ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    05. Svibanj 2020. 18:16

Nina šta nije jaje do 2 sata dnevno, kao i ljuljačke?  Bar se ja time vodim, možda je krivo..

Grizli mene križa ubijaju tako da skoro svaki dan popijem brufen, počinjem misliti da je možda povezano 🤷
    Svi čekaju kozmetičare i frizere, ja čekam masažu ko ozebli sunce. I još sam vidjela da salon u koji planiram ako otvore ima masažu koja se zove "nova leđa" 🖤

[/url

Taani
    05. Svibanj 2020. 18:45

Ja isto jedva čekam pregled u ponedjeljak, ali prvo uzv mozga u petak. Što više čitam kako se vaše bebe ponašaju to se više brinem što će nam reći na pregledu... Igračkice je tek počeo hvatati tako da to ne radi uvijek i ne izgleda precizno, na bok se ne okreće sam, štoviše, kad ga okrenem na bok, odmah se vrati na leđa (na boku je samo dok doji i nekad dok spava ako sam ga tako spustila), na trbuhu mi se čini okej, otvara dlanove i pruža ruke ispred sebe, ali ne hvata ništa dok je na trbuhu. Super drži glavicu i gleda i prati, ali hvatanje nije još otkrio...
    -
    I ja planiram kupiti neko kuhalo, ovo za 489 kn nije skupo stvarno, idem pregledati neke recenzije, ako smognem snage, neka sam umorna 2 dana, ne znam što mi je...
    -
    Jutros sam naručila Casmatino podlogu, nije mi se više dalo tražiti ni gledati, nek' je samo šarena i super . Dimnezije su 2000 x 1400 x 10 mm.
    -
    ninanina, mi jaje koristimo u autu i samo jednom smo na kolica stavili. Uvijek izgleda stisnuto i neprirodno u tome 

DeeDee
    05. Svibanj 2020. 19:03

Taani

Ja isto jedva čekam pregled u ponedjeljak, ali prvo uzv mozga u petak. Što više čitam kako se vaše bebe ponašaju to se više brinem što će nam reći na pregledu… Igračkice je tek počeo hvatati tako da to ne radi uvijek i ne izgleda precizno, na bok se ne okreće sam, štoviše, kad ga okrenem na bok, odmah se vrati na leđa (na boku je samo dok doji i nekad dok spava ako sam ga tako spustila), na trbuhu mi se čini okej, otvara dlanove i pruža ruke ispred sebe, ali ne hvata ništa dok je na trbuhu. Super drži glavicu i gleda i prati, ali hvatanje nije još otkrio…
    -
    I ja planiram kupiti neko kuhalo, ovo za 489 kn nije skupo stvarno, idem pregledati neke recenzije, ako smognem snage, neka sam umorna 2 dana, ne znam što mi je…
    -
    Jutros sam naručila Casmatino podlogu, nije mi se više dalo tražiti ni gledati, nek' je samo šarena i super. Dimnezije su2000 x 1400 x 10 mm.
    -
    ninanina, mi jaje koristimo u autu i samo jednom smo na kolica stavili. Uvijek izgleda stisnuto i neprirodno u tome

Moja se isto tako ponaša, sve što si navela.. a isto su stari :) 

[/url

beba2025❤
    05. Svibanj 2020. 19:05

annika

Beba koliko su velike te casmatino podloge?

2mx1,4m ☺️

Lavica27
    05. Svibanj 2020. 19:16

Ma Taani luda si,kud prije bi da ti sve savlada. Ni moj ne hvata aktivno na sredini ispred sebe jedino kad mu priblizim ruci (nutkam ga). Ima vremena,chill!

Grizli
    05. Svibanj 2020. 19:33

Ajde priznajte sad kolike smo odmah isle u tu grupu sto je Lavica napisala... Lavica opet si mi izvor noviteta za trosenje 🙈... Mm se vec pita di stanujes 🤣
    DeeDee pa ja sam to sa epi skroz povezala cim me počelo boljet.
    Nina a koliko ti beba ima? Nama rekli da od 4mj moze u sportsli pod 45 stupnjeva. A jaje do 2 h dnevno.

ninanina
    05. Svibanj 2020. 20:06

Hvala na odgovorima 😊 čak sam tu informaciju imala u nekom kutku mozga i bila mi je skroz logično tada da neću dijete duže držat u jajetu, al eto ipak se dogodilo zadnjih par dana. Grizli ima 3mj, jednostavno joj je dosadno valjda u košari i odmah se plače, a jaje obožava. Jučer sam ju čak stavila 20min prije šetnje u jaje dok se ja ne spremim i obavim ostale stvari po stanu nakon kaj mi je plakala na svakom drugom mjestu čim sam ju spustila (baby gym, kinderbet, njihaljka). 

DeeDee
    05. Svibanj 2020. 20:24

Grizli

Ajde priznajte sad kolike smo odmah isle u tu grupu sto je Lavica napisala… Lavica opet si mi izvor noviteta za trosenje 🙈… Mm se vec pita di stanujes 🤣
    DeeDee pa ja sam to sa epi skroz povezala cim me počelo boljet.
    Nina a koliko ti beba ima? Nama rekli da od 4mj moze u sportsli pod 45 stupnjeva. A jaje do 2 h dnevno.

Dobro je Grizli, ne lovimo iste stvari vidim 😂😂😂

[/url

ninanina
    05. Svibanj 2020. 20:26

Sad sam se sjetila da ste neke pitale za pat pat, ja sam davno naručila kad sam bila trudna par odijela, izabrala sam kao veličinu newborn, a nosi ih zadnjih mjesec dana. Inače su baš super kvalitete i meni su prekrasna, čine mi se najbolja kaj ima. I tad sam to čekala preko mjesec dana. Sad sam naručila majice za dojenje za sebe, naručila sam 7.4.,stiglo je prošli tjedan, al su grozne neke, em su kao plastične, em su veličine i kroj ful čudne, nisam to tako zamišljala. Nisam još nosila, al čine se nepraktične. 

beba2025❤
    05. Svibanj 2020. 20:43

Grizli

Lavice ja sam paket otborila sa rukavicama i sve prebrisala alkoholom i sad se zraci na terasi isto.
    Nego zaboravim napisat vec par puta 2 pitanja…
    1. jel ok da beba kad je na trbuhu (tvrda podloga) drzi jednu saku zatvorenu drugom lovi crteze na baby gym. I tako naizmjenicno. Nikad nema obje ruke odjednom sake otvorene ako "lovi" crteze. Ako samo lezi onda otbori dlanove.
    2. Jel boli koju mjesto uboda epiduralne jos? Mene boli za poluditi vec nekih mjesec dana. Ima pomoci kakve da se smanji bol?

Normalno je, bebica tvoja ima 3mj.kasnije..kad ne bi otvarala ne bi bilo dobro. Ne brini, stvarno ❤️ali, ako brineš, pitaj pedicu, da ti bude lakse☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.