodjendan Ninuski❤
    Sto se obuce tice, baka je malcu kupila ciciban papuce br 20...nosio ih je 2 mjeseca i vec ih prerastao. Zato sam froddo cizmice i adidas tene uzele 21 jer ce ici i deblja carapa zimi..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

ifkaminja
    10. Prosinac 2020. 13:06

Red Fox

Upravo sam prala flasice dok malac spava i doslo mi je jedno malo blesavo pitanje 🤦🏼‍♀️ Do kad djeca piju iz flasice? Mislim, do kad je to kao “normalno”? 🤦🏼‍♀️ Ja ima osjecaj da ce moj do skole natezati flasicu 😂

Ajd, baš me zanima kaj će neko napisat. Imajte na umu da sam ja pila 2 litre mlijeka dnevno na flašicu do 5og razreda. 
    Da, dobro ste pročitale. Ne 5.godine, nego razreda 😂😂😂 
    Da mama ni zaprijetila da bu svima rekla, ko zna- možda bi još navlačila flašicu 😁🥴

Grizli
    10. Prosinac 2020. 13:18

Mikio sreatn rođendan N... I bravo mami i tati na turbulentnoj prvoj godini...torta je na grizlija to se iz aviona vidi... 😁
    Ifkaminja aaaa kako lijepo... Gdje si maju/bodij nabavila? 😂😂😂 Za bocu do 5 razreda,mozes u klub mlijekofuna
    Lavice ja bi ih poslala lagano u onu trecu musku nogu... 
    Joj ja jutros umjesto da spavam kad je ona relativno dovra bila neee ja glupaca pocela mozgati od 5. Al bar sam prvi put uspjela kavu popit sama samcata u tisini i mraku. I nađem šator koji hocu joj za rođendan joj u Emmezeti da bi pisalo da ga više ne prodaju nego samo ono što imaju u poslovnicama. A imaju u Splitu i Osijek, znaci neznam sta mi blize 😭... Očito cu ga sama morat raditi. 

• Zarica
    10. Prosinac 2020. 13:35

Ifkaminja, bome dosta hrabro priznanje, cak i za forum:) Necak mi koristi flasicu, ima sad 4 godine. Meni djeluje prestar, al realno ne zamaram se time. Nis mi nije cudno, ni dugo ni kratko. Moj malac ne koristi ni flasice ni dude. Za cipele je meni glupo objasnjenje da ce bit taman za 2,3 tjedna. Valjda bi dosla za 2,3 tjedna da si to htjela. Njima u tom periodu i naraste noga za broj. Mi za van koristimo iste ko ifkaminja i mikio, one carape cizme iz hma i prezadovoljna sam s njima. Po doma samo carape imamo i probat cu ovako sto duze izdrzati. Eventualno mozda uzmem one kozne za nehodace zbog skliskog laminata...
    Mikio, meni je torta predobra. Sad si mi ko jedna od onih koji pricaju da nis nisu ucili pa dobe 5:D
    Ifkaminja, bas ste slatki:)
    Lavice, a ja se bas pitala zasto toliko pitanja o trudnoci i svemu... a ako je procedura takva mora to proci... vidjet ce da je sve u redu. Mali ionak ne kuzi razliku. Moraju nekak sami doc do toga kome treba posebna pomoc, a kome ne. 

Lavica27
    10. Prosinac 2020. 13:36

LoSa

ifkaminja super!
    Lavice pa kakav je to vrtic? Mene apsolutno takve stvari nisu pitali… a znas da je i moj "iz sustava". Nosu nas trazili nikakvu medicinsku dokumentaciju, a rekla sam da je ranije rođen. Moj bi išao u privatni vrtic no koji je veliki i ima puno vrtica na drugim lokacijama. No poznat je po tome da upisuje i djecu koja imaju neke razvojne poteškoće.

Pa eto gradski. Ja budala bila iskrena pa napisala.i prilozila papire. Uh neću se zivcirat vise. 
    Moja je pila na bocu dok je imala noćnu, do 1.5g.
    Otkidam na ovo do 5.razreda🤣🤣

Red Fox
    10. Prosinac 2020. 13:54

Annika ajme meni 🤦🏼‍♀️ Al mislim da ti kcer nije zamjerila 😂 nemoj se naljutiti, al meni je smijesno. Inace je moja sestra velika spavalica i zaspala je jednom u skolu popodne i ti srednju 😂😂😂
    Ifkaminja bome do 5.razreda 😂 al vjeruj mi za sad mi izgleda da bude tak i moj 😂

Valkris
    10. Prosinac 2020. 14:27

Bome ste se raspisale 🙂

Sretni rodendani Nina i Una 🥳🥳🥳🥳🎂🎂🎂 torte su super 😊 😊
    Red fox, ja mislim da će i moj pit na bocicu vjrcno, bas sam to danas sa svekrvom komentirala dok je pametovala da mu moram ribu davat vise. Reko budem, kad ju dovoljno sameljem i zakamufliram da stane u bocicu. 
    Annika, sry al 🤣🤣🤣🤣
    Damnarexx, napravi test 😋😋
    Lavice, ne znam sta da kazem osim da se ne nerviras jer N lijepo napreduje, a protiv procedura ocito ne mozemo... 

Valkris
    10. Prosinac 2020. 14:35

E da, Grizli, vidjela sam neke satore u Lesnini pa pogledaj ako imaju takav kakav ciljas..
    A noci u zadnje vrijeme necu komentirati.. Vise ne spavam nego sto spavam.. Cvili, vristi.. Sinoc sam mu celjust namazala, dala jesti 3x(!!) i nekako sw umirio dok sam ga nunala.. Takav nije bio po noci ni kad je bio mali bebac 😅
    Mlijeko, moji djed i baka su imali krave dok sam bila mala i obozavam piti mlijeko. Nosili su u Dukat, i znam da je znalo bit da ima bakterije i da ga ne smijemo piti nego proliti (par dana dok se ne izlječi to valjda) a mi ga npr taj dan pili jer nismo znali.. Tako da i ta domaca mlijeka su upitna..
    Cipele imamo spidermena iz pepca iznad gleznja dodju i odlicne su za setnje jer on ne hoda 😊 ali zato skroz cool izgleda u njima 😎

Damnarexx 🌺
    10. Prosinac 2020. 15:23

Da, da, svekar ima 49 a svekvra 50( kao i moja mama)😂Bas su ga mladi dobili. On ima 29.
    Red fox bolje da nista ne komentiram za nasu pedijatricu. Uzasno me zivciraju i jedna i druga.
    Valkris jel se ti to nadas da opet budemo skupa na drugoj temi?😂
     Jaaa nebi😐... bila trudna,jel.
    .
    Moja gospodicna uooce nece piti vodu, jedno vrijeme je na malu casicu i pocela je srkat to vodu i zaleti joj se i sad uopce ne zeli. Nit na bocu, kljunasicu, magic cup nista. Luda sam🙄

DeeDee
    10. Prosinac 2020. 15:33

Damnarexx ma vjerojatno ti je neredovito još, ali testiraj se da si ne radiš dodatan stres nepotrebno, vjerojatno ćeš procurit čim vidiš da je negativno, tako je meni znalo bit, valjda od olakšanja, ono doslovno momentalno 😅
    Ja sam godinama imala ciklus 31dan, sad dobivam svakako, od 26 do 33 🤷
    .
    Vita je pak počela pit ful puno vode, popije 2dcl minimalno kroz dan, a do pred mjesec dana nije htjela ni vidjet vodu. Pije iz obične ili magične čaše.

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.