Zahtjevna beba

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jopica2
    16. Prosinac 2014. 10:35

Pozdrav mame... Da refresham temu malo... Zanima me jel koja pocela raditi? Ako da kako je proslo odvajanje i sve vezano?

Takodjer... Je li netko pronasao "recept" za nase zahtjeevne bebace? Ja mogu dodati da nam pomaze pri uspavljivanju "white noise"... Skinula sam s youtube 10 sati tzv bijele buke pa mi se cini da ga to smiri i puno prije uspava nego tisina....

krafnica
    13. Ožujak 2015. 16:55

I moja je takva, s tim da se nece igrat sama nego joj stalno moram pricat i gledat u nju. Ono sta nama pomaze kod uapavljivanja je pilates lopta i da je okrenuta prema televizoru, i da napomenem ima 3 i pol mjeseca. Imam brige sa njom ko da ih je 3. Jedino je vani u kolicima dobra a vrijeme je u banani :/

mirka4
    13. Ožujak 2015. 18:20

Znam da TV smiruje al nemoj, nemoj, nemoj

krafnica
    13. Ožujak 2015. 18:25

Nije puno. Kad ju uspavljujem na lopti i kad vidi tv zaspi za 2 minute. Inace ako tv nije upaljen pocne vristat :/

mirka4
    14. Ožujak 2015. 10:11

Haha, da znaš da i moja vrišti kad se ugasi tv! A muž mi je tv-ovisnik pa se uvik busam s njime da je gasi. Uspili smo se dogovorit da je tv na mute, pa je velika razlika. I razvila sam svakakve metode obrtanja od TV-a haha

krafnica
    14. Ožujak 2015. 12:36

Haha. Moja ak ne vidi tv gleda odsjaj od tv-a na ormaru :D strasni su ti klinci, snaze se bolje od nas velikih :D

mirka4
    14. Ožujak 2015. 15:16

• bodulica
    12. Svibanj 2019. 20:13

Mameee, naime imam jako zahtjevnu curicu koja je evo napunila godinu dana.ona je jako vesela, znatizeljna, ali i izuzetno me iscrpi, non stop bi gore dole stepenicama, sve uzima, studira,brblja.Ali Od pocetka uvijek neki festivali sa njom, grcevi, ovo ono, a sto mi je sad najgore to je uspavljivanje.Jednostavno sam na izmalu snaga, pa san se odlucila ovdje jadat jer imam osjecaj da me niko ne razumije sto pricam, a vidim da nisam sama. Znaci, uspavljuvanjd mi traje po dva sata, imam osjecaj da cijeli dan uspavljujem ju, kad napokon zaspi kako je jos dojim, u snu non stop trazi sisat.Moram je i sad oducit od toga posto u 11mj, se vracam radit a ne znam kako bude to islo. Najgore od svega sto sam sama sa njom, bake i djedovi samo koment kako oni ne bi mogli sa njom, tj.ograduju se, tako da nzm sto cu.Evo male pa da Vas pitam jer ne znam kome da se obratim, a da me ne gleda ko da mi je tesko bit mama, vi koji ste prosli i koji prolazite, jeli bude lakse kasnije, sto Vam je pomoglo, prijedlozi, savjeti, hvalaaa i p.s.Sretan Vam majcin dan 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.