ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeSB
    04. Prosinac 2020. 21:54

Taani ako neko kaze da se ne smije samo mu daj da jednom promijeni pelenu, i to onu s kakicom do pola ledja....brzo ce se predomisliti 🤣

L 💛

DeeDee
    04. Prosinac 2020. 21:59

MaRe

DeeSB

🤣🤣

e to nam treba hhahaha
    Sinoć mi pobjegao i popišao se po kutnoj xD

Ne znam da li sam se više nasmijala na sliku ili tvoj komentar 😂😂😂
    .
    Meni su i dalje sve majice mokre čim je dignem ili čak procuri ako jako plače 🤦. I krevet mi je mokar ako dugo ležim na boku. I još su teške. Moj prestanak izdajanja će trajati zauvijek 😂
    Ali mislim da sam prestala, izdojila sam prekjučer nakon 4 dana i jedva 50 ukupno. Uglavnom imam osjećaj da su ful pune i stalno nešto curka a na izdajalicu ne ide skoro ništa. A to šta kažeš za tuš, ja kad stisnem pod tušem, mogu se u mlijeku istuširati 😂😂😂😂😂

[/url

DeeSB
    04. Prosinac 2020. 22:06

MaRe

DeeSB

🤣🤣

e to nam treba hhahaha
    Sinoć mi pobjegao i popišao se po kutnoj xD

Tebi bi se definitivno isplatilo uloziti u par dobrih utega 🤣🤣🤣

L 💛

Valkris
    04. Prosinac 2020. 22:14

Hvala za recepte, peobat cemo 🙂🙂
    Mikio drzi se 🤞🤞
    Moj je jos savladiv na presvlacenju pelene, zabavim ga uvijek s necim pa ne pobjegne bas.. 
    Ali fotka je vrh 😂😂
    Dojenje, otkad sam prestala nikad se vise nije pojavilo mlijeko.. 

Grizli
    05. Prosinac 2020. 09:11

Jutro… 
    DeeSB ooooo ovo s utezima na treba. Na prenatalici je i nema kzd osim na pod al se umirim presvuc joj pelenu. Ako joj robu presvlacim onda je jos ok to sjedeci obavimo.
    Dobili na poklon majicu iz pepca bozicnu crvenu... Stavila prat iiii sva roba svihetla dosla roza... Popizditis sam dobila... 🤯🤯🤯 Imate neki savjet kako to opet vratit u normalu

DeeDee
    05. Prosinac 2020. 09:48

Ajme Grizli ti baš nemaš sreće s tim Pepcom... Možda previsoka temperatura? Na svemu iz pepca piše 30, 40. Ja perem na 50+dezinficijens i nikad mi se ništa nije stislo/raširilo/pustilo boju. Doduše ja u svaku mašinu robe osim kad perem crno ubacim colour catcher maramicu.
    Probaj s onim maramicama za vraćanje bjeline, dosta spasi bijelu robu, doduše nisam nikad morala iz roze izvlačit 🙄
    U dm-u i mulleru ima za kupit.
    Sretno!

[/url

• Zarica
    05. Prosinac 2020. 10:17

Ja isto kod svakog pranja te maramice za upijanje boja ubacim. Imala sam dva puta gaf, tako da nista ne prepustam prilici:) Za sv. Nikolu malac dobiva baby slatkise, za rodj psica sveznalicu, a za Bozic jos nemamo. Htjeli smo onu veliku kocku iz Kauflanda, al nam ne malo bezveze pa ju bas idemo vratit. Sad moramo nes novo smislit... 

Grizli
    05. Prosinac 2020. 13:01

Neznam kad mi je nesto zadnji put pustilo boju. Ima hrpu crvenih stvari iz ca i hm nikad nista, cak ni crne iz pepca koje du u pevom pranju izbljedile nisu pobojale ostalo. Bas sam tuzna pogotovo sto ne volim bas tako rozo 😣. Probam s maramicama ili venish mozda 🤔... Sve inace perem na 40 sa sanytolom tako da mislim da je bas do lose boje. Sad me strah joj to uopce obuc da ne ousti boju i po njoj. 
    Morala sam bor kitit da si vratim raspoloženje a idem i peglat pa cu valjda preboliti... Jos je i juzina uzasna kod nas 🤯

MaRe
    05. Prosinac 2020. 14:09

Grizli ti nikako na zelenu granu s Pepcom hahaha Ak ti nije kasno,stavi odmah ovo ofarbano prati dok je jos mokro...meni to zna upaliti ak nesto sjebem 😀
    Iako ja uvijek novu robu operem prvo na ruke ili s tamnim da vidim jel pustq boju.
    .
    Meni dns stigao Sinsay i bas sam happy...preslatke su stvarcice zq malog...uzela mu tankih majica da mogu ispod bodi kratkih rukava :) i pogodila sam velicinu sto je najbitnije. A hlace su mi isto slatke.

• Evana
    05. Prosinac 2020. 14:32

imam jedno blesavo pitanje za sve vas.
    dečko je uvjeren da je normalno da on da doktoru kovertu (od 500 do 1000kn ljudi daju) nakon poroda u znak zahvale jer tako to ljudi u Hercegovini rade. ja sam mu rekla da to ne dolazi u obzir jer ću rađati u Zagrebu, a ne u Hercegovini i da meni to nije normalno hahhah
    koja su vaša iskustva? jel vama to normalno? jeste li vi davale kovertu kao zahvalu? ja sam protiv toga, ali kako prvi put rađam nemam pojma o tome, ali mi ne zvuči kao nešto što je normalno u Zagrebu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.