ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Puflica
    09. Prosinac 2020. 15:23

Pozdrav 😊 Jeste li vidjele članak o božićnim poklonima za trudnice? Nalazi li se neki od njih na vašoj listi želja? https://miss7mama.24sata.hr/beba/svijet-kako-ga-vide-mame/pogledajte-nasu-listu-najboljih-bozicnih-darova-za-trudnice-13092

Grizli
    09. Prosinac 2020. 19:48

A dostavljaci su mi postali naj frendovi. Ja ko Mare imam mjesto di da mi puste u zgradi pakete ako me nema. Tako smo si dobri da cak i ako trebam platit ja im novce pustim. U zadnje vrijeme dpd dolazi kad M spava jutarnje tip je sluzio pa cise ne zvoni posalje mi poruku da je paket na starom mjestu, a gls dostavljac je reko mm da smo si rođaci postali koliko je cesto kod nas 🤣 ovih dana mi stizu paketi sa wish-a pa sam si super sa postarom. Za sad ih donosi. Dosli baloni i sve za luk predobri su baloni. Probala napuhat par komada bas lijepo izgledaju. 
    Jao danas popodne mm koji je ne mali i ne laki tip stao M na rukicu. Bilo je krokodilskih suza, al vidim da normalno se ponasala ostalo vrijeme pa ocito joj nije nista rukici. Došlo mi je da ga prebijem.
    Damnarexx 🤞🤞🤞 da ti svekar bude dobro.
    Meni mma sutra izlazi iz izolacije hvala bogu ocito nije nis pokupila jer je sve ok prošlo, al zato je moja teta isla se cijepiti za gripu i sad ceka testiranje jer joj je nakon cjepljenja lose za poluditi. Eto i sad ti znaj dal se cjepiti za gripu ili ne.
    E da ženske jel im koja mozda onaj ormar za nakit? Vidim u katalogu od lidla pa vi ga kupili al nisam sigurna koliko zapravo to unutra ima mjesta. Dal bi stali unutra salovi i kape?!
    Svima lijepu noc zelim...

• Zarica
    10. Prosinac 2020. 00:55

Mikio, 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 sretan rodjo:) Nek nam je Ninici puno zdravlja i srece:) Sigurna sam da je torta super i da ce se N razveselit balonima:) 

annika
    10. Prosinac 2020. 04:28

Sretan rodjendan bebi N🥳, uz ostalo zelimo i da pocne spavati. Mama, torta je savršena jer si je ti pravila. 

[iimg]

mrgud_zg
    10. Prosinac 2020. 07:17

Nina sretan ti rockas!!! 🥳🥳🥳 nek ju prati zdravlje i sreca u zivotu, a mama nek si nekaj drmne za opustanje. 😉🍻🥂🍷 sigurna sam da ce vam bit prekrasan dan unatoc svemu sto vas je snaslo u zadnje vrijeme 😘
    Ifka i vama sretan s malim zakasnjenjem 🥳🥳

Angelly
    10. Prosinac 2020. 07:54

Sretan rockas 🥳🥳 mala N zelim ti puno lijepog, dugog spavanja u ovoj tvojoj drugoj godini...tebi i tvojoj mami 🤗

Lavica27
    10. Prosinac 2020. 07:55

Mikio i N sretan rodjendankkooo! I nebudi samokriticna toliko, jako lijepo izgledaju baloni,bas sam si pomislila kud si stigla napuhati ono😍
    Vas je stvarno svašta snaslo zadnjih dana,ali bit će puuuuno rodjendana i vjeruj svaki je poseban,ne samo prvi. Ako je imalo za utjehu, daleko smo  od vase situacije,ali niti jedan rodjendan prvi naših malaca  iz ove sulude 2020. nebude kako smo bas zamislili no neka su oni nama zdravi (i spavaju nocu🤣) pa ćemo lako sve ostalo💕

• Zarica
    10. Prosinac 2020. 08:18

Moj mali je odrapio do pola 7 danas bez ijednog budjenja, meskoljenja, ista! Onda je cicao i spavao do sad. Razlika je sto smo jucer imali goste pa je popodne jeo kasicu i smokija umjesto cice za medjuobrok. Nadam se da je to rijesenje🎉🎉🎉🎉

MaRe
    10. Prosinac 2020. 08:23

Sretan veliki prvi rodendan Nini ❤🥳🥳 da bude vesela,zdrava i pocasti mamu kojim spavanjem 😀
    Mikio kao sto kaze Annika torta je savrsena jer si ju ti pravila i to od srca... da ne znam kako izgleda nijedna kupovna to ne moze zamijeniti :) 
    Lavica je u pravu...nijedan rodendan nam sad nece proci kao sto smo zamislili al neka,nek smo svi zivi i zdravi proslava ce biti 🙂 Itak su ovi vise radi nas nego njih jer njih nimalo nije briga za to 😆

• Hani
    10. Prosinac 2020. 08:54

N, sretaaan rooođeeendaaan!🎈🎉🎂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.