ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    05. Prosinac 2020. 18:08

miki0

E i N mi dobila jaki osip po guzi… Mazem sudokrem al ne pomaze… Ima kakav bolji savjet?

Meni je V nakon trodnevne imala stravično crvenilo, skoro pa ljubičasto, prepisala nam doktorica Klotrimazol - dva puta dnevno dok ne nestane, povuklo se treći dan.
    Inače ako se pojavi malo crvenila namažem sudocrem

[/url

Grizli
    05. Prosinac 2020. 20:34

Mikio drzi se... Nina pici i ne da se smesti. Kazu da kod djece najčešći simptom korone je samo osip bez drugih. Pa mozda je i do toga 🤷‍♀️ kako god nadam se da ce brzo joj proci. Zelim vam mirnu noc da svi troje odspavate u komadu do jutra, eto to ti zelim za sv. Nikolu. A u cizmicu joj uvijek mozas staviti neko voce, keks nesto tek toliko za dozivljaj...
    Svima mirna noc... 
    Damnarexx sad si me dala mislit M je jucer ujutro zvizla glavom o regal, imala je lijepo nacrtano plavo L na celu a popodne je povratila. Ja sam to povezala sa hranom sto je jela. 🤷‍♀️ Al nije kasnije vise pa moguce da i je od hrane, al vidis nije mi palo na pamet od udarca. Nadam se da je E dobro!

• Zarica
    05. Prosinac 2020. 22:03

A da, sta rec za te novce. Drugaciji mentalitet. Znam ljude koji i danas doktoru opce prakse kod svakog pregleda nesto ponesu. Meni je i to nezamislivo, a kamoli ovo.

Cure, bas mi je zao za udarce. Nadam se da je sve pod kontrolom. I mi isto imali svasta danas. Moj malac sjedio pored mene u kuhinji i u jednom trenu pitam ja muza jel on to nesto zvace, u drugom se vec poceo gusit. Mm ga je tako stisnuo da je ispovracao dio dorucka, al taj komad plastike koji je bio pojeo je opet ostao medju zubima pa dok smo skuzili da je i dalje tu... uzas. A prozirno i ne vidi se. Cijeli dan gledam kak se ponasa. Cini mi se da mu je iziritiran zeludac sad. On je poceo bas sve, sve na sto naleti trpat u usta. I to napravi takvom brzinom i spretnoscu... Jedva cekam da prodje ta faza, uzasno. 

Mikio, bas mi je drago da ti ide na bolje. Malo po malo, bude to proslo:) 

Bravo za Vitu🎉🎉🎉🎉🎉

• AnnA
    05. Prosinac 2020. 23:42

Mikio toliko mi js krivo to citati. Sigurno te opako uhvatilo jer si i prije korone bila iscrpljena i imunitet ti je skroz pao. Ali drago mi je da barem malo ide na bolje.
    Damnarexx uh, koma. Nadam se da je sve to sada vec iza vas.
    I tadaaa moj mozak zaboravio sve ostalo. Zadnjih par dana je kasa. Malom citam i kazem npr roza ptica a ono ptica zelena. I tako neke stvari.
    I u zadnje vrijeme sam psihicki bas nekako blah. I stalno se nesto brinem. Najvise oko posla. I znam da mi to nije dobro,ali ne mogu si pomoc. Sve uzimam k srcu i mrzim se zbog toga. Jucer nisam mogla spavat zbog neke situacije na poslu, koja realno nije toga vrijedna. Ah budala.
    Mi smo za Sv. Nikolu uzeli knjigu Pino uci govoriti i one pirove keksice. A za Bozic cemo psica sveznalicu. A za rockas jos ne znamo

• Zarica
    05. Prosinac 2020. 23:57

Anna, i mi za Bozic odlucili tog psica, a za rodjendan smo kupili neku fora klavijaturu u Kauflandu koja se glasa na 100 nacina ovisno o modu. Ima zivotinja, vozila i tak svasta nesto. Jel ti radis sad? Sorry ak mi promaklo il pomjesala te vjerojatno s nekim... Ja ganjam te Pino knjige, al nikak da naletim negdje:) 

• AnnA
    06. Prosinac 2020. 00:01

Zarica cine mi se fora te klavijature. Bas cu malo prouciti :)
    Mi imamo jednu Pino knjigu- Što Pino radi. I on ju obozava. Npr za ovo sta smo mu uzeli za sutra imas kupon u dm knjizici. 20 posto. 
    Da, ja radim evo sad ce biti 3 mjeseca. Ajme sad kad sam to napisala vidim kako vrijeme leti. 3 mjeseca?! Uh

• Zarica
    06. Prosinac 2020. 00:01

Cure, evo jedno turbo glupo pitanje. Kad pisete da u recept za muffine ide pirov groz ili palenta... jel se to misli na onak prah iz vrecice ili bas napravljeno, tipa gotov griz na mlijeku? Rekla bih da je ovo drugo, al ono... bolje da se obrukam malo nego bacam hranu u smece kasnije

• Zarica
    06. Prosinac 2020. 00:10

Ma daj, super info za knjizicu! A da, vec je 3 mjeseca dosta da se ufuras i pocnes brinut oko gluposti na poslu. Ja si uvijek ponavljam da je to sve na poslu nebitno pa se iznova zivciram i tako ukrug. Nema tu pomoci. Mastam da cu jednom imat bar 6-satno radno vrijeme:D Ova klavijatura je njihova marka. Ona Kidland. Bas isto nismo znali sto bi bio taj drugi poklon i danas muz naletio pa uzeo. 

• AnnA
    06. Prosinac 2020. 00:19

Imas na stranici planet zoe Pino knjizice. I besplatna je postarima od 105 kn sto smatram da je super.
    A muffine nisam radila pa bolje da se ne petljam haha radila sam mu samo palacinkice od zobenih

mrgud_zg
    06. Prosinac 2020. 00:29

Hej cure. Mi daanas iskoristili lijep dan pa puno bili vani pa tek sad citam..
    Mikio drago mi je da si bar malo bolje ❤️
    Damnarex ajme uzas za procitat. Nadam se da se vise nije ponavljalo i da je E skroz dobro 😘
    Zarice za muffine ide prah, sirov. 😉 
    Ja veceras radila palacinke od pirovog brasna i malo nije htio ni 3 zalogaja 😂. Radila sam samo brasno voda prasak za pecivo. Sljedeci put cu jos neko voce ubcit il jaje. Cini mi se da sto je stariji sve vise pocinje bit izbirljiv
    Mi smo za sv nikolu uzeli onaj cekic s cunjevima kaj se nabija. Za bozic imamo fp tablet a za rockas isto klavijaturu iz kauflanda. Ne znam sad koju bile su 2 vrste..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.