ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    06. Svibanj 2020. 12:36

Ja imam dozator iz mullera..a za djecije stvari idem u magic baby...ja sam sebi sve stvari od dude do krevetica tamo kupila samo sastavljala listu zelja i na kraju otisla i samo procitala sta trebam zvali u roku tj dana da je sve spremno...i nekako bas sam se ugodno osjecala..bubamara sama po sebi gladna i nemam neku naviku ic tamo...bez obzira na popust i sve ostalo...a da ne spominjem da mi nisu dali paket za trudnice to ima necu zaboravit👿👿....mozda bi i tamo uzela stvari za bebu al sam ja zlopamtilo😁😁...nisam vise nista uzela tamo...

Simbalija
    06. Svibanj 2020. 12:37

Grizli

Simbalija bas mi zao da se bebocka muci sa temp. Jesi probala obloge sto su cure pisale nisam zapamtila bas dal si vec probala? Ili ne pomazu kod te temp.? 😕
    Losa meni dosla poruka da je sutra kod mene paket. Vidit cemo

Stavljam oblogice da, malo pomognu. Sinoć sam probala sirup, ali i dalje sve izbljucka i onda kašljuca ko da se ugušila. Sad čekam da se digne pa ću joj pola ćepića, ako se uopće digne temp do 38,5.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• mom12
    06. Svibanj 2020. 12:37

Hladna ne gldna🥴🥴...

Točkica37
    06. Svibanj 2020. 12:39

Losa je je aktivna je grupa na whats up.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

06. Svibanj 2020. 12:51

Sta se guranja saka u usta tice. Moj to radi sad vec dobra tri mjeseca. Toliko si gura saku u usta da si glavi izgura prema nazad pa izgleda da je savinut. Bas mi je fizijatrica to rekla da je od guranja saka. I kad je na trbuhu slini toliko da ko vodopad mu ide iz usta. I to vec tako zadnjih mjesec dana... i ni z od zubića još  Niti ih ocekujem skoro.
    Sad je skroz na ad-u i bas manje jede, oko 650 mL dnevno. Kad mu je dosta gurne bocicu s obje ruke vsn i gotovo. No uredno dobiva na težini. Mislim da cu mu ovaj vikend probati dati povrtnu kašicu 

Macutica
    06. Svibanj 2020. 13:18

Pozdrav cure, vise vas citam nego pisem, taman se pripremim malo sa svojim primjerima i pitanjima i odeeee vrijeme na nesto drugo, a i mozak 🤭 ruku na srce.. 
    *
    Moja slini, gura sake, grize dudu, preokrece je, pa smo se opremili za grizalima i jos se ucimo, npr. ova zvijezda iz Mullera je super da se provuce jezik i placeka, za sad 🤭 
    *
    Sto se tice razvoja i motorike mene isto zabrine da nesto ne radi, a onda me samo iznenadi preko noci, npr. tek je pocela loviti tjesilice, igracke.. Divi se svojim sakama, digne ih u zrak pa ih okrece i promatra.. Jucer se tako nokautirala jadna 🤣 hrkljus je izvela. Ne okrece se sama na bok ni na trbuh, okrecem je ja u igri sve vise, jednom bude i sama kad bude spremna. 
    *
    Bas sam danas izdojila jedan obrok da vidim koliko mlijeka imam, zanimalo me koliko ml ona pojede, mada znam da dojenjem izvuku vise i ja sam na 60ml obje, a svaki obrok nakon dojenja pojede 90ml AD, 5 obroka takvih u 24h.
    *
    Da li je moguce da joj se tek sada napravila crvena kuglica na ruci od cijepljenja iz rodilista? 

DeeSB
    06. Svibanj 2020. 13:31

LoSa tako sam i ja mislila dozator, termosicu i vodu. Sad bas isla do dm-a da vidim jel ima tih dozatora ali nemaa. I svratila do sogi po neke stvari i kaze ima ona dozator tak da sam to rijesila. 
    Lavice ja sam svojoj davala 90 ml AD poslje sisanja i bilo je ok jedno vrijeme...sad joj bude malo. Kad sam joj dala 120 sve pojela. I dalje je prvo sisa iako s tim kombiniranjen nikad ne znam koliko joj jos fali. 
    -
    Kraljica sad po novom kad joj se spava trlja lice onom mazilicom i vristi tj. vriska (ne znam kako tocno da opisem to). 

L 💛

• Stelle123
    06. Svibanj 2020. 13:41

Ja aam razumila da je netko komentirao za grupu na Aukcije igracaka da nam tu nece smetat sto nismo anonimni, a ne da se otvara neka nova grupa. 
    Mi isto balimo, ruka je cijela u ustima i bas vidim da mu se glava i trup krive. Danas se zabavlja s Disnijevim princezama 🤣

url=https://lilypie.com]

06. Svibanj 2020. 13:42

DeeSB ovo s tjesilicom, trljanjem i vikom mi je ssvrseno jasno  Radi isto. Ssd si isvupa dudu i pokusava je vratiti pa pogodi oko, nos, usnu... i onda je stavi naopako Bas smo ga snimali. Poceo si je i kapu preko ociju navlacit no ne zna nazad i onda plač.
    mikio krecemo s butternut tikvom na pari kuhanom.

• Zarica
    06. Svibanj 2020. 13:55

Mi u bubamari zadnji put htjeli da nam ukljuci onaj stolac kaj vibrira, mislim logicno da ga zelimo probat vibraciju ako zbog toga kupujemo, skupe su te stvari. Zenska nas samo otpilila da ne moze i osla. Onda smo otisli do druge koja je rekla da naravno da mozemo i da stavimo bebu🙃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.